تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !
تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !
اشتباه نكنيد!![]()
اولا هيچوقت يه بيلبورد بقول شما 10*10 متر رو با رزلوشن 300 كار نميكنن!! تو اين سايز رزلوشن حداكثر 100 كافيه.![]()
دوما در مورد اينكه گفتيد رزلوشن رو 300 بگيريم بعد كار رو كوچيكتر از سايز واقعي طراحي كنيم من خيلي موافقم نيستم. ميتونيد بجاي اينكار سايز كار رو واقعي بگيريد و رزلوشن رو روي مثل 150 يا 200 بذاريد. اصولا سايز بالا خيلي مشكل ايجاد نميكنه اين رزلوشن تصويره كه باعث كند شدن سيستم ميشه.
میگم بهترین مد رنگ و بهترین فرمت ذخیره واسه فلکسی چیه!؟