چطوري right to left كنيم نوشته ها رو ؟

Alioffline

Member
سلام يه متن دارن كه اخر جملات نقطه هست و توش كلمات لاتين هم هست وقتي به هر نحويمي ذازمش قاطي ميشه

چطوري مي شه Right to left كردن متون در مالتي ميديا بلدر ؟

از nircmd طبق مثال استفاده كردم نمي دونم چرا فقط در خود اون مثال جواب مي داد من هم عين اون ميرفتم جلو نمي شد اتفاقي نمي افتاد

اسكريپت رو مي ساختم كد رو اضافه مي كردم بهش RunScript("RTL") اضافه مي كردم
فايل رو هم به پروژه پيوست مي كردم ولي چيزي نيم شد نمي دونم چرا !!!!‌

كار ديگه هم بايد كنم !!

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
نمونه کارتون رو برای بررسی بیشتر لطفا اینجا بذارین. ضمن اینکه اگر کار شما فوری هست می تونین از پلاگین استفاده کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگه از مثالی که با NirCMD ساخته شده استفاده کردین، حواستون باشه که روال کار این برنامه بر اساس تایتل پنجره ها هست، یعنی در قسمتی از کد که تایتل پنجره ذکر شده:
title$='خوش اومدي !'
باید بجای عبارت "خوش اومدي !" تایتل برنامه ی خودتون رو قرار بدید که اگه عوضش نکرده باشین Welcome ! خواهد بود.

Ringator

New Member
من هم برای رفع مشکل RTL یه پاراگراف از مثال nircmd استفاده کردم. خوشبختانه پاراگراف راست به چپ شد اما در کنارش (همون طور که گفته شده بود) همه ی object های دیگه (عکس بک گراند و دکمه ها) هم به شکل افقی معکوس شدن! حالا راهی نیست که بشه راست به چپ بودن رو فقط محدود به اون پاراگراف کرد؟

nevercom

تا جایی که من خاطرم هست، هیچ گزینه ای برای اینکار در برنامه وجود نداره، یعنی تمام تغییرات بر روی فرم برنامه انجام میشه، نه فقط بر روی یک شئ خاص

Ringator

New Member
تا جایی که من خاطرم هست، هیچ گزینه ای برای اینکار در برنامه وجود نداره، یعنی تمام تغییرات بر روی فرم برنامه انجام میشه، نه فقط بر روی یک شئ خاص

خوب پس با این حساب چطوری می شه فقط یه پاراگراف تکست رو راست به چپ کرد؟
یا نه بزارید سوالم رو عوض کنم! چطور می شه برای یه پاراگراف اسکریپت نوشت؟ چون من تعداد زیادی اسکریپت و پلاگین در این زمینه پیدا کردم اما نمی دونم چطوری برای پاراگراف ازشون استفاده کنم.

nevercom

شئ Paragraph در تنظیماتش یه قسمت بنام Alignment داره که از اونجا میتونید پاراگراف رو راست چین یا چپ چین و یا وسط چین کنید، البته شاید خیلی امیدوار کننده نباشه، چون که اصولاً MMB به دلیل یونیکد نبودنش خیلی با نوشته های غیر لاتین رفتار خوبی نداره !
یا نه بزارید سوالم رو عوض کنم! چطور می شه برای یه پاراگراف اسکریپت نوشت؟
این مورد رو من درست متوجه نشدم، شما میخاین چه اسکریپتی برای پاراگراف بنویسید ؟

Ringator

New Member
شئ paragraph در تنظیماتش یه قسمت بنام alignment داره که از اونجا میتونید پاراگراف رو راست چین یا چپ چین و یا وسط چین کنید، البته شاید خیلی امیدوار کننده نباشه، چون که اصولاً mmb به دلیل یونیکد نبودنش خیلی با نوشته های غیر لاتین رفتار خوبی نداره !

این مورد رو من درست متوجه نشدم، شما میخاین چه اسکریپتی برای پاراگراف بنویسید ؟

منظورم بیشتر این بود که توی mmb هر شی این قابلیت وجود داره که از بخش properties اش براش یه اکشن تعیین کنیم، حالا چه با اسکریپت چه حالا هر راه دیگه. اما توی بخش Properties ه پاراگراف این گزینه وجود نداره، که حالا اگه زد و یه پلاگین درست حسابی پیدا کردم بتونم برای پاراگراف ازش استفاده کنم! منظورم رو تونستم برسونم؟.

حالا جدا از این بساط واقعا هیچ راهی برای درست کردنش وجود نداره؟! :shock:

nevercom

سوال شما این این هست که چطور میشه یک پاراگراف رو راست چین (RTL) کرد ؟
عرض کردم، در قسمت تنظیمات شئ پاراگراف گزینه ای برای راست چین کردن وجود داره، اما اگه تنظیمات این شئ نیازتون رو برآورده نمیکنه، میتونید از پلاگین های TMemo و یا TRichEdit استفاده کنید، البته این پباگینها بیشتر حکم ادیتور رو دارن یعنی شما میتونید در محیطی که این پلاگینها ایجاد میکنن تایپ کنید (البته خاصیت Read Only هم درشون لحاظ شده) اگر شما هدفتون فقط نمایش نوشته های فارسی (یا لاتین) به شکلی صحیح در فرم پاراگراف هست، میتونید از شئ Browser و فایل HTML استفاده کنید.

Ringator

New Member
سوال شما این این هست که چطور میشه یک پاراگراف رو راست چین (rtl) کرد ؟
عرض کردم، در قسمت تنظیمات شئ پاراگراف گزینه ای برای راست چین کردن وجود داره، اما اگه تنظیمات این شئ نیازتون رو برآورده نمیکنه، میتونید از پلاگین های tmemo و یا trichedit استفاده کنید، البته این پباگینها بیشتر حکم ادیتور رو دارن یعنی شما میتونید در محیطی که این پلاگینها ایجاد میکنن تایپ کنید (البته خاصیت read only هم درشون لحاظ شده) اگر شما هدفتون فقط نمایش نوشته های فارسی (یا لاتین) به شکلی صحیح در فرم پاراگراف هست، میتونید از شئ browser و فایل html استفاده کنید.

بازم ممنون، گویا باید بشینم و با این پلاگین ها سر و کله بزنم و راهی جز این نداره!

Ringator

New Member
سوال شما این این هست که چطور میشه یک پاراگراف رو راست چین (RTL) کرد ؟
عرض کردم، در قسمت تنظیمات شئ پاراگراف گزینه ای برای راست چین کردن وجود داره، اما اگه تنظیمات این شئ نیازتون رو برآورده نمیکنه، میتونید از پلاگین های TMemo و یا TRichEdit استفاده کنید، البته این پباگینها بیشتر حکم ادیتور رو دارن یعنی شما میتونید در محیطی که این پلاگینها ایجاد میکنن تایپ کنید (البته خاصیت Read Only هم درشون لحاظ شده) اگر شما هدفتون فقط نمایش نوشته های فارسی (یا لاتین) به شکلی صحیح در فرم پاراگراف هست، میتونید از شئ Browser و فایل HTML استفاده کنید.

من ترجیحا نباید از HTML Browser استفاده کنم چون بعد از من یه نفر دیگه می خواد مطالب فارسی فایل رو ادیت کنه، به خاطر همین باید از ساده ترین شیوه ممکن استفاده کنم و به خاطر تغییرات هم نمی شه عکس باشن.
من خیلی تلاش کردم ار این پلاگین ها استفاده کنم بازم نشد، می شه شما هم یه امتحانی کنید ببینید می تونید یه پاراگراف رو راست چین کنید یا نه، لطفا!!!!
begging.gif

nevercom

ببینید، بالاخره متنهای پروژتون باید از یه جایی فراخوانی کنید دیگه ؟
حالا میتونید اون متنها رو در شئ پلاگین نمایش بدید ویا میتونید از شئ Browser و فایل HTML استفاده کنید.
به این مبحث یه نگاهی بندازید، سورس دیکشنری من هست، توش هم از پلاگین برای تایپ متن استفاده شده(صفحه ی دوم) و هم از شئ Browser و فایل HTML برای نمایش صحیح داده های فارسی.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=116806

لازم نیست که متنهای فارسیتون رو قبلاً به صورت یک فایل HTML ذخیره کرده باشید و بعد اونو نشون بدید، میتونید در زمان اجرا اون متنها رو از یک فایل تکست لود کنید، و اونو در بین تگ های HTML قرار بدید و به شکل یک فایل HTML ذخیرش کنید و بعد نشونش بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا