چسباندن دو آبجکت بهم دیگه

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام به همه من دارم برای شروع یادگیری مدلسازی سه بعدی ، یه سپر رو مدل میکنم ... قسمت سمت راستش رو در آوردم و Mirror اش کردم ... حالا میخوام این دو تا شکل رو بهم بچسبونم که سپر کامل بشه ... دوستان اگه متوجه منظورم شدید راهنمایی کنید ... اگه هم نشدید بگید تا فایل رو بزارم...

یه مودیفایر edit poly بهش بده یا این که میتونی رو جسمت راست کلیک کنی از قسمت convert to ، گزینه editable poly رو انتخاب کنی

Mehran coyote

Well-Known Member
تو مدیفایر editpoly برو رو حالت ورتکس و جاهایی رو که میخوای به هم وصل بشن رو انتخاب کن راست کلیک و weld رو بزن
به هم دوخته مشن

+Mohammad+

Well-Known Member
از همگی خیلی ممنون
ولی کاری که مهران جان گفتی نتونستم انجام بدم ... آبجکت هام هر دو Editable Poly هستند ... ولی نمیدونم چرا نمیشه
فایل رو میزارم که خودتون ببینید اشکالم کجاست...
ممنون

پیوست ها

• shield.zip
    54.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Mehran coyote

Well-Known Member
اگه ابجکت هات Attach نباشن نمیشه اول روی یکییش در حالت editpoly کلیک راست میکنی بعد attach میزنی

از سیمتری هم میشه که هر دو مدل رو انجام دادم تا ببینی متوجه شی
البته سیمتری چند تا قلق داره واسه اینکه راحت باشی برو رو حالتedge کنارترین لبه رو انتخاب کن و بعد مدیفایر symmetry رو بزن

برا انجام دادم اتچ کردم

خوش باشی

پیوست ها

• shield.rar
    44.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

+Mohammad+

Well-Known Member
دستت درد نکنه مهران جان ... با این که مکسه من فایلت رو نخوند ولی همون Attach رو که گفتی تا ته خط رو رفتم ... مشکلم حل شد.

Mehran coyote

Well-Known Member
دستت درد نکنه مهران جان ... با این که مکسه من فایلت رو نخوند ولی همون Attach رو که گفتی تا ته خط رو رفتم ... مشکلم حل شد.
قربونت
مکس 13 یا 14 نصب کن که بتونی بیشتر فایلها رو بخونی یکم بری جلوتر به مشکل بر میخوریا

حالا برا کجا داری سپر میزنی؟
از آموزش داری میزنی؟

+Mohammad+

Well-Known Member
قربونت
مکس 13 یا 14 نصب کن که بتونی بیشتر فایلها رو بخونی یکم بری جلوتر به مشکل بر میخوریا

حالا برا کجا داری سپر میزنی؟
از آموزش داری میزنی؟
الان این که دارم 2012 64 بیتی هستش ...
فعلا که نه شارژ دارم که 2014 رو دانلودش کنم ... نه پول دارم بخرمش ... میخوای بیام از خودت بگیرم ؟؟

والا من یه مدت بود ذهنم درگیر این بود که برا اولین پروژه مدلسازی سه بعدی چی رو مدل کنم ... بعد یه دفه به ذهنم رسید یه سپر رو مدل کنم .. بعد اگه شد ببرمش کامپوزیتش کنم و اینا ...
آموزش هم از آموزشای مدرسه سه بعدی و آموزشای سطح وب دارم استفاده میکنم ... ولی هنوز نتونستم آموزشای معروف رو گیر بیارم ...
حالا پیش میریم .. کم کم .. ببینیم چی از آب در میاد...:green:

:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا