چطور لوگوام رو فلش كنم!؟

izone

Active Member
خوب اينكه كاري نداره. بايد يك فايل فلش بسازي اول.

sambol

Active Member
HTML:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="550" height="198" id="Untitled-1" align="left">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#98b2e3" />
<embed src="1.swf" quality="high" bgcolor="#98b2e3" width="550" height="300" name="Untitled-1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>&nbsp;<body bgcolor="#ffffff">
<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
[html/]
عزيز اين كد براي نمايش فلش هستش :)

sambol

Active Member
ahvazcity گفت:
بابا فلش دارم ميخوام بزارم به جاي لوگواي كه عكس هست.........
عزيز خودت ميدوني كه اينجا چي نوشتي
بعد الان لوگو شما چي هشت كه مي خواييد فلشش كنيد

ahvazcity

Member
sambol جان واقا شما از متني كه توش موشته ميخوام لوگو ام فلش باشه چي فكر ميكني؟
يعني ممكنه لوگوي من فلش باشه و بيام اينجا بنويسم چطور لوگو رو فلش كنم؟

آيا شما حالتون خوبه كه اين سوال رو میکنید؟

دوست عزیز izone هم در جواب : چطور لوگوي سايت رو فلش كنم!؟ جواب میده : خوب اينكه كاري نداره. بايد يك فايل فلش بسازي اول.

آیا این سر کاری یا سرسری گرفتن نیست؟ یا مسخره کردن کسی؟

من فکر میکنم اولین بار هم سوالم برای کسی که php-nuke کار کرده مشخص باشه که میخواد لوگویی که پسوندشJPG BMP JPEG GIF و يا يكي از فرمتهاي عكس ها رو داره برداره و به جاش فلش بزاره...

ولي من فكر ميكنم بعضيها اينجا چون 1مقدار معلومات دارند فكر ميكنن اگه يكمشو در اختيار بقيه بزارن از معلوماتشون كم مي شه...

sambol شما از نوشته من در جواب izone متوجه نشدي منظورم چيه؟؟؟

فكر كنم بدنش متن رو به 1بچه ابتدايي اين معنيش ميكنه: فايل فلش داره ميخواد لوگو اش به جاي پيكچر = عكس = جي پي جي نباشه و فلش باشه...

فهميدين چي ميگم؟؟؟

H_R_M

Member
سلام
بابا جان چرا قات ميزني حالا
بچه ها که جز راهنمايي چيزي نگفتن که
خب شما نميتوني منظورتو برسوني
حقيقتش منم نفهميدم اخرش
شما يه لوگو ميخواي برا بالاي سايتت نه ؟
خب نميخواي ثابت باشه (يا حداقل کيفيت پايين) ميخواي فلشي باشه (اند کلاس) تا اينجاش درسته ؟
خب اول بايد يه برنامه فلش ساز پيدا کني - لوگويي که ميخواي طراحي کني بعد با اون کدي که سيامک داد بزني بالا سايتت
اگه نميتوني بزاريش بالا سايت از سيامک سوال کني بهت ميگه
نميدونم درست گفتم يا نه (ولي همه اينطوري منظورتو ميفهمن)اگه جوره ديگه ايه بازم بگو اگه بتونيم کمکت ميکنيم

izone

Active Member
ahvazcity گفت:
دوست عزیز izone هم در جواب : چطور لوگوي سايت رو فلش كنم!؟ جواب میده : خوب اينكه كاري نداره. بايد يك فايل فلش بسازي اول.

آیا این سر کاری یا سرسری گرفتن نیست؟ یا مسخره کردن کسی؟

اهواز سيتي

شما اگر از ابتدا درست و رسا چيزي را بپرسي پاسخ درست را هم دريافت ميكني. حالا ديگه من هم شما را مسخره ميكنم يا سرسري ميگيرم. اگر اينكار را ميخواستم بكنم اون همه زمان نميگذاشتم تا در درست كردن سايتت و نصب Sentinel و ديگر كارهاي امنيتي كمكت كنم.

ahvazcity گفت:
ولي من فكر ميكنم بعضيها اينجا چون 1مقدار معلومات دارند فكر ميكنن اگه يكمشو در اختيار بقيه بزارن از معلوماتشون كم مي شه...

اگر تو اين انجمن بگردي ميبيني كه چقدر براي دوستانم در اينجا زمان گذاشتم و در ضمن هيچ ادعايي هم براي بلد بودن نيوك ندارم.

زمانيكه دو يا سه نفر نفهمند كه پرسش شما چي است پس اشكال از شما است. ديگه اين جور بد دهني و بي ادبي كردن به ديگران روا نيست.

ahvazcity

Member
من: چطور لوگوي سايت رو فلش كنم!؟

Izone: خوب اينكه كاري نداره. بايد يك فايل فلش بسازي اول.

1 من فكر كردم اينجا رو شوخي كرديد چون تمم سوالات اين بخش مربوط به نوك هست ديگه؟ پس من سوالم رو بدون توضيح اضافه نوشتم يعني اينكه : ميخواهم لوگوي بالاي سايت توي هدر كه هميشه بصورت عكس است رو بردارم و يك فلش رو جايگزين كمن...

------------------------------------

من: بابا فلش دارم ميخوام بزارم به جاي لوگواي كه عكس هست.........

sambol:
HTML:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="550" height="198" id="Untitled-1" align="left">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#98b2e3" />
<embed src="1.swf" quality="high" bgcolor="#98b2e3" width="550" height="300" name="Untitled-1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>&nbsp;<body bgcolor="#ffffff">
<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
[html/]

من: این رو میدونم عزیز ولی لوگو چطور فلش اش کنم ؟

2اگه کد گذاشتن فلش رو توی html ميخواستم كه ميگفتم مگه نه؟

------------------------------------------------

عزيز خودت ميدوني كه اينجا چي نوشتي
بعد الان لوگو شما چي هشت كه مي خواييد فلشش كنيد

3 بابا ديگه من فكر كردم كلا شوخيتون گرفته

----------------------------------------------------------------------

4 من سايتم داون شد به خاطر اينكه هر چي سوال كردم اينجا در مورد ديتا بيس كسي جواب درستي نداد و البته بگم شما دوستان وظيفه نداريد كه جواب بدين اين از معرفت شماست كه جواب همديگه مخصوصا كوچيكتون Ahvazcity رو میدین....

بابت این اشکال سایتم اعصابم واقعا داغون بود

Izone من رو ببخش بله واقعا بی ادبی کردم خودم هم پشیمونم نمیدونم چطوری بابت بی ادبی که کردم معذرت خواهی کنم شما همیشه به داد من رسیدین و کمکم کردین
برا همیشه امضای من این چیزی که پایین هست میمونه تا مطمئن بشم که شما منو بخشیدید...

izone

Active Member
دوست گرامي. من پوزش شما را قبول كردم. سپاس از شما. خواهش ميكنم كه اون امضا را بردار.

ببخشيد كه اينو ميگم ولي زمانيكه عصباني هستيد سعي كن كه چيزي ننويسي. اگر پرسشهاتون را هم يك كم واضحتر بنويسيد زودتر و بهتر پاسخ ميگيريد و ديگه نياز نيست كه از شما توضيح بخواهيم كه شما فكر كني كه كسي مسخره ميكند.

بعدش دوست عزيز شما كه كاري را كمتر بلدي بهتر نيست كه در تغيير دادن سايت عجله نكني و اول خوب اون كار را ياد بگيري و بعد تغيير دهي. يا دست كم روي كامپيوتر خودت اول آزمايش كني و بعد روي سرور بفرستي.

شاد و سربلند باشيد.

sambol

Active Member
اي بابا من تازه اين تاپيك رو ديدم
دوست عزيز شما چرا اينهمه عصباني ميشيد دليلي نداره كه من كه نمي خوام شما رو مسخره كنم اين فكر از كجا به ذهن شما رسيده؟
باز م اگه نتوستم كمكتون كنم معذرت مي خوام شما به بزرگي خودتون بخشيد باز م اگه كارتون راه نيفتاده بگيد تا ببينم چيكارش ميشه كرد
حداقل اسم قالب رو بگيد يا بزاريد اينجا تا بينم چه جوريه
مرسي

Pouria_DK

Member
حالا یکی نیست جوابه این بنده خدا رو بده ، من هم مشکل دارم توی این فلاش کردن منوی بالای سایت اما لطفا یک چیزه کلی بنویسید اینجا که توی همه سی ام اس ها بشه استفادش کرد.

alireza-metal

Active Member
خوب اگه لوگوی شما عکس هست اندازه دقیقشو یادداشت کنید و بعد در برنامه فلش با همون اندازه لوگوی فعلی یه لوگوی فلشی بسازید و در برنامه های editor مثل front page یا dream weaver اون لوگو قبلی رو بردارید و لوگویی که با فلش ساخته اید جایگزین آن کنید --- و بعد save کنید --- همین -- موفق باشی

izone گفت:
اگر تو اين انجمن بگردي ميبيني كه چقدر براي دوستانم در اينجا زمان گذاشتم و در ضمن هيچ ادعايي هم براي بلد بودن نيوك ندارم.

شايد 1 كم اين حرف من اينجا بي ربط به نظر برسه ولي آي زون جان من به نوبه خودم از زحماتت تشكر ميكنم
من واقعا شيفته رفتار و برخورد شما هستم
موفق باشيد

izone

Active Member
hamid_joon من كوچك شما و ديگر استادان و دوستان اينجا هستم. اگر هم كاري ميكنم وظيفه ام هست و در قبال گرمي دوستاني مانند شما و كمكي كه ميگيرم واقعا هيچ است.

هميشه شاد و سربلند باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا