چطوری باید یه سرور مجازی رو اداره کرد؟

urmiaweb

Member
اگه یه فایل PDF آموزشی بود خیلی خوب میشد . شما مشتری های خودتون رو چطوری راهنمایی می کنید ؟ فرض کنید من یکی از مشتری های آف اندر آفه شما هستم که چیزی از سرور نمی دونم و یه سرور مجازی از شما گرفتم حالا منو چطوری راهنمایی می کنید ؟:cool:

فکر نکنم بشه تو یک روز و یک شب همه چیز سرور یاد گرفت
و ما بخوایم یادتون بدیم از کجا شروع کنیم ؟
بهتره مشکلات بگید تا راهنمایی کنیم

alimosavi

Active Member
حتما به ssh که دسترسی دارید .
خب اول این برنامه رو دانلود کن : http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe

حالا اجرا کن . آی پی سرورتو بزم . کانکت کن .
ازت یوزر می خواد می زنی root . پسوردت رو هم بعد از اینتر میزنی ( چیزی نشون نمی ده ولی چسوردتو می تونیسه )

حالا به محیط کامندت وصل شدی.
با دستورهای مختلف کارهای مختلفی می شه کرد . مثلا اگر dir بزنی لیست فایل ها و پوشه هاتو نشون می ده .

من توصیه می کنم کنترل چنل ریگان webmin رو نصب کنی تا بصورت گرافیمی بتونی سرورت رو مدریت کنی
نصب webmin از طریق ssh هم آموزشش هست

urmiaweb

Member
بابا دست خوش . جوانمردی کردی . دستت درد نکنه . ولی من حتی نمی تونم توی محیط داس کامپبوتر بشم و کد بنویسم چطوری اینجا کار کنم ؟:-?
با این حسابwebmin باید عالی باشه ولی نصبش = ؟

حتما به ssh که دسترسی دارید .
خب اول این برنامه رو دانلود کن : http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe

حالا اجرا کن . آی پی سرورتو بزم . کانکت کن .
ازت یوزر می خواد می زنی root . پسوردت رو هم بعد از اینتر میزنی ( چیزی نشون نمی ده ولی چسوردتو می تونیسه )

حالا به محیط کامندت وصل شدی.
با دستورهای مختلف کارهای مختلفی می شه کرد . مثلا اگر dir بزنی لیست فایل ها و پوشه هاتو نشون می ده .

من توصیه می کنم کنترل چنل ریگان webmin رو نصب کنی تا بصورت گرافیمی بتونی سرورت رو مدریت کنی
نصب webmin از طریق ssh هم آموزشش هست

آخرین ویرایش:

alimosavi

Active Member
بابا دست خوش . جوانمردی کردی . دستت درد نکنه . ولی من حتی نمی تونم توی محیط داس کامپبوتر بشم و کد بنویسم چطوری اینجا کار کنم ؟:-?
با این حسابwebmin باید عالی باشه ولی نصبش = ؟

webmin عالی نیست خوبه ولی رایگان .
cpanel عالی هست که ماهانه 15 تومن هست اونم ایران که تحریمه
plesk خوبه که اونم پولی هست
directadmin هم فکر کنم اگر چند اکانت هم پولی هست
lxadmin هم خوبه و رایگان

lxadmin و webmin هردوشون خوبه می تونی نصب کنی .

اینجا یک تاپیک برای lxadmin هست . http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=421

urmiaweb

Member
خیلی ممنون . با این حساب من باید به فکر lxadmin یا webmin باشم آموزش lxadmin رو هم دیدم ولی کار من نیست یه کار بلد می خواد من وردپرس رو هم به زور تازه نصبش رو یاد گرفتم !:D

webmin عالی نیست خوبه ولی رایگان .
cpanel عالی هست که ماهانه 15 تومن هست اونم ایران که تحریمه
plesk خوبه که اونم پولی هست
directadmin هم فکر کنم اگر چند اکانت هم پولی هست
lxadmin هم خوبه و رایگان

lxadmin و webmin هردوشون خوبه می تونی نصب کنی .

اینجا یک تاپیک برای lxadmin هست . http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=421

A-750

Active Member
خیلی ممنون . با این حساب من باید به فکر lxadmin یا webmin باشم آموزش lxadmin رو هم دیدم ولی کار من نیست یه کار بلد می خواد من وردپرس رو هم به زور تازه نصبش رو یاد گرفتم !:D
نصب ال ایکس ادمین فقط 2 تا دستوره
البته تو ورژن جدید اسمش کلوکسو هست
برای نصب بعد اینکه وارد کامند شدید اول این دستور رو بزنید
setup
در صفحه ای که میاد برید رو فایر وال (دومین گزینه) و کلید tab رو بزنید تا برید رو Run tools و اینتر کنید
بعدش یه بار دکمه چپ کیبرد رو بزنید تا برید رو disable و space رو بزنید
بعد دوباره بیاید پایین و از بین گزینه ها سومیش disable هست اونو روش space بزنید بعد tab بزنید تا برید رو OK و اینتر کنید تو صحه ای که میاد exit رو بزنید

بعد باید دوباره صفحه سیاه دستور بیاد اول این دستور رو بزنید
کد:
wget http://download.lxlabs.com/download/kloxo/production/kloxo-install-master.sh
صبر کنید تا برنامه دانلود بشه بعد برای شروع نصب اینو بزنید
کد:
sh ./kloxo-install-master.sh
بعد نیم ساعت بیایید نصب شده
و اینم بگم ال ایکس ادمین فوق العاده بهتر از وب مین هست

urmiaweb

Member
ممنون دوست من . تو نیکی کن و در دجله انداز تا در بیابانت دهت خدا باز
فمر می کنم شعرش یه چیزی توی این مایه ها بود .:d
اجرت با خدا . ممنون :)

نصب ال ایکس ادمین فقط 2 تا دستوره
البته تو ورژن جدید اسمش کلوکسو هست
برای نصب بعد اینکه وارد کامند شدید اول این دستور رو بزنید
setup
در صفحه ای که میاد برید رو فایر وال (دومین گزینه) و کلید tab رو بزنید تا برید رو run tools و اینتر کنید
بعدش یه بار دکمه چپ کیبرد رو بزنید تا برید رو disable و space رو بزنید
بعد دوباره بیاید پایین و از بین گزینه ها سومیش disable هست اونو روش space بزنید بعد tab بزنید تا برید رو ok و اینتر کنید تو صحه ای که میاد exit رو بزنید

بعد باید دوباره صفحه سیاه دستور بیاد اول این دستور رو بزنید
کد:
wget http://download.lxlabs.com/download/kloxo/production/kloxo-install-master.sh
صبر کنید تا برنامه دانلود بشه بعد برای شروع نصب اینو بزنید
کد:
sh ./kloxo-install-master.sh
بعد نیم ساعت بیایید نصب شده
و اینم بگم ال ایکس ادمین فوق العاده بهتر از وب مین هست

والا ما که اموزش شون نمیدیم فقط راهنمایی شون میکنیم یا اگر مشکلی داشتن فبلم اموزش تهیه میکنیم و ارسال میکنیم
یعنی میگه میخوام فلان کار کنم نمیشه بهش یاد میدیم یا خودمون انجام میدیم
و میگه فلان کاربر فلان مشکل داره بهش میگیم برای رفع چین مشکل باید این کار انجام بدید و به همین ترتیب

urmiaweb

Member
دوست من masoudhosting. واقعا ممنون میشم اگر فیلم آموزشی نصب و راه اندازی lxlabs روی سرور مجازی رو تهیه کنید و همینجا لینک بدید با این کار دعای خیلی ها مثل من پشت شما خواهد بود .:rose:

والا ما که اموزش شون نمیدیم فقط راهنمایی شون میکنیم یا اگر مشکلی داشتن فبلم اموزش تهیه میکنیم و ارسال میکنیم
یعنی میگه میخوام فلان کار کنم نمیشه بهش یاد میدیم یا خودمون انجام میدیم
و میگه فلان کاربر فلان مشکل داره بهش میگیم برای رفع چین مشکل باید این کار انجام بدید و به همین ترتیب

A-750

Active Member
دوست من masoudhosting. واقعا ممنون میشم اگر فیلم آموزشی نصب و راه اندازی lxlabs روی سرور مجازی رو تهیه کنید و همینجا لینک بدید با این کار دعای خیلی ها مثل من پشت شما خواهد بود .:rose:
شاید خودم درستش کردم

urmiaweb

Member
اگه این کار رو بکنید که عالی میشه و دعای من و بقیه کاربرهایی چون من پشت شما .
من راهنمایی که شما زحمت کشیدید و اینجا گذاشتید رو رفتم انجام بدم اما نتونستم اما اگر فیلم آموزشیش باشه حتما دیگه مثل ابخوردن میشه .:)

شاید خودم درستش کردم

A-750

Active Member
باشه
باید سر فرصت رو سرور خودم یه سرور مجازی بسازم که یه کم کار داره

galiver60

Active Member
کار بسیار هوشمندانه ای است بنده هم از شما به خاطر این کار تشکر می کنم چون می دونم مشکل خیلی از کاربران تازه کار همین اداره کردن سرور مجازی است .

باشه
باید سر فرصت رو سرور خودم یه سرور مجازی بسازم که یه کم کار داره

s

ببخشید دیر جواب دادم
در VPS نمیتوان از Root نصب کرد در پنل مجازی سازیتون نوشته Install LxAdmin بزنید بعد یک صفحه دیگه میرید و یک تیک هست میزنید و تایید میکنید و Enter میزنید شروغ میشه نصب شدن یک ربع طول میکشه بعد نصب میشود
بعد IP:7777 میزنی وارد LxAdmin میشی و بعد user/pass = admin میزنید
به همین راحتی نصب میتوانید کنید

A-750

Active Member
ببخشید دیر جواب دادم
در VPS نمیتوان از Root نصب کرد در پنل مجازی سازیتون نوشته Install LxAdmin بزنید بعد یک صفحه دیگه میرید و یک تیک هست میزنید و تایید میکنید و Enter میزنید شروغ میشه نصب شدن یک ربع طول میکشه بعد نصب میشود
بعد IP:7777 میزنی وارد LxAdmin میشی و بعد user/pass = admin میزنید
اینی که شما گفتی فقط بره وی پی اس های openvz هست و اگه با virtuzo - vmware-virtualbox وی پی اس داشته باشید باید به روش من برید
روش من برای انواع وی پی اس و س رور اختصاصی جواب مبده

urmiaweb

Member
آخرش من متوجه نشدم چطوری باید این کار رو کرد . دوستان هم که به قولشون عمل نکردند !

ببخشید دیر جواب دادم
در vps نمیتوان از root نصب کرد در پنل مجازی سازیتون نوشته install lxadmin بزنید بعد یک صفحه دیگه میرید و یک تیک هست میزنید و تایید میکنید و enter میزنید شروغ میشه نصب شدن یک ربع طول میکشه بعد نصب میشود
بعد ip:7777 میزنی وارد lxadmin میشی و بعد user/pass = admin میزنید

اینی که شما گفتی فقط بره وی پی اس های openvz هست و اگه با virtuzo - vmware-virtualbox وی پی اس داشته باشید باید به روش من برید
روش من برای انواع وی پی اس و س رور اختصاصی جواب مبده

جدیدترین ارسال ها

بالا