چطور ميشه نوشته ي گچي بر روي تخته سياه طراحي كرد؟

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه چطور ميشه يه نوشته طراحي كرد انگار با گچ روي تخته سياه نوشته شده؟
ممنونم

Sherlock_Holmes

Active Member
انگار خيلي پيچيده مطرح كردم كه كسي جواب نداده. ساده تر ميپرسم:
اصولا ميشه اين كارو كرد يا نه؟ يا اينكه آيا بايد سراغ پيكسلي ها برم؟
اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه چون بهش احتياج دارم.
ممنون

Ali 59

Well-Known Member
البته به سراغ ما پیکسلی ها بیاید قطعاً ضرر نمیکنید!! :D
خیر اصلاً پیچیده نیست (البته با فتوشاپ!)

آیا چیزی شبیه به این مطلوب شماست؟

Sherlock_Holmes

Active Member
البته به سراغ ما پیکسلی ها بیاید قطعاً ضرر نمیکنید!! :D
خیر اصلاً پیچیده نیست (البته با فتوشاپ!)

آیا چیزی شبیه به این مطلوب شماست؟

سلام
ممنون از جوابتون
جسارت نباشه منظورم از پيكسلسها برنامه هاي پيكسلي بود نه بچه هاي پيكسل كار!
چيزي كه شما ساختيد فكر كنم با براش نوشته شده و ساده تر از چيزيه كه مد نظر منه. ميخوام مثل اين باشه كه انگار روي سطح خيلي زبري نوشته شده و كل كل گچ خيلي واضح باشه.
اگه بخوام مثلا دقتش زياد باشه يعني مثل نستعليق حتما بايد اسكن كنم نه؟
راهنمايي كنيد ممنون ميشم و اينكه بگيد آيا لازمه سوال رو در قسمت پيكسلي!! مطرح كنم؟
ممنون

h.khafan

Active Member
این خوبه؟

البته با فوتوشاپ همه کاری میشه کرد ولی کار با این برنامه خیلی راحت تره:

البتمه رو یان وقت نزاشتم وگر نه خیلی امکاناته باحالی داره.:

http://rapidshare.com/files/29568442/packArt.rar

حالشو ببر حجمی هم نداره 5 مگه.

Ali 59

Well-Known Member
سلام
ممنون از جوابتون
جسارت نباشه منظورم از پيكسلسها برنامه هاي پيكسلي بود نه بچه هاي پيكسل كار!
چيزي كه شما ساختيد فكر كنم با براش نوشته شده و ساده تر از چيزيه كه مد نظر منه. ميخوام مثل اين باشه كه انگار روي سطح خيلي زبري نوشته شده و كل كل گچ خيلي واضح باشه.
اگه بخوام مثلا دقتش زياد باشه يعني مثل نستعليق حتما بايد اسكن كنم نه؟
راهنمايي كنيد ممنون ميشم و اينكه بگيد آيا لازمه سوال رو در قسمت پيكسلي!! مطرح كنم؟
ممنون

خواهش میکنم بزرگوارید..
قبلی براش بود + فيلتر Fresco (روی متن Merge شده با تخته) (ضمناً شرمنده اگه بدخطه! چون من چپول!! (چپ دست) هستم ولی اینو با راست نوشتم :دی )

اینم فیلتر Rough Pastels ( پیچیده تر و زبرتر ! )

متوجه نشدم چی باید دقتش زیاد باشه؟! متن با گچ نوشته شده؟ چرا اسکن؟!
در مورد طرح سوال هم مدیران محترم تصمیم خواهند گرفت که آیا تاپیک منتقل شه یا خیر.

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
دوستان خوبم خيلي ممنون از جوابهاتون. كاراتون خيلي عاليه.
طرح h.khafan جان در رد باقيمانده گچ يه بي نظمي داره كه در طرح Ali 59 جان به نظم بدل شده. كه من هر دوشو ميخوام! جسارت نباشه به هيچ وجه نقد نميكنم فقط ميخوام كاملا متوجه بشيد بايد چي بسازم تا بتونيد راهنماييم كنيد. من ميخوام نظم جاي خط گچ در هر بالا و پايين رفتن گچ جهتش عوض بشه. عين واقعيت.
مثلا از يك طرف نباشه فقط. مجبورم اينقدر دقيق دربيارم. اگه ميدونيد نميشه كه هيچ.من سعي كردم نشد. حتي تكه تكه نوشتم جالب نشد.
در مرود دقت هم بايد بگم منظورم اينه كه با موس نخوام بنويسم. يعني يك عك نوشته رو ميشه با فيلتر به اين روز در آورد يا نه؟
.......
دوست عزيزم ali 59 عكس امضاي شما برام فوق العاده جالب و جذابه. آيا طرحي از خودتونه و اصولا ميشه بزرگش رو بذاريد بشه واضج ديد؟
ممنون از همه اساتيد

Ali 59

Well-Known Member
(از پست های تکراری عذرخواهی مینکم! دیشب ظاهراً مشکلی پیش اومده بود در ارسال پست..)

دوستان خوبم خيلي ممنون از جوابهاتون. كاراتون خيلي عاليه.
طرح h.khafan جان در رد باقيمانده گچ يه بي نظمي داره كه در طرح Ali 59 جان به نظم بدل شده. كه من هر دوشو ميخوام! جسارت نباشه به هيچ وجه نقد نميكنم فقط ميخوام كاملا متوجه بشيد بايد چي بسازم تا بتونيد راهنماييم كنيد. من ميخوام نظم جاي خط گچ در هر بالا و پايين رفتن گچ جهتش عوض بشه. عين واقعيت.
مثلا از يك طرف نباشه فقط. مجبورم اينقدر دقيق دربيارم. اگه ميدونيد نميشه كه هيچ.من سعي كردم نشد. حتي تكه تكه نوشتم جالب نشد.

اين چطوره؟

در مرود دقت هم بايد بگم منظورم اينه كه با موس نخوام بنويسم. يعني يك عك نوشته رو ميشه با فيلتر به اين روز در آورد يا نه؟
.......
بله میشه و هیچ مشکلی نیست و هیچ تفاوتی نداره. (خصوصاً که فیلتر در حالتی میخوره که متن با تخته یک لایه است)

دوست عزيزم ali 59 عكس امضاي شما برام فوق العاده جالب و جذابه. آيا طرحي از خودتونه و اصولا ميشه بزرگش رو بذاريد بشه واضج ديد؟
ممنون از همه اساتيد

آیوانهوی عزیز لطف داری شما چشمات قشنگ ميبينه :دی بله کار ناقابل خودمه و چشم حتما ميذارمش ..
چون اينجا جاي مناسبي نيست و اخطار مدير محترم رو در بر خواهد داشت!! :دي
ميذارمش ايشالله تو گالري تا با يه تير دو نشون زده باشم!! :دي (امضا برگرفته از همون آواتوره (کپي پيست !)
و آواتور سايز اصلي 4 يا 5 برابر بيشتر بزرگ نيست.

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
Ali جان ممنون. خودشه باز رو اين فيلتر كار ميكنم تا دقيقا بشه همون كه ميخوام. البته طرح شما 99% همونه كه مد نظرم بود بينهايت ممنونم و منتظر ديدن امضاتون و آواتار بصورت بزرگ!
ممنون

Ali 59

Well-Known Member
Ali جان ممنون. خودشه باز رو اين فيلتر كار ميكنم تا دقيقا بشه همون كه ميخوام. البته طرح شما 99% همونه كه مد نظرم بود بينهايت ممنونم و منتظر ديدن امضاتون و آواتار بصورت بزرگ!
ممنون

آیوانهو جان اینی که میبینی 1 فیلتر نیست.. اون نامنظمی که تو میخوای رو هر چقدر هم تنظیمات رو دستکاری کنی نمیشه با یه فیلتر درستش کرد.

از تصویر زیر که با براش اماده شده 2 تا کپی گرفتم مجموعاً 3 لایه

1.jpg

روی یکی از لایه ها فیلتر Rough Pastels با تنظیمات زیر:

Round-Pastels_Canvas.jpg

Round-Pastels_Canvas-pic.jpg

روی لایه دیگری همین فیلتر با تنظیمات زیر:

Rough-Pastels.jpg

Round-Pastels_brick.jpg

و روی لایه سوم فیلتر Sprayed Strokes با تنظیم زیر:

sperayed-strokes.jpg

sperayed-strokes_pic.jpg

حالا فقط میمونه درآوردن بهترین حالت نامنظم از این 3 لایه (میکس) به دلخواده با کمک Layer Mask

Layer-Maske.jpg

تصویر نهایی یه چیزی تو این مایه ها! :

Black-Board.jpg

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
.به نظر من برای بهتر شدن روی تخته سیاهش بیشتر کار کن . فکر کنم به خاطر اونه که یه مقدار غیر طبیعی میشه.
مثلا از رنگ سبز تیره استفاده کن چون معمولا تخته سیاه سبز رنگه.
ولی این آخری خیلی خوب شده.

موفق باشی
حامد

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام.
آقا يه نوشته ديدم يه جايي كه فقط دور نوشته كنگره اي بود و سطح نوشته هيچ چيزي رو حاكي از گچي بودن نشون نميداد اما خيلي طبيعي بود. فكر ميكنيد ميشه اين كارها رو فقط رو لبه انجام داد؟

Ali 59

Well-Known Member
سلام.
آقا يه نوشته ديدم يه جايي كه فقط دور نوشته كنگره اي بود و سطح نوشته هيچ چيزي رو حاكي از گچي بودن نشون نميداد اما خيلي طبيعي بود. فكر ميكنيد ميشه اين كارها رو فقط رو لبه انجام داد؟

بله کار نشده نداره! ولی باید یه نمونه بذاری.

pythoN

Active Member
سلام
به نظر من اخری خوب بود . فقط یه مقداری به سبز بزنه همه چیز عالی میشه . و نیاز به کار دیگه ای نداره .

جدیدترین ارسال ها

بالا