[phpNuke] چطوری قالب عوض کنم ؟؟ فوری !!!! :)

chatroom

New Member
با سلام خدمت دوستان
من تازه وارد این مباحث شدم و رفتم یه دومین خریدم و یه سایت راه انتداختم ...
حالا می خوام قالب رو عوض کنم و توش چند تا دستکاری کنم مثلا هدر سایت رو عوض کنم !!!
من از PHPNUKe فارسی (معمولی) استفاده میکنم .
اگه میشه بگید چوری میتونم این کارو انجام بدم ؟؟ خیلی فوریه ...:sad:

J4vad

Member
با سلام دوست گرامي معمولا قالب ها در Header يا Flash دارن يا عكس كه ميشه Edit كرد نسبت به قالبي كه داريد در شاخه theme/Your Theme/images مي تونيد تغييرات را اعمال كنيد كه بيشتر قالب ها براي Header فايل قابل Edit ّبراي فلش Fla و براي عكس ها Psd رو دارند

سوال ديگه اي داشتيد در خدمتم :wink:

يا حق .

chatroom

New Member
منظورتون فهمیدم و خیلی ممنون اما داخل مدیریت سایت که میشم نمیدونم واسه ویرایش قالب کدام یک از ماژول ها بلوک ها رو انتخاب کنم ... اگه امکان داره اسمشو بگید!!؟

ممنون

J4vad

Member
دوست گرامي براي ويرايش بايد فايل عكس يا فلش رو با برنامه هاي ويرايش گري همچون Macro Media Flash (فايل هاي فلش) و يا Photoshop (عكس ها) در كامپيوتر خودتون ويرايش و در مسيري كه گفتم روي هاست جايگزين كنيد و از مديريت نيوك امكان پذير نيست البته در آجاء نيوك از مديريت امكان پذير مي باشد تا Header و ّFooter و هر جايي از قالب را ويرايش كنيد

يا حق .:wink:

S4DEGH

Well-Known Member
در واقع در بخش مديريت نميشه قالب رو ويرايش كرد .. بايد توي فايل ها دستكاري كني .. در مسير :
nuke\themes\nametheme
فايل هاي Header براي بالاي سايت ، Footer براي پايين ، blocks براي بلوكها ، story_home و story_page بلوك هاي خبري و وسط .

:)

جدیدترین ارسال ها

بالا