چسبیدن کلمات به هم در word

سوال:چسبیدن کلمات به هم در word

با سلام خدمت همه دوستان
یکی از دوستانم به من یک فایل word2007 فارسی داده که وقتی اون رو روی کامپیوترم باز می کنم تمام کلماتش به هم چسبیده ، مثل این(که در زیر آمده است)اما وقتی این فایل رو روی کامپیوتر یکی دیگه از دوستام باز میکنم کلمات درست هستند.همه این سیستم ها word 2007دارند و سیستم عاملهاشون هم ویستا است.لطفا من را راهنمایی کنید تا تنظیمات word ام را درست کنم.
با تشکر فراوان

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 80
آخرین ویرایش:

1pouya

Member
ای کاش یه قسمتی از فایل رو میذاشتی تا بهتر بتونیم بررسی کنیم

من یک بخش از فایل و اون چیزی رو که تو کامپیوترم میبینم رو در قسمت پیوست گذاشتم .بازهم از کمکتان متشکرم

پیوست ها

• sample1.doc
    26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    18.1 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    18.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

1pouya

Member
من بررسی کردم
روی سیستم منم همونطوری که شما میبینید نمایش داده میشه
مشکل نه از تنظیمات ورد هست و نه از قالب "فرمت" نوشته

به نظر میرسه که فاصله ها حذف شده باشن نه اینکه نمایش داده نشوند
شما مطمئنید که روی سیستم دیگه درست نمایش داده شد؟همین فایلی رو که اینجا گذاشتید رو بررسی کنید

با تشکر از شما دوستان

من با همه فونتها امتحان کردم اما همه همین مشکل رو دارند حتی با arial هم درست نمی شه.

من مطمئن هستم که این فایل روی کامپیوتر اون یکی دوستم کاملا درست بود چون همونجا که بازش کردم کلی خوندیمش و روی اطلاعاتش بحث کردیم و هیچ مشکلی نداشت.اگه می دونستم رو کامپیوتر خودم نمی تونم بخونمش همون جا تبدیلش به PDF می کردم .

ممکن مشکل از قدیمی بودن فونتها باشه؟ یعنی فونتها مثلا مال پارسا 99 یا برنا 2001 و یا یه چیزی تو این مایه ها باشه؟

مابقی فایهای word رو کامپیوترم درسته و هیچ مشکلی ندارند.

ashtiani

New Member
سلام.
من این مشکل را با فایلهای ذخیره شده با Word 2010 داشتم.
فایل اولیه را در 2010 با فرمت 2003 ذخیره کردم و سپس در کامپیوتر دیگر با 2007 باز کردم. مشکل حل شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا