ROM گفت:
سلام
من windows media center دارم از theme Energy Blue خوشم اومده الان ميخوام windows xp pro
نصب كنم چطوري ميتونم اين theme Energy Blue رو از windows media center بردارم .اونو تو windows xp pro بريزم و اونجا استفاده كنم
سلام
دوست من این کار زیاد سخت نیست الان می گم چیکار کنی
اول این Theme رو از اینجا دانلود کن
کد:
http://download.microsoft.com/download/5/2/9/5295fa0c-575a-4ee6-b186-0a8cf7ddfde6/WindowsXP-TabletPC-EnergyBlueTheme-x86-ENU.exe
حالا همونطوری که می بینی این فایل .exe هست شما اگه اینو اجرا کنی این خودش روی سیستم شما نصب نمیشه برای اینکه بتونی اینو نصب کنی باید با برنامه winrar اول از حالت فشرده خارجش کنی یعنی Extract بکنیش
حالا این ساختاری رو که پایین می نویسم رو باید اجرا کنی و فایلهای مورد نیاز رو در اونجا کپی کنی
اول برو جایی که ویندوز رو نصب کردی بعدش برو توی پوشه [WINDOWS] بعدش برو تو
پوشه Resources بعدش برو تو پوشه Theme بعد تو اون پوشه فایل royale.theme رو کپی کن بعد تو همون پوشه Theme یک پوشه به اسم Royale ایجاد کن ویک پوشه به اسم Shell هم تویه همین Theme ایجاد کن حالا توی پوشه Shell یک پوشه به اسم NormalColor ایجاد کن و فایل ShellStyle.dll رو توش کپی کن حالا بر گرد به پوشه Royale و یک پوشه به اسم Wallpaper اونجا بساز و بعدش توی پوشه Wallpaper فایل energybliss.jpg رو کپی کن
محتویات پوشه ها رو برای اینکه اشتباه نکنین می نویسم
تو پوشه Theme باید دو پوشه به اسم های shell و Royale داشته باشیم و یک فایل به اسم royale.theme داشته باشیم
توی پوشه Royale باید یک پوشه به اسم Wallpaper و یا فایل به اسم royale.msstyles داشته باشیم
توی پوشه Wallpaper باید فایل energybliss.jpg رو داشته باشیم
توی پوشه Shell باید یک پوشه به اسم NormalColor داشته باشیم
توی پوشه NormalColor باید یک فایل به اسم shellstyle.dll داشته باشیم
بعدش میری Control panel و از اونجا Display properties
از تب theme اینو Energy Blue انتخاب کنید
یا اینکه برین به تب Appearance و از اونجا اینا رو انتخاب کنید
Windows and buttons: Windows XP style
Color Scheme: Royale
دقت کنید که که اونجا دو تا Windows XP style داریم اولی اصلی هست و دومی اونی هست که ما ساختیم