چطور تو محيط Actionscript فارسي بنويسم؟!

سلام دوستان. من يه سوال دارم. شايد قبلا پرسيده شده باشه و جواب هم داده شده باشه. با اينكه در فلش ام ايكس 2004 يونيكد اضافه شده اما من نتونستم تو محيط برنامه نويسي فارسي بنويسم و اكسپورت كنم. هر چيزي رو كه اكسپورت مي كنم ديده نميشه. چيكار بايد كرد؟

sambol

Active Member
اقا يعني چي فارسي تو برنامه نويسي كلا برنامه نويسي فارسي بشه يا بعضي قسمت هاش كه مي خوايي اطلاعات وارد كني فارسي بشه

rahincom

Member
سلام

آقا شما كيبورد را كه به فارسي تبديل كني راحت ميشه نوشت.

باي

pedymx

Member
سلام
اگر منظور شما رو فهمیده باشم شما میخاین که اکشن هاتونو رو فارسی کنید . مثلا بنویسید :
()ایست
و کار اکشن مربوطه رو انجام بده
بله این کار میشه ولی شما باید بک
پک اکشن اختصاصی بنویسید که خوب معمولا برای کمپوننت هایی که اکشن خاص دارند این کار اجرا میشه و فارسی بودن اون هم مشکلی ایجاد نمیکنه و قابل اجرا هستش
خوش باشید ...

نگرفتيد!!!

دوستان ممنون از پاسخ هاتون. اما منظور من اينه كه چطور ميشه مثلا اسم يك لينك رو تو محيط اكشن اسكريپ نوشت و اون رو در swf اكسپورت شده ديد. ( تو يكي از sample هاي خود فلش يه چنين كاري انجام شده و اسم لينك در محيط گرافيكي نوشته نشده و در محيط actionscript نوشته شده و در swf اكسپورت شده نمايش داده شده ) تو محيط editor كه ميشه فارسي نوشت اما اون چيزي رو كه نوشتي و ميخواي كه تو swf اكسپورت شده ببيني درست ديكد ( يا انكد ) نميشه و فقط يه سري علايم نا مشخص ديده ميشه و يا هيچي ديده نميشه. اميدوارم كه درست منظورم رو رسونده باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا