چطوربامسترکارت ازایران وصل شیم و ردیابی نشیم؟

kookookhan

New Member
سلام.
من تازه اومدم ایران.
قبلا مشکلی نداشتم. ولی اینجا هرجا میخام آنلاین خرید کنم خطا میده که شما ازکشوری ایران هستین و یا اصلا بدون این که این خطا رو بده بصورت اتوماتیک رد میکنه و ترانسفر پول رو قبول نمیکنه و برگشت میزنه یا گاهی هم اصلا خود اون فروشگاه آنلاین اینکار رومیکنه و خرید ما رو قبول نمیکنه.

شنیدم که یک نرم افزارهست که با اون میتونیم به اینترنت وصل بشیم و آی پی دیگری به ما میده و رد پای ایران رو نشون نمیده و با اون میشه خرید آنلاین کرد بدون اینکه مسترکارتمون بلوک بشه یا خرید رو کنسل بکنند.
البته من قبلا با این پراکسی های وب وارد شده بودم و اینها هم خطا میده و نمیشه. ولی یک نرم افزارشنیدم که هست اینکار رو میکنه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم.

websamancom

Well-Known Member
سلام.
من تازه اومدم ایران.
قبلا مشکلی نداشتم. ولی اینجا هرجا میخام آنلاین خرید کنم خطا میده که شما ازکشوری ایران هستین و یا اصلا بدون این که این خطا رو بده بصورت اتوماتیک رد میکنه و ترانسفر پول رو قبول نمیکنه و برگشت میزنه یا گاهی هم اصلا خود اون فروشگاه آنلاین اینکار رومیکنه و خرید ما رو قبول نمیکنه.

شنیدم که یک نرم افزارهست که با اون میتونیم به اینترنت وصل بشیم و آی پی دیگری به ما میده و رد پای ایران رو نشون نمیده و با اون میشه خرید آنلاین کرد بدون اینکه مسترکارتمون بلوک بشه یا خرید رو کنسل بکنند.
البته من قبلا با این پراکسی های وب وارد شده بودم و اینها هم خطا میده و نمیشه. ولی یک نرم افزارشنیدم که هست اینکار رو میکنه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم.

با سلام
شما میتونید از وـــی پــــی ان استفاده کنید از ip کشوری که قبلا بودید

kookookhan

New Member
این وی پی ان رو ازکجا باید تهیه کرد؟ اسم یک نرم افزار است؟ آیا رایگان است ؟

websamancom

Well-Known Member
این وی پی ان رو ازکجا باید تهیه کرد؟ اسم یک نرم افزار است؟ آیا رایگان است ؟
نه یک نوع کانکشن هست که بعد از اتصال به اینترنت باید به اونم کانک شین ماهی 3000تومان میتونی از marz.ir بخری فکر کنم آی دیش هم marzvpn هست

آخرین ویرایش:

kookookhan

New Member
ممنون. ولی من به سایت مرز دات آی آر که گفتین رفتم ولی این سایت فیلتر بود: مشترک محترم، دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست............

hassan_2008

Member
سلام.
من تازه اومدم ایران.

متشکرم.

دوست خوبم سلام
شما برای دریافت سایتی که آی پی ایران رو تغییر بده به من ایمیل بزن تا من برات با ایمیل برات بفرستم.

موفق باشی.

بالا