چرا کاربران ایرانی اعتراضی ندارند؟

همیشه به این موضوع فکر میکنم که چرا کاربران ایرانی با وجود این همه مشکل و شرایط افتضاح دسترسی به اینترنت، هیچ وقت تا حالا یه اعتراض رسمی و دست جمعی رو صورت ندادند؟
مثلا تا حالا نشده یه بار توی اخبار اعلام کرده باشه که جمعی از ایرانیان، در جهت اعتراض به اوضاع اینترنت در ایران در فلان جا تجمع اعتراض آمیز داشتند.
جدا چرا کاربران ایرانی اینقدر در زمینه ی احقاق حق خود در مورد مشکلات اینترنت ساکت نشستند؟ در حالی که همه میدونیم سیاستهای اینترنتی از طریق سازمان تنظیم مقررات اعمال میشه چرا تا حالا حتی برای یک بار هم که شده در محل این سازمان، با هم جمع نشدیم تا اعتراض خود را نسبت به مشکلات مربوط به اینترنت در ایران بیان کنیم؟
مطمئنا این اقدام، شدنی و نتیجه بخش خواهد بود.
فقط امیدوارم از این پست سو برداشت نشه.
ممنون.

explosion

Banned
دوست عزیز 100 ها بار این کار صورت گرفته و اعتراضات فراوانی هم انجام شده توسط کابران اینترنت .
اما صدا و شیما که نمیاد اینها رو پخش کنه .
فقط و فقط پیشرفت ها نمایش داده میشه .
حتی وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت به سرعت های مگابایتی مفید اشاره کرده اونهم در سطح خانه ها که این دروغی عجیب هستش .
وقتی صداوسیما زیر نظر دولت باشه و دولت ....... وضع میشه این !!! :wink:
موفق باشی .

p30room

Member
دوست عزیز 100 ها بار این کار صورت گرفته و اعتراضات فراوانی هم انجام شده توسط کابران اینترنت .
اما صدا و شیما که نمیاد اینها رو پخش کنه .
فقط و فقط پیشرفت ها نمایش داده میشه .
حتی وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت به سرعت های مگابایتی مفید اشاره کرده اونهم در سطح خانه ها که این دروغی عجیب هستش .
وقتی صداوسیما زیر نظر دولت باشه و دولت ....... وضع میشه این !!! :wink:
موفق باشی .

حرف ایشون کاملا تایید میشه . خط اینترنت من 2 روز قطع بود هر چه قدر اعتراض کردم گفتن همینه نمی خوایی استفاده نکن . :shock:

البته اگه این اعتراضها به صورت جدی صورت بگیره و جمعیت اعتراض کننده زیاد باشه مطمئنا کسی نمیتونه اونو نادیده بگیره.

explosion

Banned
این جمعیت میلیونی رو نادیده گرفتن دوست من ( موج چی بود اسمش ؟!؟!؟!؟ :wink: )
در ایران هر چیزی ممکن .
موفق باشی .

جدا چرا با وجود این محدودیتهای سرعت و قیمتهای زیاد، کسی کاری نمیکنه؟ همه میاییم یه چیزی مینویسیم و میریم.

s@mi

Member
با سلام ...
برای اینکه مغز مبارکتون سوت نکشه و اعصابتون هم داغان نشود از این بحث بگزرید چون ....:shock:

بالا