9up
Active Member
من با افترافکت میتونم افکت های زیبا بسازم، ولی اینکه چطور ربطش بدم به مولتی مدیا بیلدر رو نمیدونم. خروجی فلش هم میده ولی چون تکستی که من استفاده می کنم داینامیکه نمیشه اون رو توی افتر ساخت. یه برنامه ای هست به نام Splash pro EX که پخش کننده ویدئوست. وقتی موس رو بالای صفحه میبری منوی نرم افزار با افکت زیبایی ظاهر میشه. اگر مثال پیوستی رو مشاهده کنید منظور من رو متوجه میشید. وقتی باتن رو میزنیم عکس و تکست به صورت جهشی (بدون افکت) نمایش داده و سپس با زدن دوباره باتن پنهان می شوند.
حالا هدف این است که نمایش عکس و تکست با افکت انجام شود. یقینا ساخت چنین افکت هایی به صورت مستقیم با مولتی مدیا بیلدر غیر ممکن است. (منظور من از افکت فقط fade in و fade out نیست که آن را می شود با خود مولتی مدیا بیلدر ساخت البته فقط برای عکس امکان پذیر است و برای تکست جهشی نمایش داده می شود).
یا به عنوان مثال Flash Fluid Effect برنامه ای است که چند افکت زیبا و چشم نواز می سازد ولی تکست های آن استاتیک می باشند.
اگر بشود هم عکس و هم متن داینامیک را با افکت های زیبا ساخت که عالی میشد.
لطفا اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
حالا هدف این است که نمایش عکس و تکست با افکت انجام شود. یقینا ساخت چنین افکت هایی به صورت مستقیم با مولتی مدیا بیلدر غیر ممکن است. (منظور من از افکت فقط fade in و fade out نیست که آن را می شود با خود مولتی مدیا بیلدر ساخت البته فقط برای عکس امکان پذیر است و برای تکست جهشی نمایش داده می شود).
یا به عنوان مثال Flash Fluid Effect برنامه ای است که چند افکت زیبا و چشم نواز می سازد ولی تکست های آن استاتیک می باشند.
اگر بشود هم عکس و هم متن داینامیک را با افکت های زیبا ساخت که عالی میشد.
لطفا اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.