چطور از batchfile برای پاک کردن فایلهایی با فرمت .avi روی کاپیوترم استفاده کنم؟

taurus1

New Member
با سلام من یک سوال داشتم چطوری میتونم تمام فایلهای روی کامپیوتر رو با فرمت .avi با استفاده از یک batch file پاک کنم؟ممنون میشم اگر یک نفر پاسخ بده:-?

the_king

مدیرکل انجمن
کد:
FOR /R [B]C:\[/B] %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"

اینکار رو بایستی برای هر درایو بصورت جداگانه انجام بدهید، کد بالا صرفا اینکار رو در درایو \:C انجام می دهد.
سویچ R/ برای این است که زیر شاخه های درایو رو هم جستجو کند.
کاراکتر @ از نمایش فرمانهای DEL جلوگیری می کند.
سوئیچ F/ برای حذف کردن فایلهایی که صفت فقط-خواندنی (Read Only) دارند بکار رفته است.

taurus1

New Member
با تشکر از پاسختون من 5 درایو دارم اگر بخواهم با استفاده از یک فایل این کار رو انجام بدم میتونم 5 خط رو زیر هم بنویسم و فقط در لاین ها اسم درایو رو عوض کنم تا هم زمان از کل درایو ها پاک بشه؟وی ک سوال دیگه اینکه بعد از اینکه این فایل رو با پسوند .bat ذخیره کردم کجا باید اون رو کپی کن و اجرا کنم؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
بله، همانطور که خودتان گفتید برای هر درایو یک سطر جداگانه می نویسید، مثلا اگر نام 5 درایو مورد نظر :C و : D و :E و :F و :G باشد،
محتویات فایل دسته ای (Batch) چنین خواهد بود :

کد:
FOR /R C:\ %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"
FOR /R D:\ %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"
FOR /R E:\ %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"
FOR /R F:\ %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"
FOR /R G:\ %1 IN (*.avi) DO @DEL /F "%1"

مسیر و موقعیت فعلی که دستورات بالا از آنجا اجرا می شوند اصلا مهم نیست، به همین دلیل شما می توانید فایل bat
خود را در هر درایو و مسیری که دوست دارید ذخیره و اجرا کنید، اینکه از داخل \:C یا My Documents یا از داخل فلاپی درایو یا
از داخل یک CD اجرا شود، هیچگونه تفاوتی در نتیجه کار ندارد.

taurus1

New Member
ممنون... من نمیتونم این بچ فایل رو اجرا کنم من این 5 خط رو با فرمت .bat سیو کردم ولی وقتی اجرا میکنم عمل نمیکنه!!:sad:

taurus1

New Member
ممنون ... من این 5 خط رو با فرمت .bat اجرا کردم ولی عمل نکرد نمیدونم مشکل از کجاست؟:sad:

the_king

مدیرکل انجمن
اگه با پیغام خطا مواجه می شوید لطفا متن پیغام خطا را ذکر کنید وگرنه از صحت کدی که نوشتم اطمینان دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا