چطور مقادیر Look Up Wizard رو با دستور یا Query بشمریم ؟

mkbo_webmaster

New Member
با سلام
من همیشه بانک اطلاعاتی اکسس 2000 خودم رو با استفاده از ASP Classic و دستورات OLEDB (با آبجکتهای کانکشن و رکوردست) کنترل میکنم و نمایش میدم.

ولی یک مشکل دارم و اون بشرح زیره :

مثلا من یک جدول درست میکنم و یک جدول دیگه هم درست میکنم. یکی از اونا جدول مادر و یکی دیگه هم باید اطلاعاتش با استفاده از Look Up Wizard به جدول مادر متصل بشه.
بعد از مدتی که اطلاعات داخل جدول مادر میکنید، متوجه میشید که جدولی که به اون Bind شده، در حالت Design Mode یک آیکون + کنار هر کدوم از فیلداشه که با باز کردن اون متوجه میشید که توی جدول مادر چه رکوردهایی به این فیلد نسبت داده شده بودن.

برای اینکه بهتر بفهمید، عکسی رو که ضمیمه کردم ببینید، توی عکس با فلش قرمز محل رو نشون دادم.

حالا من یه فکری کردم ولی نمیدونم چطور باید اونکار رو انجام بدم. من میخوام دستوری یا روشی رو پیدا کنم که بشه یه Query ساخت که مثلا، اطلاعاتی رو که داخل اون علامت + هست رو بشمره و یا دستوری در OLEDB .
فکر کنم یک همچین چیزی ممکن باشه. اگر میدونید کمکم کنید.
ضمنا هدف من از پیدا کردن این راه افزایش سرعته، وگرنه خودمم میتونم دو تا جدول رو با هم باز کنم و بعد بشمرمشون.
ممنون

پیوست ها

• problem.jpg
    problem.jpg
    68 کیلوبایت · بازدیدها: 3

mazoolagh

Active Member
بايد اين 2 جدول رو موقع select كردن بر اساس فيلدي كه بهم ارتباط دارن join كني.

مثلا" تو همون ديتابيس northwind اگر دقت كني يك جدول categories‌هست كه كد و شرح نوع كالا رو نگه ميداره. در جدول products بجاي اينكه متن نوع كالا نگهداري بشه كد اون رو نگه ميداريم.

در مقابل يك رابطه تعريف شده بين اين 2 جدول بر اساس برابري كد نوع كالا. حالا اگر بخواهيم در جدول products يك كوئري بگيريم كه در اون بجاي كد نوع كالا ، شرحش بياد دستورش اينجوري ميشه:

کد:
SELECT Products.ProductName, Categories.CategoryName
FROM Categories INNER JOIN Products ON Categories.CategoryID = Products.CategoryID

mkbo_webmaster

New Member
بله ، ممنون من این راه رو بلدم. ولی این قضیه فرق داره. لطفا تصویر ضمیمه شده رو باز کنید و به محل فلش قرمز دقت کنید. و بعد متن منو دوباره بخونید.

شما منظور منو نفهمیدید. اگر لطفا دوباره به سوال من دقت کنید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
جواب سئوال شما همین بود که دادم - اگر شما relation و join رو بلد هستید پس سئوالتون موردی نداره.

mkbo_webmaster

New Member
خیلی گیج کنندس. البته با تشکر از شما که وقتتون گذاشتید.
میشه من آی دی یاهو مسنجر شما رو داشته باشم. تا بیشتر باهاتون در مورد اون صحبت کنم ؟
ممنون میشم اگر اینکارو بکنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا