چطوری عکسهام رو باcssافقی نشون بدم؟

سلام دوستان یه مشکلی داشتم من یه کد پی اچ پی دارم که توسط اون تعدادی عکس رو اد میکنه تویه یه صفحه نشون میده ولی مشکل من اینجاست که اون عکس هارو عمودی نشون میده. ولی من میخوام افقی به ترتیب نشون بده.
میشه کمک کنید. خیلی واجبه.

اینم یه نوع عکس من میخوام مثل عکس زیر در بیاد
picsss111.JPG

ولی همش بصورت زیر در میاد.
picsss11.JPG

خوب باید یه راهی داشته باشه. من هر نوع کد css دادم نشد.
اه

آهن ایول... آقا اینو من اکی کردم خب؟ و کل عکس هارو به من نشون داد زیر هم و مرتب.
آیا راهی هم داره که عکس ها تو یه ستو یا دو ستون کشیده مثل قطار پشت سر هم بره و دیگه نیاد زیر هم؟
PHP:
#albumlist {
	list-style: none;
	float: right;
	}
مثل عکس بالا؟

آخرین ویرایش:
خوب اینطوری که تصاویرت از صفحه مانیتور خارج میشه !!
شما میتونی عکسات رو داخل یه div بذاری و width اون div رو خیلی بالا بدی مثلا 2000 پیکسل
ولی هیچ کس اینکار رو نمی کنه چون یه scroll عرض میافته زیر صفحه که اصلا خوب نیست
در ضمن اون div رو باید clear هم بکنی تا درست کار کنه برات

دادا میدونم اینو من این رو برای یه پیج خالی میخوام که افقی زیاد بشه بعد که این اینجوری شد تو پیج اصلی سایت اینکلود میکنم بعد توسط جاوا میخوام کد بدم عقب جلو بره.
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
الان اینجوری شده:
help4575970.JPG

pالا اگه بگی چطوری یکاری کنم تو یک یا دو ردیف قطاری اضافه بشه و بره خوب میشه و کمال تشکر را دارم از جنابعالی

آخرین ویرایش:
آخ آخ ببخشیدا دادا میگما دو تا سوال دیگه شرمنده ولی میگما چطوری این فاصله بین عکسهارو کم کنم؟؟؟
آخه اگه اخرین عکس رو ببینی میبینی فاصلشون یکمی زیاده. الانم کتاب 101 ترفند رو دم دست ندارم. میشه کمک کنی.
بعد اینکه من float: right; میدم عکسها میچسبه به سمت راست و کمی از ستون چپ فاصله داره و وقتی float: left; میدم عکسها چسبیده به دیواره سمت چپ و از دیواره سمت راست یکمی فاصله داره. چطوری این فاصله هم برطرف میشه کرد؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا