چطور ميتوان از download صفحات اينترنتي ويا قسمتهايي از سايتمان جلوگيري كرد؟

Amini

New Member
باسلام و خسته نباشيد به همه دوستان
مشكل من بطور خلاصه همان موضوعي است كه مطرح كرده ام ولي براي اينكه دقيقا متوجه منظورم بشويد توضيح بيشتري ميدهم .
برنامه هاي زيادي هستند كه ميشه يه سايت رو بطور كامل به توسط آنها دانلود نمود ولي حتي اينگونه برنامه هم همه صفحات رو نميتوانند دانلود كنند و پيغامي ميدهند كه بدين معني است كه اين صفحات را اجازه دسترسي نداريد. حتي در مورد ديتابيسها هم به همين صورت ميباشد. اما وقتي من در مورد سايت خودم اين كار را كردم هم صفحات حتي ديتا بيسم را نيز ميشود دانلود كرد .
از طرفي ديگر من خودم زياد برخورد كرده ام كه صفحه از يك سايت را كه در مرورگر ميبينم وقتي كه ميخواهم آنرا save ويا save as كنم بعد از مدتي كه مرورگر تلاش ميكند براي اين كار پيغامي ميايد مبني بر اينكه يا اجازه save اين صفحه را نداريد ويا اينكه به اين صفحه access نداريد .(حتي اگر دقت كرده باشيد به هنگام ديدن بعضي از صفحات آيكون edit در toolbar خاموش شده و اجازه باز كردن صفحه فوق را در اديتور نميدهد. )
حال ميخواهم بدانم كه ايا اين را بايد از طريق برنامه نويسي و نرم افزاري ايجاد نمود كه دراينصورت چطور با ASPجاوا اسكريپت و PHP و غيره ميتوان اينكار را انجام داد ؟ ويا اينكه بايد از ميزبانم و يا admin سايتم بخواهم تنظيمات خواصي كه اين منظور را فراهم نمايد انجام دهد .
اين مسئله مدتي است كه حسابي كلافه ام كرده و هنوز به جوابي نرسيده ام خوشحال ميشوم اگر هر كدام از دوستان كه مطلبي در اين زمينه ميداند به هر شكل كه ميشود مراراهنمايي نمايد. قبلا از همه دوستان سپاسگزار و ممنونم و براي همگي آرزوي توفيق روزافزون دارم.

Amini

New Member
ميدونيد اين يه سوال شخصي نيست كه بگم چون اطلاعات من خيل حياتيه اين سوال رو كردم . من الان خيلي اطلاعات خاصي ندارم .منتها چون موقع دانلود بعضي سايتها يا save يا save as بعضي صفحات با اون مشكلات برخورد كردم برام جالب و مورد سوال شد چطور ميتوان اينكار را (منظورم همانهاست كه در بالا عرض كردم) كرد.
براي مثال من ميخواهم بدانم كه چطور در اين صفحه آيكون ويرايش خاموش است و منوي save هم غير فعال .

Amini

New Member
توي همين انجمن خيلي ها همين سوال منو كردن حالا با كلمات و جملات متفاوت كه البته منظور همه ما تقريبا يه چيز بوده . يكي از همين دوستان يه سايت رو هم مثال زده بود كه منو در پيداكردن جواب مصرتر كرد تازه كلي هم سوال تازه برام بوجود آورد. اون سايت هست www.realiran.com كه در موقع دانلود اون فقط يك صفحه مياد اونم بصورت دي كد شده يعني نميگه نميتونين دانلود كنيد يا اجازه نداريد بلكه محترمانه كاري كرده كه عملا دانلود سايتش و حتي save صفحات اون و حتي ديدن source صفحات اون امكان پذير نيست كسي ميدونه چطور و از چه راهي اين كارو كرده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا