چرا گرافیک در ایران پیشرفت زیاد نکرده و عوامل آن چیست؟ یا چرا ما به اونا نمی رسیم؟

tohmat

Active Member
شهرام ازشون بپرس ببین لیفتراک ندارن ... یکی از فامیلای ما می خواد بخره :دی
چرا دارن ، فامیل ما چند وقت پیش ازشون خرید ، تازه خوده من ، هر روز صبح ازشون شیره یارانه ای مرغ می خرم! : دی

درسته به نظر منم تبلیغات یعنی گرافیک ولی گرافیت یعنی تبلیغات نیست.( زیاد روش فکر نکنین چون خودمم نفهمیدم)
دوسته من ، همونطور که می دونی من آی کیوم خیلی بالاست و فهمیدم چی گفتی!

به نظرم اومد که گرافیک یه چیزی خیلی فراتر از تبلیغات باشه . و فقط به تبلیغات محدود نمیشه .
خوب راست می گی ، بله حق با توئه! با توضیحاتی هم که سارا خانوم دادن ، من بیشتر روشن شدم. مرسی.
البته نظر شخصیه منو بخواین ، می گم که ما تو هنر عقب که نیستیم ، هیچ ، کلی هم جلوییم ،ما تو تبلیغات ( یا بهتر بگم ، استفاده ی کاربردی و مفید از هنرمون ) عقبیم.
از همه ی دوستان معذرت می خوام که این بحثو به سمت تبلیغ کشوندم. واقعا شرمندم :cry: اما چه کنیم که شد.

چششششش شدددددههههه مگههههههه؟
ههرر ححررففوو ددوو بباارر تتااییپپ ممییککننهه. ککممکک!!!!!!!!

tohmat

Active Member
تا این حد تبعیض قائل میشین؟
خداییش راست می گه! ای BlueSoosk نژاد پرست! دی :
دوسته من ناراحت نشو! تاپیکی که شما پیشنهاد داده بودید ، سوالی مرتبط با همین تاپیک بود و بهتره که تو همین تاپیک بحث شه.
ولی تاپیکی که اونیکی دوستمون پیشنهاد داده بود ، یه کاره اجرایی بود و نیاز به تاپیکی جدا داشت!
دوست باشید!:wink:

(اولان نجه میه) 2 روز نبودم چی کار کردین :D

به نظرم که رو کار گروهی بیشتر بحث بشه
اگه سارا جان اجازه می دن و زمینه رو مناسب می دونن این تاپیک رو بزنم :)

شهرام جان مرسی جالب بود آگهی

وقتی تاپیک رو می زدم فکر نمی کردم اینقدر بچه ها درد دل داشته باشن و دل بسوزونن ( آخ سوختم بابا):razz:

==============
منیم آذربایجانیم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگه سارا جان اجازه می دن و زمینه رو مناسب می دونن این تاپیک رو بزنم
نه بابا خواهش میکنم. اجازه ی ما هم دست شماست.
onion028.gif

اگر صلاح میدونید که مثل همین تاپیک استقبال میشه اصلا اجازه لازم نیست.
onion075.gif

Sociant7

Member
نه ناراحت نشدم! به نظرم یکی از چیزایی که تو کار گروهی خیلی مهمه با جنبه بودنه!
بالاخره پیشکسوتی گفتن! ما تازه واردا باید بیشتر احترام اعضای با سابقه سایت رو داشته باشیم
مهم نیست قبل از اومدن به سایت چقدر کار کردیم یا کارمون در چه سطحی باشه ، مهم اینه که کسایی که سابقه بیشتری تو سایت دارن رو از خودمون بالاتر و محترم تر بدونیم.
---------------ٍEnd of akhlagh method-----//
فکر میکنم نظر unique design هم در ادامه حرف من بود!
شاید من اشتباه تصور کردم که تبعیضی قائل شده!
عذر خواهی:)

نه ناراحت نشدم! به نظرم یکی از چیزایی که تو کار گروهی خیلی مهمه با جنبه بودنه!
بالاخره پیشکسوتی گفتن! ما تازه واردا باید بیشتر احترام اعضای با سابقه سایت رو داشته باشیم
مهم نیست قبل از اومدن به سایت چقدر کار کردیم یا کارمون در چه سطحی باشه ، مهم اینه که کسایی که سابقه بیشتری تو سایت دارن رو از خودمون بالاتر و محترم تر بدونیم.
---------------ٍEnd of akhlagh method-----//
فکر میکنم نظر unique design هم در ادامه حرف من بود!
شاید من اشتباه تصور کردم که تبعیضی قائل شده!
عذر خواهی:)

Sociant7 جان اگه خوب نیگا کنی می بینی واسه منم نوشته عضو جدید با این که 4 ساله این جا بودم ( با اسم کاربری arshamg) ولی فعال نبودم و کسی هم منو نمی شناخت.(یاد طوفان بخیر):) ولی من تا جایی که
می دونم اینجا بحث قدیمی و جدید نیست و همه اینجا واسه یاد دادن و یاد گرفتن اومدن. ( من و شما هم یکیش)

این ایده رو هم من و هم شما پیشنهاد دادیم ولی فرقی هم نمی کنه شاید عزیزی باشه که این ایده رو داشته و نگفته

مهم ایجاد این بحث و مشارکت بچه ها تو اون و پیشرفت تو این کاره

من از حسن نیت شما تشکر می کنم :)
تاپیک کار گروهی هم ایجاد شد بیاین تو:D
======================
منیم آذربایجانیم

Sociant7

Member
حرفای شما رو کاملا قبول دارم ، ولی به هر حال شما تو زمینه گرافیک از من و بعضی از دوستان بیشتر و تخصصی تر کار کردین!
منظورم کل انجمن و دوستانی که توش هستن نبود ، . . .
بابت پست های اضافیمم عذر خواهی میکنم

bluesoosk

Member
خداییش راست می گه! ای BlueSoosk نژاد پرست! دی :
دوسته من ناراحت نشو! تاپیکی که شما پیشنهاد داده بودید ، سوالی مرتبط با همین تاپیک بود و بهتره که تو همین تاپیک بحث شه.
ولی تاپیکی که اونیکی دوستمون پیشنهاد داده بود ، یه کاره اجرایی بود و نیاز به تاپیکی جدا داشت!
دوست باشید!
منظورم مین بود
قصد بدی نداشت:sad:م
بدرود

جدیدترین ارسال ها

بالا