چرا کاربران خانم این انجمن باید اینقدر کم باشند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nastaran_toloee

New Member
سلام .

یه نظر داشتم ... من یه عضو جدید و البته (غیرحرفه ای) هستم که تا حالا خیلی سروکاری با انجمن هانداشته ام .
من اکثر کاربران عضو در سایت رو میبینم که پسر هستند ولی کمتر کاربران خانم دیده میشه .

میخواستم بگم اگه امکان داره انجمن هایی هم ایجاد بشه که باعث جذب خانمها بشه تا جذابیت بحث و گفتگو هم بیشتر بشه .

نسترن طلوعی .
متشکرم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
صحبتت کاملا درسته نسترن جان منتها چیکار میشه کرد؟

در مورد اون پیشنهادی هم که گفتی خوب اینجا یه سایت تخصصیه و بیشتر بحثای تخصصی میشه و خود کابرای کامپیوتر باید بخوان که بیان اینجا و نمیشه انجمن جذب کاربر زد!

البته بازم باید مدیرای ارشد تصمیم بگیرن ولی فکر نمیکنم عملی باشه.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
فکر کنم یه دلیل عمدش اینه که خانوما معمولا تو انجمنایی میرن که توش شعر و داستان و ..... باشه
معمولا تو جاهای تخصصی کم پیدا میشن یا اگرم باشن دووم نمیارن
مثل انجمنای اقتصادی......

Nastaran_toloee

New Member
!!!

سلام

آقای P.A.Y.T.O.N !!! :razz:

:razz:

نشدا ....
اینجوری دعوامون میشه ... نگید دووم نمیارن , خوب این به علاقه اشخاص بستگی داره . . .

:wink:
چون اینطوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم , این رو میشه فهمید که منظور شما اینه که خانمها در مسائل علمی , یا تخصصی ضعیف عمل می کنند که خوب اصلا نمی شه این رو گفت , همینطور که روز به روز موفقیت خانمها رو در این مسائل بیشتر می تونیم ببینیم .

البته بحث نمیخواستم به اینجا بکشه ./.. چون که آخر و عاقبت نداره ولی ... گفتم شاید دوستان یه راه حل یا نظر خاصی داشته باشند که موثر واقع بشه .

متشکرم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
خانوم طلوعی قصد جسارت نبود ولی واقعیت همینه که میبینین
اگه اشتباه میگم شما ببخش

northstar

New Member
به نطر من خانوم های ایرانی زیاد علاقه به مسائل عمیق گرافیکی و برنامه نویسی و ... ندارند.
شما جز استثنا ها هستین و چند خوانوم دیگر.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
یه شعر هستش
فکر کنم از امضای شمام با معنی تر باشه .....
300.gif

Old User

Member
نسترن جان... اینجا خانومای زیادی عضون ولی منم برام جای سواله که چرا اصلا تو بحثا شرکت نمیکنن؟!

تاپیک خوبیه ولی بنظر من راه حلش خود خانوما هستن که بیانو تو بحثا شرکت کنن ... راه دیگه ای نداره!:wink:

iranexplorer.net

Active Member
کار کامپیوتری وقت و حوصله زیاد میطلبه که اصولاً با روحیه خانم ها سازگار نیست...

خانم های زیادی هم هستند که ساعات زیادی "شاغل" هستند اما الزاماً از کار کردن با کامپیوتر "لذت" نمی برند...

موردهای استثنا هم وجود داره تا دلتون بخواد....

bahy_my

Active Member
اين نظر منه وخواهش مي كنم محكومم نكيند.
چون آزده مي گم.
به نظر من اين تاپيك زده نمي شد بهتر بود.
آخه بار معنايي خاصي توش نمي بينم.
اينو بگم كه اين نظر من بود. و اگه ناراحتتون كرده منو ببخشيد.

Old User

Member
اين نظر منه وخواهش مي كنم محكومم نكيند.
چون آزده مي گم.
به نظر من اين تاپيك زده نمي شد بهتر بود.
آخه بار معنايي خاصي توش نمي بينم.
اينو بگم كه اين نظر من بود. و اگه ناراحتتون كرده منو ببخشيد.

شنیده بودم مسری شده ولی مثل اینکه پیشرفت چشمگیری داره ! (آنتی هیستامین )

منم از شما عذر میخوام این نظر من بود و اگه ناراحت شدید منو ببخشید ...

oxygenws

Active Member
ما اصولا چند دسته خانوم/دختر داریم....
۱- اونایی که کلا اینجا را نمی بینند! (عدم علاقه)
۲ - اونایی که می بیند و با هویت پسر عضو هستند. (مار گزیدگان سابق)
۳- اونایی که با هویت دختر میان و کلا مورد دارند (به کسی بر نخوره، چیزی است که هست، دختر و پسر هم نداره)
۴- اونایی که واقع گرایند و با هویت خودشون میان و دلیلی بر شنگولیندنشون نیست!!
۵- اونایی که با هویت دختر میان و پسر اند!!!!!!! (مثل هویت معروف nendoke در اینترنت!!!)
۶- اون دختر هایی که فقط هویتشون دختره و در حقیقت یک روبات اسپمر هستند!!

برای همین آمارشون کمه (اگر نفهمیدی برای چی، یک بار واقع بینانه حرفایه بالا رو بخون!!)
موفق باشید.

Old User

Member
جدیدا مدیرا تو این سایت نطقای عمیقی رو به رشته تحریر میکشن!!

باشد که شما نیز هدایت شوید....

alireza-metal

Active Member
به نظر من که اصلا دخترا رو چه به کامپیو تر - البته به غیر از بعضی ها که من نمیشناسم ولی واقعا مثل بعضی پسرا به کامپیوتر علاقه دارن و کار میکنن --- البته تعداد این دخترها زیاد نیست و انگشت شما هستن --- و بیشتر دختر هایی که میان تو اینترنت یا برای چت میان یا سایتهایی که بتونن دوست پسر پیدا کنن --- و درصد بسیار بسیار بسیار کمی مثل پسر ها میان تو این انجمنها

aghahamidgol2

Active Member
انجمن ها تخصصی است ... به جای اینکه بیان اینجا خانم ها می روند جاهایی که توش می شه غیبت کرد ( شوخی بود لطفا حمله نکنید به من کالا شوخی بود .. خدا بخیر کند)

Old User

Member
من از آقا امید یاد گرفتم واقع بین باشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اکثر خانوما با اینکه میانو میدونم که حتما مطالب رو میخونن و سوالات رو میبینن ولی جواب نمیدن ، متاسفانه این حالت رو تو کلاسای مختلط دانشگاه هم میبینیم و هست ، فقط و فقط دلیلش کم رویی و احتمالا ترس از اینکه نظرشون اشتباه باشه ، هست ... که البته برای من این قابل درک نیست و عجیبه!
کاش همیشه فکر راه حل باشیم نه دامن زدن به قضیه ...

Ocarina

Member
تو دانشگاها در رشته کامپیوتر تعداد خانمها بیشتر از پسرهاست(دانشگاه ما نسبت 3 به 1)
اما نمیدونم دلیلش چیه کلاً به رشته کامپیوتر علاقه ندارند(همشون میان رشته کامپیوتر... اما انگار بزور آمدن)!... یعنی عمراً ما تو 400 تا دانشجوی کامپیوتر 1 نفر دختر علاقمند به برنامه نویسی پیدا میکردیم.. تو درسایی مثل برنامه نویسی که فکری هستند همیشه براشون کسل کننده بوده...
اما همونطور که دوستان دیگه گفتند.. استثناء هم است ، اما انگشت شمار!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام .

یه نظر داشتم ... من یه عضو جدید و البته (غیرحرفه ای) هستم که تا حالا خیلی سروکاری با انجمن هانداشته ام .
من اکثر کاربران عضو در سایت رو میبینم که پسر هستند ولی کمتر کاربران خانم دیده میشه .

میخواستم بگم اگه امکان داره انجمن هایی هم ایجاد بشه که باعث جذب خانمها بشه تا جذابیت بحث و گفتگو هم بیشتر بشه .

نسترن طلوعی .
متشکرم
ببینید این دیگه دست خود شما خانوما هست که بیایین و فعالیت کنین.
در ضمن ناراحت نشین من و دوستام در آماری که گرفته بودیم در زمینه علاقه و استعداد در زمینه کامپیوتر، دیدیم که دخترا خیلی خیلی کمتر از پسرا استعداد و علاقه در این زمینه دارن (اینی که گفتم کلی هست و استثنا هم داره).
در مورد اون پیشنهادی هم که گفتی خوب اینجا یه سایت تخصصیه و بیشتر بحثای تخصصی میشه و خود کابرای کامپیوتر باید بخوان که بیان اینجا و نمیشه انجمن جذب کاربر زد!
کاملا درسته.
فکر کنم یه دلیل عمدش اینه که خانوما معمولا تو انجمنایی میرن که توش شعر و داستان و ..... باشه
معمولا تو جاهای تخصصی کم پیدا میشن یا اگرم باشن دووم نمیارن
مثل انجمنای اقتصادی......
موافقم.
به نطر من خانوم های ایرانی زیاد علاقه به مسائل عمیق گرافیکی و برنامه نویسی و ... ندارند.
شما جز استثنا ها هستین و چند خوانوم دیگر.
با شما هم موافقم.
کار کامپیوتری وقت و حوصله زیاد میطلبه که اصولاً با روحیه خانم ها سازگار نیست...

خانم های زیادی هم هستند که ساعات زیادی "شاغل" هستند اما الزاماً از کار کردن با کامپیوتر "لذت" نمی برند...

موردهای استثنا هم وجود داره تا دلتون بخواد....
با شما هم موافقم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ما اصولا چند دسته خانوم/دختر داریم....
۱- اونایی که کلا اینجا را نمی بینند! (عدم علاقه)
۲ - اونایی که می بیند و با هویت پسر عضو هستند. (مار گزیدگان سابق)
۳- اونایی که با هویت دختر میان و کلا مورد دارند (به کسی بر نخوره، چیزی است که هست، دختر و پسر هم نداره)
۴- اونایی که واقع گرایند و با هویت خودشون میان و دلیلی بر شنگولیندنشون نیست!!
۵- اونایی که با هویت دختر میان و پسر اند!!!!!!! (مثل هویت معروف nendoke در اینترنت!!!)
۶- اون دختر هایی که فقط هویتشون دختره و در حقیقت یک روبات اسپمر هستند!!

برای همین آمارشون کمه (اگر نفهمیدی برای چی، یک بار واقع بینانه حرفایه بالا رو بخون!!)
اگر میتونستم بیشتر از 1 دونه تنکس بزنم حتما 4 - 5 تا نصیبت میکردم!

به نظر من که اصلا دخترا رو چه به کامپیو تر - البته به غیر از بعضی ها که من نمیشناسم ولی واقعا مثل بعضی پسرا به کامپیوتر علاقه دارن و کار میکنن --- البته تعداد این دخترها زیاد نیست و انگشت شما هستن --- و بیشتر دختر هایی که میان تو اینترنت یا برای چت میان یا سایتهایی که بتونن دوست پسر پیدا کنن --- و درصد بسیار بسیار بسیار کمی مثل پسر ها میان تو این انجمنها
ببخشیدا ولی شما هنوزم دخترا رو زنده به گور میکنید؟!!!!! تو عصر به قول معروف اینترنت و کاپوچینو!!! میگین دخترا رو چه به کامپیوتر؟!!! عجیبه!

انجمن ها تخصصی است ... به جای اینکه بیان اینجا خانم ها می روند جاهایی که توش می شه غیبت کرد ( شوخی بود لطفا حمله نکنید به من کالا شوخی بود .. خدا بخیر کند)
شانس اوردی گفتی شوخی بود! :دی

ولی در کل موافقم که علاقه پسرها به کامپیوتر نه تو ایران بلکه تو کل دنیا بیشتره. حتی تو یه تحقیقی که گوگل انجام داده بود به این نتیجه رسیدن که تعداد پسرایی که از این سایت برای جستجو استفاده میکنن 2 برابر دخترهاست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا