چطور موتورهاي جستجو رو به دامين اختصاصي هدايت كنيم

omidpersia

Member
دوستان حتما خيلي از شما اين سئوال براتون پيش اومده باشه كه اگه وبلاگي توي سرويساي وبلاگدهي داشته باشين و داميني رو به اون وبلاگ متصل كرده باشيد ، حالا براي ايندكس شدن در گوگل يا ديگر موتورهاي جستجو چطور ميشه اين فرمان رو به روبوتهاي گوگل داد كه صفحات رو با دامين شخصي شما ايندكس كنه و نام سرويس وبلاگ رو ايندكس نكنه!؟
من فكر ميكنم روش robots.txt براي اينكار مناسب باشه ،
اما از طرفي هم اين كار يه ريسكه چون ممكنه روبوتهاي گوگل ضمن ايندكس نكردن دامين سرويس وبلاگدهنده ، دامين من رو هم ناديده بگيره.

از دوستانيكه اطلاعات كاملتري در اين رابطه دارند خواهشمندم راهنمايي بفرمايند.
پيشاپيش از همه سپاسگذارم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش از زدن تایپیک، لطفا سوال خود را در انجمن جستجو نمایید.

maxpelank

Active Member
با سلام

والا در مورد وبلاگ رو نیم دونم ولی در یک سایت در صورتی که دست رسی به هاست داشته باشید با تنظیم htacses شما می تونید دامین جایگزین ایجاد کنید و یا راحتر از redirect در سی پنل استفاده کرد.

در مورد بلاگ والا تا حالا بلاگ درست نکردم .

موفق باشید

omidpersia

Member
خب من فكر ميكنم دراولين پست مقصودمو واضح بيان كردم.
ميخوام موتورهاي جستجوگر دامين وبلاگ رو ذخيره نكنند و فقط دامين اختصاصي خودمو ذخيره كنند. يا حداقل در جستجوها دامين اختصاصي وبلاگ منو نسبت به دامين وبلاگ در اولويت قرار بدن.
اگه كسي ميدونه چه راهي هست لطفا راهنمايي كنه؟!
:rose:

meysamz

Member
راهي نداره و اصلا اگر دو تا دامين يك جور باشه، ارزش يكي از دامين ها (معمولا آن جديد) بسيار افت مي كنه.
شما تنها بايد سايتت با يك دامين قابل دسترسي باشه و بقيه را ريداركت كني كه تو وبلاگ فكر نكنم همچين آپشني باشه. در سايت هم كه بسته به سرور ويندوز و لينوكس متفاوت است.

جدیدترین ارسال ها

بالا