چطوری درست برش بدم

majidgbox

Member
سلام
من چند تا هدر طراحی کردم اما نمیتونم هدرها رو درست برش بدم میخواستم بپرسم چطوری میتونم این اشکال درست در برنامه فتوشاپ برش بدم و سیو کنم
من از این ابزار برای برش اشکالی که طراحی میکنم استفاده میکنم

91857233281227766166.jpg

عکس دوم هم چیزی که مشکل دارم
http://www.novinupload.com/images/20671810913126052571.jpg

با تشکر

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
میشه دقیق تر بفرمایید به چه شکل میخواهید برش بدید ؟
ابزار برش دادن و روشهای اون گوناگون هست بستگی به سندی که میخوایید کار کنید داره!

majidgbox

Member
میشه دقیق تر بفرمایید به چه شکل میخواهید برش بدید ؟
ابزار برش دادن و روشهای اون گوناگون هست بستگی به سندی که میخوایید کار کنید داره!

سلام طراحی قسمت ها وب سایت میخواهم برش بدم یک چیز دقیقا مثل امضایی که خودتون گذاشتید من به اون ابزاری که عکس شو گذاشتم برای اشکال مستطیل مشکلیندارم وسیو فور وب میکنم اشکال توی جایی که میخواهم قرار میدم منتها برای این اشکالی که گفتم مشکل دارمبه چیطور برش بدم که گوشه ها شو دقیقا انجام بده

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اگر مشکلتون مستطیل شدن قسمت های گوشه هست میتونید از ابزار
attachment.php
استفاده کنید که میزان گردی گوشه ها هم از آپشن و نوار ابزار بالا میزان radius رو تغییر بدی

و برای ذخیره هم از فرمت png استفاده کنید که بکگراند ترنسپرنت خروجی بگیرید

موفق باشید

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    10.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Saeed

Well-Known Member
سلام

یکی از راهاش اینه که می تونی از ابزار شیپ استفاده کنید ، البته این سوال بارها و بارها در فروم مطرح شده و به جواب رسیده ولی باز من توضیح میدم

با استفاده از ابزار Rounded Rectangle Tool ( عکس پیوست شده )

بعد یه شیپ به اندازه عکسی که دارید بکشید و با پایین نگه داشتن کلید Ctrl + کلیک روی Layer ساخته شده شیپ اونو انتخاب کنید حالا کلید های ترکیبی Ctrl + Shift + i رو بزنید الان محیط دور انتخاب شده فعال شده الان یه Delete بزنید کار تمومه :rose:

موفقیت .. !!

پیوست ها

• Shape_1_by_DrSaeed.jpg
    Shape_1_by_DrSaeed.jpg
    73.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Saeed

Well-Known Member
گیلاسی موقعی که من داشتم پست میدادم هنوز پست رو ارسال نکرده بودی خلاصه که شرمنده :wink: :rose:

majidgbox

Member
سلام

یکی از راهاش اینه که می تونی از ابزار شیپ استفاده کنید ، البته این سوال بارها و بارها در فروم مطرح شده و به جواب رسیده ولی باز من توضیح میدم

با استفاده از ابزار rounded rectangle tool ( عکس پیوست شده )

بعد یه شیپ به اندازه عکسی که دارید بکشید و با پایین نگه داشتن کلید ctrl + کلیک روی layer ساخته شده شیپ اونو انتخاب کنید حالا کلید های ترکیبی ctrl + shift + i رو بزنید الان محیط دور انتخاب شده فعال شده الان یه delete بزنید کار تمومه :rose:

موفقیت .. !!

سلام
دوست من
کاری که گفتید انجام دادم دلیت نشد گفتید روی لایه عکس کنترل و کلیک کردم شکل که طراحی کردم گرفت بعد هم کلیک ترکیبی کنرتل + ای و شیفت زدم کل محیط انتخاب کرد اما دلیت نمیکنه محیط که نمیخواهمو

majidgbox

Member
اگر مشکلتون مستطیل شدن قسمت های گوشه هست میتونید از ابزار
attachment.php
استفاده کنید که میزان گردی گوشه ها هم از آپشن و نوار ابزار بالا میزان radius رو تغییر بدی

و برای ذخیره هم از فرمت png استفاده کنید که بکگراند ترنسپرنت خروجی بگیرید

موفق باشید

سلام
چیزی که شما گفتید میزان گردی رو کم میکنه من الان روی خود لایحه کلید کنرتل نگه میدارم و کلیک میکنم دقیقا خود شکل میگیره اما نمیدونم شکل از محیط جدا کنم و جایی سیو کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا