چرخاندن عکس حول محور x ها

kharazmi

Member
:>>::>>::>>::<<::<<::<<:

سلام
از دوستان با تجربه و گرافیست خواهش می کنم که من رو راهنمایی بکنن ممنون می شم

من یک عکس jpg دارم که می خوام این عکس را حول محور x ها چند درجه ای بچرخونم نرم افزاری هست که این کار را انجام بده البته کیفیت عکس هم کم نشه ؟
:)

:>>::>>::>>::<<::<<::<<:

Divine Love

Well-Known Member
سلام
منظورتو از حول محور x ها نفهمیدم. توی فتوشاپ می تونی با زدن ctrl+t تصویرتو بچرخونی.

kharazmi

Member
سلام
آقای Divine منظورم اینه که قسمت بالای عکس به سمت داخل صفحه و قسمت پایین عکس به سمت بیرون صفحه بیاید

پیوست ها

• 128_wtc-map3.jpg
    128_wtc-map3.jpg
    38.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Divine Love

Well-Known Member
شما می خوای زاویه دوربینو عوض کنی که این کار روی تصویر دو بعدی غیر ممکنه. چون برای چرخیدن دوربین باید اطلاعات جدید به عکس اضافه بشه که خوب نمی شه.

kharazmi

Member
به نظر شما حالا من چیکار می تونم بکنم
یعنی باید بی خیال این کار بشم ؟
:shock:

Divine Love

Well-Known Member
آره.
مگه این که اون مدل دقیقا توی نرم افزار سه بعدی مثل 3Ds MAX درست کنی. بعد از هر زاویه ای بخوای می تونی ازش رندر بگیری.

Sherlock_Holmes

Active Member
شما می خوای زاویه دوربینو عوض کنی که این کار روی تصویر دو بعدی غیر ممکنه
غير ممكن نيست...
13.gif

نرم افزار After effect اين كار رو به شيوه خارق العاده اي انجام ميده!! ADSL ندارم وگرنه نمونه هاشو براتون آپ ميكردم.
البته نميدونم به كار اين دوستمون مياد يا نه اما بطور كلي چرخش روي زمينه هاي دو بعدي و القاي سه بعدي بودن در افتر افكت هست...

آخرین ویرایش:

kharazmi

Member
سلام و تشکر Sherlock_Holmes ولی حجم این برنامه خیلی زیاده نمی شه دانلودش کرد تازه فکر کنم این یک برنامه حرفه ای باشه و منه مبتدی نمی تونم ازش استفاده کنم :)
برنامه ای ساده تر نیست که این کار رو انجام بده

:)

Sherlock_Holmes

Active Member
آره دوست عزيز..
هم حجمش زياده هم حرفه ايه...
برنامه ديگه اي نميشناسم...
فكر كنم بياي تو كار مكس ضرر نكني...:wink:

kharazmi

Member
آقا من مدل سه بعدی همون عکسی رو که می خواستم بچرخونمش را از نت پیدا کردم البته با پسوند .skp که با نرم افزار Google SketchUp به هر طرف که می خوام می تونم بچرخونمش :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا