Amir_s0121 گفت:سلام به دوست عزيز
براي اينكه بفهمي هك شدي يا نه بستگي به نوع هك شدن داره....
و براي پيشگيري از هك به نظر من از آنتي ويروس مك آفي استفاده كن(اون هم از ورژن 2005) چون مشكلات ورژن هاي قبليش رو اكثرا حذف كرده و خيلي پر قدرت تر و....
عزيزم تو ياهو كسي اگه بياد ايديتو رو هك كنه نميتونه به اطلاعاتت دست پيدا كنهkarbar3 گفت:سلام بچه ها
بچه ها تر خدا كمكم كنيد
من ميخوام ببينم طرف تونسته اطلعاتي از كامپيوترم به دست بياره مثل عكس و اين چيزا
بعد آيا من هر موقع وصل شم اينترنت اون بازم ميتونه به كارش ادامه بده بدون اينكه من بفهمم
بعد چه جوري بفهمم هككم كرده يا نه اگر كرده چيكار كنم
كمكككككككك
با تشكر از دوستان .
مرسي خيالم راحت كرديToFaN گفت:عزيزم تو ياهو كسي اگه بياد ايديتو رو هك كنه نميتونه به اطلاعاتت دست پيدا كنه
مگه ظرف خيلي حرفه اي باشه بياد ايپيت بدست بياره و پورتت ها رو باز كنه و اظلاعاتت رو سرقت كنه
به نظر من طرف يه بچه بوده خيلي حرفه اي نبوده كه اطلاعاتت رو نابود كنه اخه حرفه اي ها جوري اطلاعاتت رو ميدزدن كه روحت هم خبر دار نشه
اين جور هك كردن ها هدف خاصي ندارند فقط ميخوان ايديتونو هك كنند و بگن ما هم هستيم
و اما اينو بدوني بد نيست
نكته:تو ايران هر نفر يه اي پي نداره يعني وقتي انلاين ميشي يه اي پي بعد از اينكه ديسكانت شدي و دوباره ميخواي انلاين بشي يه اي پي ديگه مياد دستت
يعني طرف هر كاري كرده باشه همون روز اول شايد كرده باشه (يا اينكه تروجان فرستاده باشه تو سيستمت كه با يه انتي ويروس ميتوني سيستمتو چك كني
بهترين: انتي ويروس نورتن كه تو بازار خيليه
اين هم خيلي خوبه دانلود كن اگه وقت داري
http://downloads1.kaspersky-labs.co...omeuser/kavpersonal/kav5.0.325_personalen.exe
اينم كركش
http://www.zorosoft.com/www.takdownload.com/cracks/KAV.Personal.KEYS.rar
11 مگ بيشتر نيست
خيلي بد شد پس چون من بهش گفتم داري هكم مي كني به اين دليل چون سابقه نداشت تند تند دي سي بشم .masood_y گفت:Dc شدنت هم ربطی به هک شدن نداره .
ممکنه اون روز سرویس دهنده مشکل داشته.
مرسي دوست عزيز اينكار كردمAmir_s0121 گفت:ببين من دوباره بهت ميگم هرچه سريع تر برو مك آفي نصب كن
اطمينان داشته باش كه هيچ كسي نميتونه به كامپيوتر شما حمله كنه
ToFaN گفت:1.
عزيزم تو ياهو كسي اگه بياد ايديتو رو هك كنه نميتونه به اطلاعاتت دست پيدا كنه
مگه ظرف خيلي حرفه اي باشه بياد ايپيت بدست بياره و پورتت ها رو باز كنه و اظلاعاتت رو سرقت كنه
2.
و اما اينو بدوني بد نيست
نكته:تو ايران هر نفر يه اي پي نداره يعني وقتي انلاين ميشي يه اي پي بعد از اينكه ديسكانت شدي و دوباره ميخواي انلاين بشي يه اي پي ديگه مياد دستت
يعني طرف هر كاري كرده باشه همون روز اول شايد كرده باشه (يا اينكه تروجان فرستاده باشه تو سيستمت كه با يه انتي ويروس ميتوني سيستمتو چك كني
اره ايران اينجوريه يه دقيقه يه اي پي يه دقيقه ديگه يه اي پي ديگهSunboy454 گفت:یوسف جان میدونم که برای راحتی کار و اینکه دوستمون سریعتر راهنمایی بشه اینطور جواب دادی اما ذکر چند نکته ضروریه :
1. بعد لز بدست آوردن Port ، IP های باز رو چک میکنن ،و پورتی باز نمیشه ،و از طریق پورت باز نفوذ میکنن که اینم به همین راحتیا نیست ؛که تو ایران اونم توسط کسی که اومده باشه چت انجام بشه
2.در سراسر دنیا برای هر Account و کاربری یه IP تعریف میشه و ایرن هم از این قضیه مستثنی نیست و اما کسانی که با یه IP ، Netstat رو میکشن بیرون در واقع Mask IP رو بدست آوردن و IP اصلی به این راحتی بدست نمیاد این کارو ISPها واسه امنیت بیشتر و دلایل دیگه انجام میدن و فقط مربوط به ایران نیست ؛ اما این که مرسوم شده تو ایران IP هر فرد وقتی یه بار DC میشه فرق میکنه به نحوه ی استفاده ی ما از اینترنت مربوط میشه که جیره بندی کردن واسمون و مرتب IP MASk عوض میشه