چطوری یک سری فونت را توی پوشه فونت های ویندوز کپی کنم

binahayat

Active Member
من برنامه ای می خوام که چندتا فونت رو به داخل پوشه ویندوز کپی کنه و بستگی به درایو نصب ویندوز نداشته باشه
کاری هم به اینستال فونت ام ام بی ندارم چون برای اچ تی ام ال موجود در برنامه ام می خوام نه برای خود برنامه

sajadms

Member
با استفاده از پلاگین که الان اسش یادم رفته می تونی مسیر پوشه ی ویندوز رو بگیری بعدا با استفاده از فرمان سیز کامند فونتاتو کپی کنی در ضمن واسه گرفتم پلاگین یه سر به قسمت پلاگینا بزن

simpatico

Member
من انکار رو کردم...نیاز به پلاگین هم نداره ...اما باز هم جواب نمیده...یعنی فونت رو کپی نمیکنه...

sajadms

Member
راست میگه عزیز شرمننده پاک یادم رفته بود ممنون عزیز که تکمیل کردی

binahayat

Active Member
لطفا یاد بدید

چه کدی رو باید بکار ببرم تا چندتا فونت از توی سی دی به پوشه ویندوز کپی بشه
خیلی ممنون

naseronline

Well-Known Member
اینم جواب

کپی کردن یک فونت به درایو C و پوشه فونت
کد:
destdir$ = 'C:\windows\fonts'
dest$ = destdir$ + '\thefont.ttf'
source$ = '<Embedded>\thefont.ttf'
SysCommand("CopyFile","source$,dest$")
کپی کردن یک فونت به درایو ویندوز و پوشه فونت
کد:
destdir$ = '<Windows>\fonts'
dest$ = destdir$ + '\thefont.ttf'
source$ = '<Embedded>\thefont.ttf'
SysCommand("CopyFile","source$,dest$"
به قول یکی از دوستان اگه میخوای به کسی کمک کنی سعی کن به جای اینکه بهش ماهی بدی بهش ماهیگیری یاد بدی.
البته این ماهی بود!هلپ MMB میتونه به شما دوست عزیز کمک زیادی بکنه.

rabert

Member
به این پست سری بزنید در مورد یه نرم افزاره که خودم با mmb طراحیش کردم و پلاگینهای مورد نیاز این کار (یعنی مسیر یابی) و خیلی از فنهای دیگه رو تو خودش داره.. جالبه یه نگاهی بندازین.. اگه دیدید نظر هم بدین بد نمیشه..
البته اینو هم بگم که اگه از پلاگین مذکور برای مسیر یابی استفاده کنی بهتره .. چون با مسیرهای پیش فرضی که برای تمام کامپیوترها عمومیت داره نمیشه حرفه ای کار کرد.. چون ممکنه یکی که برنامه شما رو سیستمش اجرا میشه مسیر پوشه های ویندوز خودشو ( مثلا پوشه فونتها) عوض کرده باشه و اینجاست که با آأرس پیش فرضی که می دیم کار و خراب می کنیم..
بهتون میگم این برنامه رو ببینید.. جالبه..
کار حرفه ای این برنامه اینه که یه گزینه به منوی راست کلیک فونتهای با پسوند ttf (البته می تونه برای هر فایل دیگه از جمله mp3 هم باشه) اضافه می کنه که با انتخاب این گزینه فونت را در سیستم نصب می کنید.. به طور کل روش مسیریابیها در این برنامه توضیح داده شده است..

http://forum.majidonline.com/forum83/thread48720.html

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا