تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !
تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستانم می گه طرح باید با رزولوشن 300 Dpi و یک دهم اندازه ی اصلی طراحی بشه !! البته شاید با این کار کیفیت کار پایین بیاد اما همون طور که می دونید هیچ کس پوستری رو در اون اندازه از فاصله ی 30 سانتی نگاه نمی کنه !
هر چند پیشنهاد من برای کار شما اینه که اگه یستم اجازه میده یک چهار یا یک دوم طرح کار بکنید !
اشتباه نكنيد!
اولا هيچوقت يه بيلبورد بقول شما 10*10 متر رو با رزلوشن 300 كار نميكنن!! تو اين سايز رزلوشن حداكثر 100 كافيه.
دوما در مورد اينكه گفتيد رزلوشن رو 300 بگيريم بعد كار رو كوچيكتر از سايز واقعي طراحي كنيم من خيلي موافقم نيستم. ميتونيد بجاي اينكار سايز كار رو واقعي بگيريد و رزلوشن رو روي مثل 150 يا 200 بذاريد. اصولا سايز بالا خيلي مشكل ايجاد نميكنه اين رزلوشن تصويره كه باعث كند شدن سيستم ميشه.
میگم بهترین مد رنگ و بهترین فرمت ذخیره واسه فلکسی چیه!؟