چطوری هماهنگ کنم؟!!!

winsent

Banned
با سلام.

من بک BackGround مشکی در صفحه وب + یک فایل تصویری PNG دارم. میدونم که میشه از تصاویر PNG همه جا استفاده کرد و این تصاویر قابلیت این رو دارند که خودشون رو با بک گراند صفحات وب هماهنگ کنند. یعنی من میخوام از یه تصویر با فرمت PNG در یکی از صفحات سایتم استفاده کنم که background این صفحه من سیاه است, حالا چگونه باید این تصویر را با این صفحه وب هماهنگ کنم؟ (در حالت عادی وقتی این عکس رو اضافه میکنم به جای اینکه با رنگ سیاه ÷س زمینه هماهنگ بشه مثل تصاویر معمولی این عکس PNG ÷س زمینه سفید رو میندازه)) میخواستم ببینیم که برای اینکار در یک صفحه وب چه کاری باید انجام داد؟
امیدوارم که گیج نشده باشید!!!‍

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما تصويرت رو ترانسپرنت ميذاري يا همونطوري با بك گراند خود عكس ميذاري؟! تصوير شما بايد حتما بدون بك گراند (ترانسپرنت) باشه كه بتونه داخل صفحه وب لدون بك گراند نمايش داده بشه.

winsent

Banned
پلیز هلپ می

من ترنسپرنت میذارم, اما وقتی تو صفحه وب قرار میدم براش بک گراند سفید درست میشه... :-?

Mandana

Active Member
خوب اگه میخواین بکگراندتون مشکی باشه چرا از اول با بکگراند مشکی سیو نمی کنین؟
من در مورد پی ان جی اطلاعات خاصی ندارم اما به نظرمgif سیو کنین کارتون رو خیلی راحت می کنین
موفق باشید

winsent

Banned
زحمت کشیدید!

ممنون, زحمت بسیار و فراوانی کشیدید!!!
اصلا خاصیت Png همین هستش که خودشو میتونه هماهنگ کنه, اگه اون طور بود چلاق که نبودم با مشکی ذخیره کنم! :d

Mandana

Active Member
SEVeyesB08.th.gif
منم گفتم چون اصلا پی ان جی بلد نیستم این پیشنهاد رو میدم.اونجوری حداقل می تونم کمکتون کنم

در حد یک پیشنهاد بود
hmm.gif
biggrin.gif

موفق باشی

GFX Master

آقاي winselt ماندانا فقط پيشنهاد داد شما ميتوني قبول نكني.

در مورد Png بايد بگم كه يكي از بزرگترين مزايايي كه داره اينه كه حجم پايينتري نسبت به Gif داره. البته آقاي Winselt‌فايلهاي Gif‌ هم ميتونن به قول شما خودشون رو هماهنگ كنن و اصلا قبل از اينكه فايل Png به دنيا بياد طراحاي وب فقط از پسوند Gif‌ براي كاراي وب استفاده ميكردن ولي به دلايلي يواش يواش Png داره جايگزين Gif‌ ميشه. ببين كلا 2 نوع Png‌ وجود داره. Png 8 و Png 24 كه تقريبا اكثر مرورگراي وب Png 8 رو باهاش مشكلي ندارن ولي بعشي از مرورگرا با Png 24 مشكل دارن. حواست باشه كه Png رو از نوع اولي سيو كني. الان عكساي تاپ گالري صفحه اول فروم رو نگاه كن. اونا هم Png هستن و بك گراندشون ترنسپرنت هست و ميبيني كه با بهترين كيفيت و بدون هيچ مشكلي دارن نشون داده ميشن. راستي براي ذخيره كردن بصورت Png از كجا استفاده ميكني!؟! بايد حتما از Save for web استفاده كنيا يعني كليداي Alt + Ctrl + Shift + S كه وقتي وارد پنجره Save for web شدي ميتوني خيلي راحت ذخيره كني.

winsent

Banned
ای خدااااااااااااااااااااا!
بابا جون من میدونم چطوری باید ذخیره کنم. اما وقتی تو صفحه وب میارم میبینم که بک گراند عکس من سفید شده.

Mandana

Active Member
من باز اومدم
شرمنده ولی خوب تا اینو امتحان کنم کمی طول کشید
خوب ببین
پی ان جی با اکسپلورر سازگار نیست
توی فایرفاکس نگاهش کن
121fs725372.gif

اگه در حالت interlaced و transparet سیو کرده باشی توی فایرفاکس با بی جی مشکی برات نشون داده میشه
موفق باشی
931.gif

winsent

Banned
ممنون ماندانا جان!
این حرف و نزن که بهت میخندند! پس مایکروسافت با این عکسهای Png چیکار میکنه؟!

Mandana

Active Member
من ترجیح میدم بهم بخندن
grinning-smiley-047.gif

امتحان کردم که میگم پسر خوب
ببین
این با فایر فاکس:

این با آی ای 6:

دوست خوبم من روی هوا که حرف نزدم.اول فایل پی ان جی ساختم، بعد توی فرانت پیج سیو کردم با بکگراند مشکی.بعد هم توی فایرفاکس و آی ای امتحان کردم.سرچ هم کردم ....
بهر حال ممنون.لطف دارین

موفق باشی

mostafa_az

Well-Known Member
جناب winset خان . اکسپلورر IE توی ورژن 6 با تصاویر PNG مشکل داره و تنها میتونه حالت روی حالت 128 کالر dithered بکگراند رو حذف کنه که توی اون هم نمیتونه رنگ خارج طرح رو به درستی تشخیص بده و مقداری دور عکس رو کثیف میکنه . میتونی برای رفع مشکل دیداریه خودت IE 7 نصب کنی .
این از جواب شما .

در مورد لحن صحبتت هم باید بگم بهتره تغییر رویه بدی . وقتی سوال میکنی باید انتظار هر نوع جواب و کمک دوستانت رو داشته باشی . خیلی هم ادعای این رو نداشته باش همه چی بارته . هنوز اون والپیپر رو یادمه .
و در مورد این متنت :

ممنون ماندانا جان!
این حرف و نزن که بهت میخندند! پس مایکروسافت با این عکسهای Png چیکار میکنه؟!

اگه مایکروسافت با این قضیه به مشکل بخوره احتمالا از FireFox استفاده میکنه . منتظر نمیشه براش دنبال راه چاره باشی .

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
سلام مصطفی جان.
چند نکته رو باید خدمت شما و باقی دوستان بگم:
1) شما میگید که نمیشه با IE6 تصاویر png رو نگاه کرد اما اگه یه نگاه به microsoft.com/windowsvista بندازید همه چی رو میفهمید.
2) مگه من با چه لحنی حرف زذم؟! بر فرض هم که یک کم تندی کردم (قبول هم دارم) اما چرا شما سنگ بقیه رو به سینه میزنی؟!
3) قبلا هم به سارا خانوم گفتم که اون عکس کاره من نبود و به علت یک سوتفاهم این مشکل پیش اود که خود سارا خانوم کامل در جریان هستند.
4) چرا فکر کردی من بارمه؟! مگه من اصلا چیزی گفتم؟ این رو هم میدونم که همه دوستانی که اینجا هستند از اساتید و بزرگان هستند و از نظر معلومات و اطلاعات خیلی وارد هستند.
در آخر باز هم اگر بی ادبی و یا جسارتی از من سر زد همه دوستان به بزرگیی خودشون من رو ببخشند, ما مخلص همه هم هستیم مخصوصا شما داش مصطفی گل...

سلام .

اين مشكل شناخته شده‌اي در IE‌ هست كه بسادگي حل مي‌شه . و راه حل سادش گذاشتن اين اسكريپت در تگ Head هست :

کد:
<!--[if lt IE 7]>
<script language="JavaScript">
function correctPNG() // correctly handle PNG transparency in Win IE 5.5 & 6.
{
   var arVersion = navigator.appVersion.split("MSIE")
   var version = parseFloat(arVersion[1])
   if ((version >= 5.5) && (document.body.filters)) 
   {
      for(var i=0; i<document.images.length; i++)
      {
         var img = document.images[i]
         var imgName = img.src.toUpperCase()
         if (imgName.substring(imgName.length-3, imgName.length) == "PNG")
         {
            var imgID = (img.id) ? "id='" + img.id + "' " : ""
            var imgClass = (img.className) ? "class='" + img.className + "' " : ""
            var imgTitle = (img.title) ? "title='" + img.title + "' " : "title='" + img.alt + "' "
            var imgStyle = "display:inline-block;" + img.style.cssText 
            if (img.align == "left") imgStyle = "float:left;" + imgStyle
            if (img.align == "right") imgStyle = "float:right;" + imgStyle
            if (img.parentElement.href) imgStyle = "cursor:hand;" + imgStyle
            var strNewHTML = "<span " + imgID + imgClass + imgTitle
            + " style=\"" + "width:" + img.width + "px; height:" + img.height + "px;" + imgStyle + ";"
            + "filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader"
            + "(src=\'" + img.src + "\', sizingMethod='scale');\"></span>" 
            img.outerHTML = strNewHTML
            i = i-1
         }
      }
   }    
}
window.attachEvent("onload", correctPNG);
</script>
<![endif]-->

مرجع : http://homepage.ntlworld.com/bobosola/pngtest.htm

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
من IE 6 ندارم . اما این یه اسکرین شات که یکی از دوستان روی IE 6 گرفته :

اون صفحه مطمئنا دارای کد خاصی هستش . ضمن اینکه اون عکس توی یه hpbpdy هستش و به صورت معمول داخل صفحه قرار داده نشده .

در ضمن فکر کنم به اساتیدت نگی " این حرف و نزن که بهت میخندند! " رسم استادی شاگردی رو بهتر رعایت کردی .

mostafa_az

Well-Known Member
دقیقا . مشکل با این اسکریپتی که سلمان گذاشته حل میشه .

راستی فکر کنم الان معلوم شد اون حرف خنده دار نبوده . در اصل اکسپلور با png مشکل داره .

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
خب جناب winsent اول همه عرض كنم اين سوال شما هيچ ربطي به اين انجمن نداشت .. وقتي هم مديران وقت ميذارن و جواب ميدن شما هم سعي كنيد به طوري صحبت كنيد كه ناراحت نشن ....

كسي اين دوستان رو مجبور نكردن كه 100% پاسخگوي شما باشن ... بر حسب حس دوستي و همدردي اين كار رو انجام ميدن ...

اميدوارم در ادامه راه اين گونه لحن صحبت كردن رو تغيير بديد ..

مخلصيم, بارازم @

GFX Master

به به آقا مصطفي چه عجب از اين ورا! راه گم كردي. البته بهتر بود بچه ها به جاي اين حرفا يه خوش آمد گويي به ايشون ميگفتن. بگذريم!

اميدوارم اين بحث رو هم زياد كش نديد. فكر كنم همه توجيه شده باشن كه چجوري صحبت بايد كرد. پس لطفا اين بحث كش پيدا نكنه.

ممنون.

winsent

Banned
ای بابا!
دست همه درد نکنه, اصلا ما نخواستیم... بعد از این مذت گفتیم بیایم مجید آنلاین یه سر بزنیم اونم که اینجوری شد...
خلاصه هر کی از ما بدی یا خوبی دید حلال کنه, به امیددیدار.

جدیدترین ارسال ها

بالا