چطوري پوستر گنده طراحي كنم

movrmi

Member
پوستر يك متر x دو متر تو فوتوشاپ چطوري طراحي كنم. بايد zoom out كنم ، مثلا با scale : 7% بايد كار كنم و اندازه ي واقعي بكشم يا راه ديگه اي داره ؟ مثلا كوچيك بكشم و موقع چاپ مي تونن بدون كاهش كيفيت بزرگش كنن !؟

foadm

Member
بله اگر کوچیک طراحی کنید و بعد بزرگ کنند کیفیت خوبی نخواهد داشت . مخصوصا این اندازه ،

فکر کنم باید در همان اندازه طراحی کنید . البته سیستم خوبی می خواهد .

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بايد حتما در اندازه واقعي و رزلوشن 300 باشه كه سيستم نسبتا خوبي لازم داره.
putersmile1.gif

البته تو فتوشاپ اينطوريه چون خود برنامه فتوشاپ احتياج به حافظه مجازي زيادي براي اجرا شدن داره. ولي نرم افزاري مثل كرل يا فري هند خيلي كمتر حافظه ميخوان و سرعت عملشون تو اينجور موارد خيلي بالاتره.

tohmat

Active Member
تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !

آخرین ویرایش:

movrmi

Member
تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !

حرفت در مورد فاصله ي ديد و طراحي كوچيك تر خيلي منطقي به نظر مياد . خودم پوستر هاي بزرگو كه از نزديك مي بينم كاملا تار هستند . فكر نمي كنم اصلا مقرون به صرفه باشه كه بورد ده متر در ده متر توي اتوبان هارو جوري چاپ كنن كه از فاصله ي سي سانتي با كيفيت باشه
162.gif

foadm

Member
بله ولی به هر حال همیشه کار با کیفیت بهتر است . من به این دلیل گفتم که کاری که انجام می دهید جلوه بیشتری داشته باشد :wink:

حال اگر برای فاصله نزدیک نمی خواهید همان که دوستمان گفتند : »»»

این کار برای فاصله کم خوب است :wink:

موفق باشید :wink:

GFX Master

اشتباه نكنيد!
old.gif

اولا هيچوقت يه بيلبورد بقول شما 10*10 متر رو با رزلوشن 300 كار نميكنن!! تو اين سايز رزلوشن حداكثر 100 كافيه.
nail.gif

دوما در مورد اينكه گفتيد رزلوشن رو 300 بگيريم بعد كار رو كوچيكتر از سايز واقعي طراحي كنيم من خيلي موافقم نيستم. ميتونيد بجاي اينكار سايز كار رو واقعي بگيريد و رزلوشن رو روي مثل 150 يا 200 بذاريد. اصولا سايز بالا خيلي مشكل ايجاد نميكنه اين رزلوشن تصويره كه باعث كند شدن سيستم ميشه.

tohmat

Active Member
اشتباه نكنيد!
old.gif

اولا هيچوقت يه بيلبورد بقول شما 10*10 متر رو با رزلوشن 300 كار نميكنن!! تو اين سايز رزلوشن حداكثر 100 كافيه.
nail.gif

دوما در مورد اينكه گفتيد رزلوشن رو 300 بگيريم بعد كار رو كوچيكتر از سايز واقعي طراحي كنيم من خيلي موافقم نيستم. ميتونيد بجاي اينكار سايز كار رو واقعي بگيريد و رزلوشن رو روي مثل 150 يا 200 بذاريد. اصولا سايز بالا خيلي مشكل ايجاد نميكنه اين رزلوشن تصويره كه باعث كند شدن سيستم ميشه.

ممنون سارا جان ! با حرفت موافقم ! نمی دونم چرا به فکر خودم نرسیده بود !!

movrmi

Member
نمي دونم ولي با فرض اينكه با مشكل كندي سيستم اصلا مواجه نشيم كار با اندازه ي واقعي ده متري توي محيط 30 سانتي متري براي من غير قابل تصوره
73.gif
مثلا چقدر بايد وقت بزاريم تا ده متر اسكرول كنيم از اين سر تابلو برسيو اون سر تابلو
52.gif
يا چند هزار بار بايد هي zoom in و zoom out كنيم تا هي كل كارمونو بررسي كنيم . تازه وقتي يه چيز ده متري تا اندازه ي canve فوتوشاپ كوچيك بشه تا كلشو بخوايم ببينيم در واقع اصلا ديده نمي شه چون رنگاش خيلي تو هم ميره !
211.gif

GFX Master

اول اينكه دقت كنيد هر كاري سختي خودش رو داره. يعني يه طراح بايد سختي كارش رو هم تحمل كنه.

دوم اينكه معمولا صفحه طراحي شما روي زومهاي 100% - 75% - 50% - 25% - 12.5% و ... تفاوتي با هم نميكنن و بهترين حالت رو نشون ميدن. شما ميتوني كارت رو تو زوم مثلا 25% انجام بدي و هر قسمت كه تموم شد يه زوم 100% ازش بگيري. به هر حال هر كاري سختي خودش رو داره.

سلام
بی برو برگرد باید در اندازه اصلی و رزولوشن 300 dpi باید باشه
ram رو باید به 1 تا 2 گیگا بایت برسونی و همچنین بری edit/preferens/plug-ins and scratch disk
رو حتما تنظیم کنی تا فضای پارتیشن مجازی وتو افزایش بدی
با احترام ساسان
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا