چطوری باید یه سرور مجازی رو اداره کرد؟

urmiaweb

Member
سلام به همگی .
من یه سرور مجازی گرفتم فقط نمی دونم چطوری اداره اش کنم چون تا حالا این کار رو نکرده ام اطلاعات SSH Login رو هم دارم کسی می تونه توی این کار به من کمک کنه ؟

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
خوب دوسته عزیز شما که نمیتونید اداره کنید واسه چی گرفتید
در ثانی از اینجایی که گرفتی سخت با ایرانی ها مشکل دارن و سریع سرویس را میبندن رو ایرانی ها

urmiaweb

Member
خوب الان کاریه که شده من هم نمی دونستم اینها با ایرانیها مشکل دارند . لطفا یه راهی پیش پای من بزارید چون من اصلا روش اداره سرور مجازی رو نمی دونم .

خوب دوسته عزیز شما که نمیتونید اداره کنید واسه چی گرفتید
در ثانی از اینجایی که گرفتی سخت با ایرانی ها مشکل دارن و سریع سرویس را میبندن رو ایرانی ها

urmiaweb

Member
دوستان از قرار معلوم من اشتباه کردم . دوستان حاظر در این تاپیک درست میگن من در خرید عجله کردم . اما برای جبران حاظرم این سرور مجازی رو بفروشم کسی حاظره به زیر قیمت اون رو بخره ؟

urmiaweb

Member
من مایلم سرور مجازی ام رو بفروشم چون نمی تونم اون رو اداره کنم درواقع روش اداره اون رو بلد نیستم .
از سرور من میشه به عناون دانلود از رپیدشیر استفاده کرد و یا کارهای دیگه...
هرکی مایل بود در این تاپیک مطرح کنه .

آخرین ویرایش:

urmiaweb

Member
ولی این رسمش نیست ! فکر کنید من یکی از مشتری های شما هستم ! یه مردی پیدا بشه به من راه اداره کردن سرور مجازی رو یاد بده لطفا
:idea: .​

فکر نکنم بشه تو یک روز و یک شب همه چیز سرور یاد گرفت
و ما بخوایم یادتون بدیم از کجا شروع کنیم ؟
بهتره مشکلات بگید تا راهنمایی کنیم

atk

Active Member
ولی این رسمش نیست ! فکر کنید من یکی از مشتری های شما هستم ! یه مردی پیدا بشه به من راه اداره کردن سرور مجازی رو یاد بده لطفا
:idea: .​
اگر سرچ كنيد حتما آموزش هايي پيدا مي كنيد. من اين دوتا آموزش را پيدا كردم:
http://www.hostmysite.com/support/vps/linux/
http://webmasters.gspvn.org/

يا علي

urmiaweb

Member
شما یه بار هم گفتید که با شما تماس بگیرم من هم همین کار رو کردم و به شما ایمیل زدم پیغام خصوصی دادم با یاهو مسنجر اومدم ولی شما نبودید که نبودید :-?

یه تماسکی باهام بگیر
y.id : Gig_nic
mail : Gignic[at]gmail.com

جدیدترین ارسال ها

بالا