چرا نامه من به قسمت bulk ايميل ياهو دوستم رفته بود

سلام
من يك ايميل براي يكي از دوستانم كه ايميل ياهو داره فرستاده بودم ولي نامه من در اين باكس دوستم نرفته بود و رفته بود در قسمت bulk ايميلش.
چرا اين اتفاق افتاده بود
(راستي ايميل من هم ياهو هست)

hasaniha

Member
ايميل هات ميل يكي از دوستاي هم اينجوري شده بود؛ ولي ديكگه براي خودش رو نديده بودم.
ممكنه كه اين ايميل از طريق يه worm ساخته و ارسال شده باشه!

عزيز من منظور شما رو متوجه نشدم يعني چي كه ممكنه كه اين ايميل از طريق يه ورم ساخته و ارسال شده باشه.

ببين عزيز من يك ايميل معمولي كه توش چندخط نامه البته با فارسي نوشته بودم براي دوستم فرستادم

hasaniha

Member
چيزي كه من گفتم دقيقا جواب سوال شما نبود!
منظورم اينه كه اين جور نامه ها ميتونند از اين طريق ارسال بشند. يعني با آلوده شدن سرور اين نامه ها بياد.
ولي اين كه اين نامه اي كه شما نوشتيد و فرستاديد و رفته تو bulk به خاطر اشتباهات برنامه خود ياهو هست.
آخه اون يه روشي براي فهميدن bulk ها به كار ميگيره كه صد درصد نيست.
همين جوري كه ممكنه يه نامه bulk رو بياره تو inbox ممكنه يه نامه اصلي رو هم بفرسته به bulk ها.

pirooz

Member
معمولاْ نامه‌هايي كه عنوان‌هاي فارسي دارن به قسمت بالك ياهوو مي‌رن!
سعي كنيد سابجكت نامه‌هاتون رو با حروف انگليسي بنويسيد.
يا اينكه اگه سابجكت شما با حروف انگليسي بوده، احتمال داره دوست شما بعضي كلمات رو فيلتر كرده باشه يا اينكه اساساْ در ليست كلمات فيلتر شده خود ياهوو باشه!

بافی

Member
اگه تو subject شما كلمه اي به كار بره كه شبيه يا مثل ايميلهاي تبليغاتي يا ... باشه اون ايميل رو ياهو يك ايميل تبليغاتي و بي ربط مي دونه و اونو به bulk مي فرسته....

سلام
علاوه بر اين مسايلي كه دوستان بيان كردن
اگه كسي نام ايميل شما را به عنوان ايميل هاي تبليغاتي رد كرده باشد يعني قبلا يك ايميل شما را به عنوان تبليغات به ياهو اعلام كرده باشد هم اين طوري مي شه البته در اين حالت تمام ايميل هاي شما به بالك مي ره
البته در يك صورت ديگه هم اين اتفاق مي افته
اونم اينه كا شما ايميل خود را با بعضي از برنامه هاي ارسال ايميل فرستاده باشين

خير عنوان ايميل من فارسي نبود و فكر نميكنمم شبيه عنوان هاي ايميلهاي تبليغاتي بود.
بچه ها امكان داره روي كامپيوتر من يك تروجا باشه و اون باعث اين اتفاق باشه

Peyman-Pop

Active Member
تروجان اینکار رو انجام نمیده اگر کامپیوترشما آلوده باشه شما به Worm آلوده شدید که از آدرس ایمیل شما استفاده میکنه و صد ها ایمیل آلوده برای افراد دیگه ارسال میکنه .

اگر هم تعداد مشخصی از افراد این ایمیل های شمارو به عنوان Spam معرفی‌ کنند از این به بعد ایمیل های شما به bulk منتقل می‌شه .

برای حل این مشکل برای خودتون به آیدی های مختلف چندین ایمیل ارسال کنید و اگر دیدید ایمیل های شما به Bulk رفته اون ایمیل رو باز کنید و در بالا روی گزینه Not spam کلیک کنید .

بعد از اینکه چندین بار اینکار رو انجام دادید ایمیل های شما دیگه به عنوان Spam شناخته نمی‌شه و مستقیما به Inbox میره .

موفق باشید .

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا