چطوری میشه کپی رایت فروم رو برداشت؟

arashdj72

New Member
سلام

میشه لطفا آموزش بدید چطوری میشه کپی رایت یه قالب فروم phpbb2 رو برداشت؟
با تشکر...

طریقه برداشتن کپی رایت

به نام خدا

دوست عزیز من آموزش برداشتن اون رو به شما یاد می دم ، نکنم به اون صورت برای شما مشکل ایجاد کنه چون phpbb کاری نداره کسی کپی رایت رو برداره و فقط کافی کارهای زیر رو انجام بدی :

اول : برو تا فولدر قالب ها
دوم : در اونجا فایلی به نام simple_footer.tpl ( یا در بعضی مواقع footer.tpl ) رو با یه برنامه ادیتور مثل فرانت پیج یا نوت پد باز کن.
سوم : اگر با برنامه فرانت پیج باز کنی در همون قسمت دیزاین (Design) نوشته Powered by phpBB رو می بینی و می تونی اونو حذف کنی و یا اگر از برنامه نوت پد استفاده می کنی کد زیر رو پاک کن
PHP:
Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> &copy; 2001, 2005 phpBB Group</span></div>
کار تموم شد.
دوست عزیز اگر از این مطلب استفاده کردی تشکر یادت نره
:roll::roll:

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست من توجه به كپي رايت نشان دهنده احترام به پديد آورنده هست همينطور تشكري بر اين موضوع .
ياد بگيريم هميشه ارزش ها را زير پا نگذاريم .
موفق باشيد

dizgah

New Member
ممنون از توضیحتون
ولی من میخوام بدونم اگه کسی کپی رایت فرومش را برداره با این کار قو.انین استفاده از phpbb را زیر پا گذاشته یا نه؟

با سلام خدمت شما
همون طور که دوست عزیزمون snmsoftpc فرمودند رعایت حق کپی رایت احترام به پدید آورنده گان آن هست.
دوم هم ما که نمی دونیم آیا برداشتن حق کپی رایت از نظر شرعی آن ها مشکلی دارد یا نه یا درواقع آن ها رضایت دارند یا نه باید تحقیق کنید ببینید قضیه چطور هست.
من پیشنهاد می کند نه اسم پدید آورنده گان فارسی و نه حق کپی رایت رو بردارید. برای درک بهتر فکر کنید خودتون این سیستم رو نوشتید و کسی حق کپی رایتتون رو برداشته.:neutral:

BetaMaster

Member
ممنون از توضیحتون
ولی من میخوام بدونم اگه کسی کپی رایت فرومش را برداره با این کار قو.انین استفاده از phpbb را زیر پا گذاشته یا نه؟
طبق لايسنس phpBB و گنو ديگر از شما پشتيباني به عمل نخواهد امد و اگر بلايي سر فرومتان بياد (كه هميشه امكانش هست) اونوقت ...:razz:

به نام او::
طبق لايسنس phpBB و گنو ديگر از شما پشتيباني به عمل نخواهد امد و اگر بلايي سر فرومتان بياد (كه هميشه امكانش هست) اونوقت ...:razz:
خوب مثلا اگه الان فروم من یه بلایی سرش بیاد گروه phpbb چه خاکی رو سر من میریزه؟:D

BetaMaster

Member
طبق لايسنس مي تونه هيچ پشتيباني از شما نكنه و بذارتتون به حال خودتون :wink:

البته در ايران كه ماشا الله همه پشتيبان phpBB هستند ! مگه نه ؟!!

(اينو ميگم ! http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=621038#post621038 )

من اين توضيح را به عنوان فردي كه كمي آشنايي با phpBB دارد عرض كردم ... البته بعضي جاها همه واسه خودشون اسكريپ نويس و پشتيبان phpBB هستند و نيازي با سايت اصلي ندارن !!! اصلا phpBB رو از اونا دزديدن ! واسه همين اين حق رو به خودشون ميدن به فكر برداشتن كپي رايت بيفتن يا حتي كپي رايت رو بردارن يا حتي بد تر اونو به نام خودشون تغيير بدن !!!

آخرین ویرایش:
به نام او::

به حول الهی من خودم phpbb رو خوب سر در آوردم.حتی دو سه تا برنامه دارم مینیویسم که تا چند وقته دیگه معرفی میکنم که کاملا ساختارشون شبیه به همین phpbb هست.

حالا چند تا دیگه هم هستش.یه کم تو گاگول سرچ کنید میبینید
البته در ايران كه ماشا الله همه پشتيبان phpBB هستند ! مگه نه ؟!!

BetaMaster

Member
بسيار عالي

البته بنده با بحث بعضي فروم ها كه پشتيباني مي كنن مخالف نيستم ، منظورم اوناييه كه خيلي فكر مي كنن بارشونه و سريع پشت نصب فكر زدن كپي رايت ميفتن (اينو گفتم فكر نكنيد قصد جسارت دارم)

We request you retain the full copyright notice below including the link to http://www.phpbb.com.
This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
but also helps build interest, traffic and use of phpBB3. If you (honestly) cannot retain
the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with
"phpBB" linked to http://www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our
forums may be affected.

اين هم براي دوستاني كه حتي از phpBB سر در نميارن و ادعاشون ميشه پشتيبانن و به همين دليل دوست دارند يا حتي كپي رايت را بر مي دارن يا بد تر از همه عوضش مي كنن:shock:

ما هم سوادمون در اين حده 4 خط لايسنس انگليسي رو حفظ كنيم به خورد مردم بديم !

آخرین ویرایش:
من چطوری میتونم یه کپی رایت از خودم بزارم کنار کپی رایت اصلی البته (من به حقوق کسانی که این برد رو نوشتن خیلی احترام میگزارم چون خودمم هم به نوعی برنامه نویس هستم)

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
بحث جالب شد . اما در كل دوستان بهتر نيست اول دليل برداشتنش رو بفهميم بعد بداريم .
من آخرم دليل مناسبي نديدم براي برداشتن .
ببينيد كپي رايت نه تنها يك احترام به پديد آوردنه است بلكه يك كمك براي بهبود مشكلات آينده
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا