چرخاندن فایل های 3 بعدی

سلام دوستان ....
من هیچی از دنیایی 3بعدی نمی شناسم ....من چند تا فایل 3 بعدی داریم یعنی ابچکت هست این رو میخوام تو یک برنامه ساده فقط بچرخونم و نماش رو از طرف بالا کنم کسی میدونه با چه برنامه ای میشه؟و آیا سایتی هست ؟با فتوشاپ که وارد میکنم تکسچر هاش نمایید همه اش ولی قالب کلی اش میاد؟من پسوند فایل های 3ds و غیره هست؟به نظرتون چیکار کنم؟

Mojtaba - C4D

Active Member
سلام دوست عزیز
برنامه های سه بعدی که بتونه کاری که شما میخوای رو انجام بده ، نرم افزار های قدرتمند 3ds max , Maya , Cinema 4D و . . . هست . فایل هایی که پسوند max و یا 3ds دارن خب با نرم افزار 3d max باز میشن -
اما فایل هایی که معمولا با پسوند obj هستن رو میشه توی هر نرم افزار سه بعدی باز کرد .
خلاصه اینکه این سه نرم افزار کار شما رو راه میاندازه - من با نرم افزار Cinema 4D کار کردم - حرفه ای نیستم اما یه چیزایی بلدم - اگر میخوایید توی سینمافوردی کار کنید من کمکتون میکنم .
1 - برنامه سینمافوردی رو باز کنید
2 - از منوی File در بالای پنجره برنامه ، فایل مورد نظرتون رو وارد کنید - تذکر : برنامه سینمافوردی فایل های با پسوند max رو باز نمیکنه
3 - در پنجره ای که آبجکت شما رو داره نشون میده ، بالای پنجره سمت راست ، چهار تا آیکون وجود داره که با استفاده از اونا میتونید شکل رو عقب و جلو ، زوم و یا بچرخونید .
من با سینمافوردی کار کردم و در حد خودم و چیزی که بلد بودم راهنمایی کردم . امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم .
موفق و سربلند باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا