چطور برنامه نویسی یاد بگیرم!!

myhost

Member
سلام
من میخواستم برنامه نویسی یاد بگیرم
به فرض من پایتون یا پرل یا جاوا را مد نظر دارم
در ایران کجا میشه یاد گرفت
دانشگاه
آموزشگاهها
اینترنت
و یا کسی که بلد هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farik

Well-Known Member
دوستان اگه واسه جاوا (نه جاوا اسكريپت) جايي تو مشهد ميشناسين بگين منم ميخوام...

EMIRATES

Active Member
با سلام

منم میخوام یاد بگیرم , به نظر من بهترین جا آموزشگاه ها هست خودمم میخوام برم آموزشگاه چون اگه کوچک ترین سوالی داشته باشی به راحتی جوابت رو میگیری و میتونی با سرعت 10 برابر اون سرعتی که میخوای با اینترنت برنامه نویسی رو یاد بگیری , پیش بری.

با تشکر.

salmanclever

Well-Known Member
farik جان مرکز فنی حرفه ای بخش it میدان فردوسی یک زمانی دوریه جاوا داشت برو یک آماری بگیر ببین چی میگن ببین اگه داره منم دوست دارم شرکت کنم خبرشو به ما هم بده

farik

Well-Known Member
با سلام مجدد.
بايد بگم يكي ديگه از دوستان هم آدرس اونجا رو به من دادند و گفتند كه برادرشون اونجا ميره كلاس ولي من شك دارم براي اشخاص خارج از كادر آموزشي و همون كسايي كه اونجا ميرن رو راه بده وگرنه اونجا كلاس كه برقراره...يك جاي ديگه هم من پيدا كردم پاسارگاده ولي يك مشكل داره كه اگه نخواي به صورت خصوصي برداري بايد دوره Ciw رو پشت سر بزاري(حدود 7 ماه) تو اون دوره ياد ميگيري...

mf2fx

Member
آقا چرا لقمه را دور دهنتون می چرخونید
یک چیزی بگم که تمام سوالات شما را جواب داده باشم !
اصلا به آموزش و پرورش و نمیدونم سازمان فنی و حرفه ای نمی خواد تکیه کنید.
من خودم دانش آموز فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر هستم امسال هم انشاءا... کنکور است و Diploma می گیرم
باور کنید درس های فنی و حرفه ای یک مشت حرف چرت و پرت است مگه اینکه یک معلم دلسوز همه چی بلد داشته باشید
نظر من کتاب های انگلیسی است چون طبقه بندی و درخت دانش آنها خیلی عالی دسته بندی شده اند اگه خواستید بگید یک مرجع توپ بگذارم
آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای در حال حاضر برای برنامه نویسی Visual Basic 6.0 آموزش می ده که مال سال 2000 است. این نرم افزار فقط برای یادگیری پایه برنامه نویسی خووبه و اصلا به درد برنامه نویسی نمی خوره
به سایت ایرانی Www.barnamenevis.org برید و عضو بشین خیلی عالیه

جدیدترین ارسال ها

بالا