چطوری یه اسکرول بسازم به همراه جستجو؟>>>کمکم کنید<<<<

سلام
دوستان این عکسو ببین همه چی دستتون میاد
خواهش میکنن کمک کنید تا بتونم اینو انجام بدم
میخوام وقتی یه کی از اون بازی ها رو انتخاب مکین توضیحش سمت راست بیا تو یه کادر اگه میشه بطور کامل برام توضیح بدید من تازه کارم:oops:
pc-ps2cheats.JPG

آخرین ویرایش:

hamedfardin

Member
دوست عزي اين يه ليست باكسه...ولي به اين شكلش رو فكر نكنم آماده باشه...و بايد برنامه اونو نوشت...منم راغب شدم ببينم چجوريه.اگه كسي نمونه داره يا مي دونه چجوريه...توضيح بده يا لينك دانلودش رو بذاره...ياحق

silvercover

کاربر متخصص
از فایل ini. برای اینکار استفاده کن. به این ترتیب که داده ها رو توش ذخیره کن و بعد با استفاده از PLUGY موقعی که یوزر روی ایتمی کلیک کرد داده مناسب رو نشون بده. برای طرز فهمیدن اینکه یوز روی کدوم کلیک کرده از مثال های خود mmb برای Listbox استفاده کن.

متاسفانه وقت گذاشتن مثال ندارم. ببخشید.

silvercover

کاربر متخصص
سلام:

این یه مثال هست که براتون ساختم. برای اجراش باید نسخه 4.9.7 برنامه mmb رو داشته باشین. وقت فایل رو باز کردین اون رو کنار فایلitems.ini و پوشه Game کامپایل کنین و نتیجه رو مشاهده کنین. این مثال میتونه الگوی شما باشه.

:)

پیوست ها

• gss.zip
    96.3 کیلوبایت · بازدیدها: 150

Unknow-Man

Member
سلام
سرچش خوبه ولی وقتی تو لیست بازی ها کلیک میکنیم توضیحاتش سمت راست نمیاد.
فکر کنم یه اشکالی داره.

سلام

خیلی ممنون از کارتون
میخوام بدونم میشه کاری کرد که توضیحات توی خود برنامه باشه
. فایل ایجاد نکنیم.

silvercover

کاربر متخصص
game-love4 گفت:
سلام

خیلی ممنون از کارتون
میخوام بدونم میشه کاری کرد که توضیحات توی خود برنامه باشه
. فایل ایجاد نکنیم.

دوست عزیز این روش متمرکز هست که سرعت عمل و توسعه آتی پروژه شما رو خیلی راحتتر میکنه.
میشه اونکاری رو که میخاین انجام داد، اما اصلا کار حرفه ای نیست.

سلام
دوست عزیز از کارت ممنون ولی من mmb 4.9.5 دارم اگه میشه یه کاری بکنید.

راستی میشه کاری کرد که اون فایل های txt بجاشون html گزاشت این یکی خیلی ضروریه.

ali abedian

Banned
منتظر نمونه كاري در رابطه با سوالات چهار گزينه اي باشيد كه طراحي خودمه.. و همونطور كه داش سيلور گفت از فايلهاي ini استفاده شده و دقيقا همون چيزيه كه خودت مي خواي.. و فرمي هم مشابه فرم خودت داره البته يه مقدار زيادي قسمتهاي ديگش در رابطه با سيو اونها و خلاصه اينكه آور نشدن سوالات و هدر نرفتن زحمت تايپيستها .. يه مقداري گير كردم.. اگر هم اين آماده نشد من سعي مي كنم يه نمونه دقيقا عين اون چيزي كه خودت مي خواي آماده كنم و بزارم البته با اين وقتي كه من دارم فكر كنم يه دو هفته اي طول بكشه.. چون كارهاي زياد ديگه اي از جمله كامپيوتر و غير كامپيوتر هست كه بايد انجام بدم.. سعي مي كنم هموني رو كه مي خواي آماده كنم..

Unknow-Man

Member
این فایلی که سیلور گذاشته فقط 5 خط را به لیست اضافه میکنه.(5 تا بازی)
من میخوام یه لیست 60 تایی را بهش اضافه کنم.
چی باید بکنم.

silvercover

کاربر متخصص
این مثال رو به ذاحتی میتونید توسعش بدین:

به صورت دستی فایل items.ini رو ویرایش کنید. یا با استفاده از همون plugy توش بنویسید.

Unknow-Man

Member
من اینکار را میکردم اما مقدار count را تغییر نمی دادم.
حالا درست شد. خیلی ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا