چطور زمينه عكس را پاك كنم ؟

shida

Member
سلام خسته نباشيد :)

از شما بپرسم كه چطور زمينه عكس را پاك كنم فقط يك ادم جلو باشه (مثلا رنگ زمينه عكس تمام سفيد باشه ) شرمنده ام :oops: هر چه زودتر بمن راهنمايي كنيد خيلي ممنون لازمش دارم :roll:

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب براي اين كار بايد خود اون آدم را انتخاب كنيد.. با ابزارهايي كه در اختيار داريد Polygonal Marquee Tool و زير مجموعه اش ميتونيد براحتي اينكار را بكنيد..

بعد آدم را در يك صفحه جديد كپي كنيد..

ضمنا راه ديگه اي هم هست. استفاده از فرمان Exxtract در منوي Filter . نحوه كارش هم بسيار ساده و بهتره.. بعد از آماده شدن طرح كافيه يك لايه جديد زير لايه موجود ايجاد كنيد و با رنگ مورد علاقه پرش كنيد...

سايان

tahmors

New Member
با آيكون پاكون كه ستار دار است ميتوانيد مشكل را
حل كنيد

Ghamnevis

Well-Known Member
شيدا جان شرمنده...

متاسفانه اشتباها پيغام خصوصي شما را پاك كردم...

دوباره بفرستيد تا براتون درست كنم...

طهمورث عزيز به جمع ما خوش آمديد...

سايان

Mandana

Active Member
سايان ميبينم كه توهم اشتباه منو كردي.polygonal marquee tool!

Mandana

Active Member
شيدا جان با ابزار pen tool هم ميتوني اينكار رو بكني.خيلي هم تميز در مياد.

oofeyna

New Member
با شلام به دوستان
بايد بگم اگه شما ار اين عكس ميخواهيد بصورت حرفه اي استفاده كنيد هيچكدام از راه هاي بالا كارايي نداره چراكه بعد از بريدن عكس بالاخره يك قسمتي از پس زمينه در پشت همين كاراكتر خواهد ماند تنها راه حل استفاده از عكسهاي ديجيتال و داراي لايه هاي مجزاست تا يه كار تميز داشته باشيدمثل نمونه هاي سمپل خود نرم افزار
ولي اگه كار به صورت آماتوره ميتونيد از همه اين راه ها استفاده كنيد و زيبايي بوجود اومده به هنر خودتون بستگي داره من براي اين كا به شما Corol drow رو پيشنهاد ميكنم چرا كه هميشه ابزاري روانتر در اختيار كاربر ميزاره
فعلا باي

Mandana

Active Member
عليك شلام دوشت عژيز

كي گفته با pen tool نميشه تميز در آورد؟
اينم يه نمونه ساده اش كه صد البته كار من نيست
با يكم صرف وقت بيشتر ميشه بهتر ازين هم درآورد!

پیوست ها

• clip41.jpg
    clip41.jpg
    6.7 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • clip31.jpg
    clip31.jpg
    8.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57

shida

Member
abtin_khosravi گفت:
http://www.sketchpad.net/drawing11.htm

بدردت ميخوره
موفق باشي

دستتون درد نكنيد مرسي ولي من به غير از زبان فارسي بلد نيستم :cry: :cry: :cry: :cry:
ميتونيد فارسي ترجمه كنيد خيلي عالي ميشه :oops: بازهم زياد متوجه نشدم بلاخره به كجا ببرم . 8O

Mandana

Active Member
اگه بخواي تا فردا برات ترجمه اش مي كنم.ولي اگه فقط مشكلت اينه كه بعد از اينكه با pen tool رورش رو كشيدي بايد به پلت paths بري و دكمه load path as a selectin(اگه در مورد جاي اين دكمه مشكل داري توي تاپيك آموزش كار با pen tool ميتوني همراه با عكسش پيدا كني)رو بزني.بعد دكمه هاي Alt+Shift+I رو بزن تا محيط سلكت شده اينورس بشه.حالا براي شكلت يه ماسك تعريف كن و با زدن دكمه Alt برو داخل محيط ماسك و دكمه Delete رو بزن تا بكگراند حذف باشه.اگه هم خواستي ميتوني با رفتن به مسير Select>Feather و دادن مقدار به اون دورش رو كمي محو كني.اميدوارم متوجه شده باشي.
بازم سوالي بود در خدمتم

جدیدترین ارسال ها

بالا