چطوری هماهنگ کنم؟!!!

mostafa_az

Well-Known Member
مرسی سارا جان .
کجا winset جان ؟ هنوز به معذرت خواهی به یکی از اساتید بدهکاری . ادب حکم میکنه اینکار رو انجام بدی .
ضمن اینکه منم از تندی لحنم عذرخواهی میکنم . البته فکر میکنم لازم بود . به هر حال عوض گله نداره .

مخلصیم
مصطفی

winsent

Banned
سلام.
آقا هر کار کردیم دیدم نتونستیم این بر و بکش باحال مجید آنلاین رو فراموش کنیم! بنابراین تصمیم بر این شد که فعلا افتخار داده و خدمت شما عزیزان شرفیاب شویم!!! (چی گفتم)
ما مخلص همه مدیرها به خصوص داش مصطفی هم هستیم...
یا علی

Mahdi_20

Member
سارا خانوم هیچم موضوع من خارج از بحث نبود .. من الان 4 ساله طراح وب هستم و خوب میدونم کدی که سلمان 313 تو این تاپیک گذاشته باگ داره..
IE6 فایلهای Png رو Support نمیکنه، پیشنهاد میشه از Gif استفاده کنید.
در ضمن برای اطلاع بیشتر هنوزم فایلهای Gif حجمشون کمتر از Png هست(اینو تجربه میگه)، فایلهای Png پالت رنگی کمتری نسبت به Jpg دارن و این یکی از دلایل حجم کمتر فایلهای Png نسبت به Jpg است و اینکه از فایلهای Gif مواقعی استفاده کنید که کیفیت و شفافیت تصویر اهمیت کمتری داشته باشد.

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا مهدي حرف شما كاملا درسته در مورد پستتون. ولي عبارتي كه اول پست بكار برده بوديد خيلي در شان بچه ها نبود به خاطر همين هم حذفش كردم.

در مورد فرمت عكسها هم حجم Png براي ذخيره كردن براي وب يعني استفاده از Save for Web كمتر از Gif ميشه. باور نداريد ميتونيد امتحان كنيد. و هر دوي اينها يعني Png و Gif حجمشون طبيعتا از JPG كمتر ميشه. Gif رو همونطوري كه شما هم گفتي بيشتر زماني بايد استفاده كرد كه افكت خاصي تو كار بكار نرفته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا