چطوری فایل آپلود کنم

Pars 3d

Member
با درود فراوان
من میخام یکی دوتا فایل zip رو آپلود کنم تا ینفر دیگه اونارو دانلود کنه ولی از اینکارها اصلا بلد نییستم .
تورو خدا کمک کنید ، یه راهنمایی کامل احتیاج دارم ، خیلی فوریه .
همینطور میخوام یک فایل تصویری رو برای یک مسابقه آپلود کنم تا ببینند ، ولی صلا بلد نیستم ، کمک کنید تورو خدا.
سپاسگذارم.

the_king

مدیرکل انجمن
با درود فراوان
من میخام یکی دوتا فایل zip رو آپلود کنم تا ینفر دیگه اونارو دانلود کنه ولی از اینکارها اصلا بلد نییستم .
تورو خدا کمک کنید ، یه راهنمایی کامل احتیاج دارم ، خیلی فوریه .
همینطور میخوام یک فایل تصویری رو برای یک مسابقه آپلود کنم تا ببینند ، ولی صلا بلد نیستم ، کمک کنید تورو خدا.
سپاسگذارم.

منظورتان آپلود کردن فایل در اینترنت است؟ برای آپلود کردن فایل اعم از صوتی و تصویری می توانید از سرویس هایی
مثل سرویس iranblog استفاده کنید. روی لینک زیر کلیک کنید، روی دکمه Choose کلیک کنید و فایل مورد نظر
رو از داخل کامپیوترتون انتخاب کنید. در صورت تمایل برای سایر فایل ها هم از دکمه های Choose بعدی استفاده کنید.
در نهایت با زدن کلید Upload Now فایل در اینترنت قرار می گیرند و در صفحه ای که بعد از آپلود شدن فایل باز می شود
لینک تصویر به شما اعلام می گردد، مثلا http:/up.iranblog.com/.../1234567.jpg

IRANBLOG IMAGE UPLOAD CENTER

متن این لینک را کپی کنید و در هر جایی که لازم است و به هر کسی که خواستید بدهید، می توانند تصویر را
ببینند و فایل ها رو داونلود کنند.

Pars 3d

Member
با درود فراوان
دمت گرم . خیلی حال دادی . فقط برای فایلهای تصویری که میخوان ببینن مثلا با پسوند avi رو کجا باید آپلود کنم؟
بازم ممنون.
سپاسگذارم

the_king

مدیرکل انجمن
با درود فراوان
دمت گرم . خیلی حال دادی . فقط برای فایلهای تصویری که میخوان ببینن مثلا با پسوند avi رو کجا باید آپلود کنم؟
بازم ممنون.
سپاسگذارم

بهتره در مورد فایل هایی که این سایت ها فرمت شون رو ساپورت نمی کنند ابتدا فایل رو بصورت zip یا rar فشرده کنید،
مخصوصا zip که برای باز کردنشون نیازی به ابزار هایی مثل WinRar نیست.
اغلب فایل های ویدئویی خودشون فشرده هستند و با zip و rar کردن فشرده تر نمی شوند، اما در عوض در سایت هایی
که اجازه آپلود فایل های ویدئویی رو نمی دهند محدودیت رو دور می زنند.

asoazizy

New Member
البته شما در picofileهم میتوانید اپلود کنید اما اول باید ثبت نام کنید که جند دقیقه طول میکشد وبعد مراحل کار مثل دوستمان علی سعید که گفت یکی است البته یکمم استعداد میخاد
ئاسو

جدیدترین ارسال ها

بالا