چطوري مي تونم متني رو كه نوشتم بدون بكگراند سيو كنم؟

Mandana

Active Member
حمید لایه ی زیرظشو هیدن کنی ممکنه گاهی اوقات بازم نشون داده بشه
حتما باید لایه ی بکگراند پاک بشه
اینکارو می کنی آیا؟
1656.gif

hamid ir

Well-Known Member
حمید لایه ی زیرظشو هیدن کنی ممکنه گاهی اوقات بازم نشون داده بشه
حتما باید لایه ی بکگراند پاک بشه
اینکارو می کنی آیا؟
1656.gif
آره بابا.اصلاً قاطه قاطه
نمیدونم چه مرگشه
یه ویندوز باید عوض کنم ببنینم درست میشه یا نه

Mandana

Active Member
با من که دعوا نداری؟
upset.gif
نه؟
tiptoe.gif

یه دفعه خود فتوشاپ رو هم از توی کنترل پنل و هم از توی رجستری پاک کن.شاید درست شد
121fs725372.gif

سیستمتو هم بده به نمکی بجاش جوجه رنگی بگیر
biggrin.gif

Mandana

Active Member
باشه پس با دفی اینا چادر سرت کن بیا خودم دعوات می کنم
suffering.gif

راستی.نمی دونم من اشتباه می کنم یا توی فتوشاپ میشد بجای رنگ در اون قسمت پترن ذخیره کرد و زیر سایه انداخت
اما هرچی فکر می کنم یادم نمیاد
1656.gif

شاید هم اشتباه می کنم البته.
اگه کمکم کنین ممنون میشم
تشکرات

Sleekman

Member
من فتوشاپ CS خالي دارم و تنظيماتش با ايني كه شات گذاشتي فرق ميكنه و مثل شكل زيره هرچيم با هاش كلنجار ميرم سايه هارو خراب ميكنه و دقيق نيست. موندم چيكاركنم .آٍ«÷HELP :neutral:

پیوست ها

• 656.jpg
    656.jpg
    46.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Palette رو يه بار روي Pattern بذار ببين چجوري ميشه.

Sleekman

Member
روي اون شات ماني روي PNG24 قرار دادم سايه ها رو هم هلو در مياره ببخشيد نادون بازي درآورديم ديگه.چون من save for web رو نميزدم!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
روي اون شات ماني روي PNG24 قرار دادم سايه ها رو هم هلو در مياره ببخشيد نادون بازي درآورديم ديگه.چون من save for web رو نميزدم!
خسته نباشي!
confus00003.png

Babak Sateli

Active Member
دعوا نکنین!

تو می تونی همون PNG رو هم استفاده بکنی و مشکل IE رو هم حل کنی!
اگر زمینه پشت عکست یک رنگه که من هم پیشنهاد می کنم GiF استفاده کنی
اما اگر نقش داری از PNG استفاده کن.
اما چه جوری میشه مشکل IE رو حل کرد؟

اینجوری:

این رو ببین، من برای وب سایت خودم و برای عنوان اون از یک فایل PNG استفاده کردم.

pngfix1pi6.jpg

البته اون رو به صورت عکس توی متن وب سایت نگذاشتم.
بلکه به عنوان Background یک DIV در آوردم.

یعنی چی؟

1) یعنی اینکه یک DIV به اندازه ( سایز ) عکسم درست کردم.
2) توی اون DIV هیچ محتوایی نگذاشتم
3) پشت زمینه ( Background ) اون رو با یک فایل PNG پر کردم.

خوب، حالا بیایم کد رو ببینیم:

HTML:
<div id="logo"></div>

این کد XHTML داخل صفحه هست. حالا بریم سر CSS اون:

HTML:
#logo {
 background-image: url(../images/ravelandlogo.png);
 background-repeat: no-repeat;
 width: 583px;
 height: 78px;
}

همون طور که می بینی در CSS من تعریف کردم که اولاً سایز اون DIV باید به مقدار عکس PNG من باشه. ضمناً تصویر PNG رو به عنوان پس زمینه انتخاب کردم. تا اینجاش همه چیز خوبه. توی FireFox ، Opera یا مرورگرهای جدید دیگه که نگاه کنی هیچ مشکلی نیست. اما اگر توی IE نسخه 6 به پایین نگاه کنی همون مشکل پس زمینه طوسی ( یا بنفش ) هست.

حالا این مشکل رو چطور حل کنیم؟

دوباره میریم سر CSS و این کد رو هم وارد می کنیم:

HTML:
/* IE Fix */
* html #logo {
 background-color: transparent;
 background-image: none;
 filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src="images/ravelandlogo.png", sizingMethod="crop");
}

خوب اگر امتحان کنی می بینی که مشکل Internet Explorer هم حل شده و تصویر PNG به زیبایی و با سایه پشتش دیده میشه.

حالا بریم سراق ( با غ هست یا ق ؟ ) توضیح کد FIX :

1) اولین کار اینه که یک ستاره * جلوی استایل می گذاریم. با این کار فقط IE قادر به خوندن اون استایل هست.
2) رنگ پس زمینه رو به transparent یا شفاف تبدیل می کنیم که اون رنگ کذایی طوسی یا بنفش از بین بره.
3) بعد میگیم که این استایل ما اصلاً پس زمینه یا Background نداره ( حرص نخور، برو خط بعدی می فهمی چرا )
4) خوب حالا توی این خط از فیلترهای مخصوص IE استفاده می کنیم که اکثراً کاربردی ندارن اما اینجا کلی به درد می خورن. در این فیلتر تعریف می کنیم که این DIV ما دارای یک پس زمینه PNG است.

اگر هم خواستی بعداً بپرس که توضیح بدم این فیلتر چطور کار می کنه. فعلاً تا همین جا برای حل مشکلت کافیه.

پس دوباره مرور کنیم:

1. به جای وارد کردن مستقیم تصویر در متن صفحه، اون رو به صورت پس زمینه یک DIV و از طریق استایل CSS وارد می کنیم.
  2. به طور معمول استایل رو برای تمام مرورگرهای جدید به جز IE می نویسیم.
  3. یک استایل مخصوص هم برای IE درست می کنیم و با گذاشتن ستاره جلوی اون باعث میشیم که تنها و تنها IE اون رو بخونه.
  4. در این استایل مخصوص، به جای نمایش مستقیم تصویر PNG به عنوان پس زمینه، اون رو با استفاده از فیلتر مایکروسافت نشون میدیم.

ضمناً اگر در طراحی وب سایتت از Table ها به جای DIV ها استفاده می کنی، پیشنهاد می کنم دوباره فکر کن!

در آخر هم دو تا موضوع:

1) راه های دیگه ای هم برای نشون دادن PNG حتی به صورت تصویر در داخل متن صفحه XHTML هست. مثل یک سری FIX که به زبان JavaScript نوشته شده و در حقیقت کارشون همین اضافه کردن فیلتر به خود تصویر PNG هست. اما من پشنهاد می کنم از این کدها استفاده نکن چون یادت باشه همه روی سیستمشون JavaScript رو فعال نمی کنن!

2) در هنگام نوشتن مسیر عکس هات خیلی توجه کن. یادت باشه وقتی داری عکس رو می خونی، آیا مسیر اون رو درست وارد کردی یا نه. این نکته خیلی مهمیه که خودش کلی جای بحث داره.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

Sleekman

Member
تشكر از جناب ساطلي عزيز
وقتي با save for web سيو ميكنم Layerحالت index نميشه .اينو چطور ميشه درست كرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا