چطوری با فتوشاپ این طرح رو بزنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
:-?سلام چطوری با فتوشاپ این:paint: طرح رو بزنیم؟خیلی دوست دارم این خط ها رو :
2nuhyk2.jpg

راه دیگه ای نداره........چون من یکجای دیدم با فتوشاپ یک جور دیگه هم طراحی میشد برای همین گفتم

آخرین ویرایش:

[REZA]

Member
بيشتر از 15 بار تو همين جا اين سوال پرسيده شده.......
فك كنم تو صفحه پيش هم يه نفر پرسيده بود....
لطفا اول جستجو كنيد!!!!!

[reza];704651 گفت:
بيشتر از 15 بار تو همين جا اين سوال پرسيده شده.......
فك كنم تو صفحه پيش هم يه نفر پرسيده بود....
لطفا اول جستجو كنيد!!!!!
-----------------
ببخشید یادم رفت از شما اجازه بگیرم.دوست عزیز من نمی دونم که به این طرح چی میگن دومن اگه بلد هستید جواب بدی نه همین طوری پست میدید.:-?

the_king

مدیرکل انجمن
sirwandigital عزیز، سوال شما از تکراری ترین سوالات این انجمن است و به کررات در موردش گفتگوی جدید ایجاد شده،
به همین دلیل است که روی جستجوی پیش از ایجاد گفتگوی جدید تاکید می شه.

اگه خواستید در این مورد این خط ها جستجو کنید کلمات کلیدی اینها هستند :
هاشور، خطوط مورب، خط خطی، خطوط کج، رگه رگه

پاسخی جامع ولی تکراری - گزیده ای از گفتگو هایی که به آموزش ترسیم هاشور ها اختصاص دارند :
(این چهارمبن باری است که این پاسخی تکراری را می نویسم)

یه آموزش در مورد این طراحی می خواستم

سوال (مدیران عزیز لطفا راهنمایی کنید)

بهترین راه برای هاشور زدن چیه؟

چجوری این هاشور ها رو ایجاد کنم

ساخت عکس مثل بالای صفحه اصلی انجمن مجید آنلاین

در خواست آموزش خط خط کردن عکس

ساخت تصویری از صفحه ی تلویزیون

علیک سلام.

فتوشاپم helpنداره چكاركنم

:-?:rose::rose:

عنوان پست تان مناسب است، ولی بایستی برایش یک گفتگوی جدید ایجاد می کردید، نه در ادامه این گفتگو که در مورد
هاشور ها است. لابد فتوشاپ تان را ناقص نصب کرده اید یا فایلهای نصب شده پاک شده اند.
در مسیری که فتوشاپ را نصب کرده اید دنبال یک پوشه به نام Help بگردید، اگر باشد حداقل یک یا چند تا فایل PDF در آن
پیدا می شود که با Adobe Reader می توانید آنها را بخوانید.

سلام براي دانلود در صفحه rapid shareچكار بايد بكنم

موضوع این سوال خارج از مباحث مربوط با فتوشاپ است، بایستی این سوال را در انجمن مسائل عمومی وب و اینترنت
مطرح کنید :

مسايل عمومي وب و اينترنت

@Butterfly@

Member
خیلی ساده است اول روی دکمه free کلیک کنید بعد بسته به حجم دانلودتان باید چند ثانیه صبر کنید بعد از پایان انتظار دکمه دانلود ظاهر میشه و شما فقط کافیه روی دکمه دانلود کلیک کنید
به قول دوست جون به همین سادگی به همین خوشمزگی
سلام براي دانلود در صفحه rapid shareچكار بايد بكنم

memol_515

Active Member
اين تاپيك واقعا ديشب ايجاد شده و اينهمه پست؟

از رضا و علي ئه عزيز ممنونم.

دوستان به خدا من ممنون ميشم قبل از پست دادن توي سايت قوانين رو بخونيد.

يه جستجوي كوچيك ! يكم احترام به قديمي ها و اعضاي فعال سايت و اگه ميشه يكم جلوگيري از زدن پست هاي بدون دليل !!!

راجع به اين آموزش و چند تا آموزش ديگه با سارا صحبت ميكنم، شايد يه تاپيك جداگانه براشون ايجاد كنيم. كه ديگه مجبور نباشيم اين همه بحث داشته باشيم. هرچند بعيد ميدونم باز مشكل حل شه. اما از هيچي بهتره.

حالا ببينيم چي ميشه.

موفق باشيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
علی جان ممنون از اینکه جواب دادی ولی ای کاش واقعا وقت نمیذاشتی و وقتت رو برای توضیح مجددش هدر نمیدادی!!!

تا دوستانمون یاد بگیرن که برای یه موضوع اول سرچ کنن! من که دیگه واقعا وقتی همچین سوالاتی رو میبینم حالم بد میشه!

مائده جان نظر شما کاملا درسته ولی بازم فایده ای نداره. اگر 1000 تا تاپیک هم ایجاد بشه ولی بچه ها خودشون نخوان که اول جستجو کنن بعد سوال کنن بازم دردی دوا نمیشه.

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا