چطوری این برنامه روحذف کنم؟؟؟اساتیدجواب بدن البته اگه بتونن!!!

bagher2

Member
سلام دوستان
من یه برنامه نصب کردم به اسم Win-Spy والان هم روی سیتمم فعاله.این یه برنامه جاسوسیه که میتونه تمام وقایع کامپیوتررولحظه به لحظه وباعکس وگزارشهای متنی ذخیره ونشون بد.می خوام حذفش کنم منتها اصلا نمی تونم جاش روپیداکنم که حذفش کنم.اسمش توی ادریموپروگرام نیست.توی پروگرام فایلزهم نبود.هرچی هم سرچ کردم اصلا چیزی نشونم نمیده.گفتم دوباره نصبش کنم شایدازطریق بروز ست آپ بفهمم مسیرش کجاست!اما متاسفانه این برنامه حتی درموقع نصب هم اصلا مسیرنصب خودش رونشون نمیده!!!
این برنامه موقع استارت سیستم فعال میشه گفتم ازطریق لیست برنامه های استارت آپ شایدبتونم مسیرش روپیداکنم.ولی نه توی ام اس کنفیگ بود نه توی استارت آپ نه توی قسمت ران دررجیستری نه جای دیگه.بدبختی اینه که حتی نمیدونم خروجی کاری روکه انجام میده توی کجاذخیره میکنه!!!؟؟؟
ازبرنا مه های آن اینستالرهم کمک گرفتم ولی متاسفانه هیچ ردی ازاین برنامه نمیتونم پیداکنم درحالیکه هرروزروی سیستمم فعالیت میکنه!
روی آیکنش هم نه راست کلیک جواب میده نه دابل کلیک!

خلاصه من که راه بجایی نبردم.واسه همین گفتم ازشما کمک بگیرم!

شاگردتون

باقر

اینم عکسش
url]

Ghamnevis

Well-Known Member
باقر جان اين برنامه را من دارم اما نصب نكردم تا حالا..

ببينم روي دسكتاپ آيكوني از خودش بجا نذاشته !؟

اگر گذاشته با يك راست كليك و زدن Properties و بعد هم Find Traget ميتوني پيدا كني ، اگر هم نه ميتوني از سرچ خود ويندوز استفاده كني..

امتحان كن اگر نشد لطفا دوباره بگو..

Peyman-Pop

Active Member
باقر جان Ctrl+Alt+del رو بزن و بعد به قسمت Process برو اونجا میتونی‌ نام این فایل رو پیدا کنی‌ و بعد میتونی‌ با یک سرچ کوچیک آدرس اونرو پیدا کنی‌ و دستی‌ حذف کنی‌ .

اگر اسم اونرو پیدا کردی ولی‌ برای پیدا کردن آدرس اون مشکل داشتی‌ میتونی‌ از Process viewer های دیگه که زیاد هستن استفاده کنی‌ .

پیمان

arashsoft

Well-Known Member
سلام
خوابم نمي برد گفتم جوابتو بدم
آقا از system mechanic استفاده كن يه قسمت داره مي زني به اسم uninstall softwares
بعد در همون جا نوشته uninstal softwares not in Add/Remove Programs
اگه اونجا نبود بيا بزن تو گوش من

System Mechanic 5.0a Standard

download from: h**************p://ftp.iolohost.com/systemmechanic5.exe

Name: Left is Right
Serial Number: 66818-S5615-0504145465

siavash-tanha

Well-Known Member
باقر جان تو همين System Mechanic رو سربرگ سيستم و بعد safe installer برو و از اين طريق دوباره برنامه رو نصب كن با اين روش تمام ريزه كاري اين برنامه دستت مياد ( كجا نصب ميشه - تو رجيستري چه تغييراتي ميده و..)

و ديگه بنظرم مشكلت حل شه

مخلصم

bagher2

Member
دوستان ازلطف همتون ممنونم!
روشهاتون روامتحان میکنم ببینم چی میشه!

مخلص وشاگردهمتون

باقر

جدیدترین ارسال ها

بالا