چطور ميشه شكل پخش شدن شير يا خون در يك صفحه را ايجاد كرد

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
بچه ها من يه مدت نبودم تازه پيامهاي شما رو ديدم.
اون براشي كه من در عرض 2 دقيقه براتون نمونه اش رو درست كردم و براتون توي تاپيك قرار دادم مال خود فتوشاپه و طبيعتا بايد خودتون كمي بيشتر روش كار كنيد . اصل شكل حواشي رنگه نه اپسيتي اون.
درباره براشي كه مصطفي جون معرفي كرده بود بايد بگم براي همين كار ساخته شده و حرف نداره. البته بايد خلاقيت و ذوق خودتون رو هم در استفاده از اون به كار بگيريد. مصطفي جون من استفاده كردم و ازت هم خيلي ممنونم.
موفق باشيد.

Mohi Design

Member
Mehdi_Naissipour گفت:
اون براشي كه من در عرض 2 دقيقه براتون نمونه اش رو درست كردم و براتون توي تاپيك قرار دادم مال خود فتوشاپه و طبيعتا بايد خودتون كمي بيشتر روش كار كنيد . اصل شكل حواشي رنگه نه اپسيتي اون.
درباره براشي كه مصطفي جون معرفي كرده بود بايد بگم براي همين كار ساخته شده و حرف نداره. البته بايد خلاقيت و ذوق خودتون رو هم در استفاده از اون به كار بگيريد. مصطفي جون من استفاده كردم و ازت هم خيلي ممنونم.
موفق باشيد.
مرسي آقا مهدي ...

كوش حالا؟

Gate Keeper

Well-Known Member
Mehdi_Naissipour گفت:
موفق باشيد.

خوشحالم استفاده كردي مهدي جون

Mohi Design

Member
مصطفي من استفاده نكرده بودم ... ولي حالا كه اينقدر باحاله لازم شد كه نصبش كنم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا