چطوری ازپورت کام ورودی بکیرم وبه آن خروجی بدهم ؟ - سی پلاس

asal azizi

New Member
چطوری ازپورت کام ورودی بکیرم وبه آن خروجی بدهم ؟

سلام من یه برنامه می خوام که بتونه از پورت کام کامپیوتر ورودی وخروجی بگیره (من TC(v 3) کار می کنم)
توی برنامه ی من به پورت کام کامپیوتر من یه board وصله که برای روشن شدن یک LED پروگرم شده. من نمی دونم که چطوری به کامپیوتر دستور بدم که از پورت com ورودی و خروجی بگیره و LED رو روشن کنه . ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه .

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من یه برنامه می خوام که بتونه از پورت کام کامپیوتر ورودی وخروجی بگیره (من TC(v 3) کار می کنم)
توی برنامه ی من به پورت کام کامپیوتر من یه board وصله که برای روشن شدن یک LED پروگرم شده. من نمی دونم که چطوری به کامپیوتر دستور بدم که از پورت com ورودی و خروجی بگیره و LED رو روشن کنه . ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه .

مورد اول) به ساختار و مشخصات پورت سریال و نحوه تنظیم آن مسلط شوید. برای نمونه لینک زیر را ببینید :

Serial Communication via RS232

مورد دوم) کد ++TC شما در ویندوز های XP به بعد اجرا نخواهد شد، چون بایستی پیش از دسترسی مستقیم به پورت از
سیستم عامل مجوز دسترسی دریافت کنید که برنامه های تحت DOS چنین موردی را پیش بینی نکرده اند.
اصولا برای دسترسی به پورت ها در ویندوز از کامپایلر های ویژوال استفاده می کنند.

مورد سوم) از دو تابع bios_serialcom_ و bioscom استفاده کنید که در BIOS.H تعریف شده اند.
کد:
int [B]bioscom[/B](int cmd, char abyte, int port);
unsigned [B]_bios_serialcom[/B](int cmd, int port, char abyte);
راهنمای بکارگیری این دو تابع در راهنمای ++Turbo C و همچنین در لینکی که معرفی کردم موجود است.

جدیدترین ارسال ها

بالا