چشمک زن

hanijafari

New Member
دوستان استفاده از کد blink برای چشمک زدن جملات در سایت ، سایت رو سنگین میکنه و به هاست فشار میاره ، با نه اصلا بی ربطه؟؟؟
چون احساس میکنم بعد از گذاشتن چند کد در بعضی از خطهای سایت ، سرعت سایت پایین اومده و انگاری به هاست فشار وارد شده و تاخیر زیادی رو سایت دارم.
ممنون میشم بی جوابم نذارید

آخرین ویرایش:

dexted

Active Member
سلام دوست من :)

جسارتا این تگ هنوز زندست؟؟؟؟ :green:

من هیچ بعید نمیدونم که ظن شما درست باشه... کار خود این تگه (مطمئن نیستم ولی شاید با ابزارهایی مثل google webmaster که واسه سرعت سایت و کلا کار seo هست بتونید به یه سرنخ هایی برسید..) ولی در کل حتی اگر کار این تگ هم نباشه خیلی دیگه گذشته از عمرش :green:
:rose:

hanijafari

New Member
ممنون از پاسختون دوست عزیز.
ولی راستش من منظور شماو جواب خودم رو از مطلب بالا نگرفتم.
اگر میشه دقیقتر راهنمایی کنید.

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان استفاده از کد blink برای چشمک زدن جملات در سایت ، سایت رو سنگین میکنه و به هاست فشار میاره ، با نه اصلا بی ربطه؟؟؟
چون احساس میکنم بعد از گذاشتن چند کد در بعضی از خطهای سایت ، سرعت سایت پایین اومده و انگاری به هاست فشار وارد شده و تاخیر زیادی رو سایت دارم.
ممنون میشم بی جوابم نذارید

در اینکه تگ blink منسوخ شده و کاربرد های مناسب خیلی محدودی داره شکی نیست، اما به هر حال یک جلوه Client-Side ئه، یعنی Server سایت در چشمک زدن نوشته دخالتی نداره،
این Browser کاربر است که این وظیفه رو بر عهده داره، یعنی پردازش اش روی سیستم کاربر انجام میشه، نه Server. در نتیجه تاثیری روی حجم پردازش Server و کند شدنش نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا