چرا فایلهای ویدیویی موقع پخش توی پلیر flowplayer صدا دارن ولی تصویر ندارن؟

i-php-i

Active Member
من از flowplayer برای پخش فایلهای ویدیویی استفاده می کنم ولی بعضی از فایلها موقع پخش صدا دارن ولی تصویر ندارن.

فرمتهایی که استفاده می کنم فرمتهایی هستن که html5 ساپورت می کنه. اکثر فایلهایی که تست کردم mp4 بودن.

روی سیستمم اینترنت دانلود منیجر نصب شده و گاهی جلوی اجرا فایلها رو می گیره.

++Hadi++

Active Member
بعضی فرمت های flv و mp4 تو یه سری رزولیشن ها یا بیت ریت ها توسط فلش ساپورت نمی شه .نشون به اون نشونی که اگه با flv player خود فلش هم تست کنید ،جواب نمی ده...

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
بعضی فرمت های flv و mp4 تو یه سری رزولیشن ها یا بیت ریت ها توسط فلش ساچورت نمی شه .نشون به اون نشونی که اگه با flv player خود فلش هم تست کنید ،جواب نمی ده...

یه سایت دارم که کاربرها می تونن فایلهای ویدیویی و صوتی که توی html5 ساپورت می شه رو آپلود کنن.

چه راه حلی برای این موضوع وجود داره؟

++Hadi++

Active Member
من flowplayer رو نمی شناسم و نمی دونم فلش هست یا نه اما فرض رو بر فلش بودنش می گیرم.باید ببینید که آیا فرمتهاتون بدون فلش تو html5 ساپورت می شه یا نه...اگه نه که دیگه راهی نمی دونم و در این شرایط html5 هم به مشکلات فلش دچار می شه ...
اگه بله که دیگه نیازی به فلش برا نمایش ویدئو هاتون نیست .بعد بایدببینید که آیا خود html5 می ونه آپلود رو انجام بده...اگه نه که باید با فلش این کار رو انجام بدی...در این شرایط اگر html5 نتونه آپلود کنه و هم فرمتهای غیر فلش رو ساپورت نکنه، باید یه کم به بعضی توانایی های html5 سر کبکبه دبدبه هاش شک کرد.البته به بعضی توانایی هاش
توی فلش با استفاده از دستورات socket می تونید یه فایل رو به هاست ftp یا معمولی بفرستین.من به ftp فرستادم ...
توی گوگل ،as3 socket server send file to server رو سرچ کنید...دستوراتش دم دستم نیست وگرنه همینجا می گذاشتم و البته وقتی هم برا گشتنش ندارم...بای...

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
من با فلش آشنایی ندارم.

معمولا هزینه طراحی یه پلیر که بدون مشکل سه فرمت html5 رو نمایش بده چقدره؟

++Hadi++

Active Member
من flowplayer رو نمی شناسم و نمی دونم فلش هست یا نه اما فرض رو بر فلش بودنش می گیرم.باید ببینید که آیا فرمتهاتون بدون فلش تو html5 ساپورت می شه یا نه...اگه نه که دیگه راهی نمی دونم و در این شرایط html5 هم به مشکلات فلش دچار می شه ...
اگه بله که باید خود html5 بتونه آپلود رو انجام بده...اگه نه که باید با فلش این کار رو انجام بدی...در این شرایط اگر html5 نتونه آپلود کنه و هم فرمتهای غیر فلش رو ساپورت نکنه، باید یه کم به توانایی های html5 سر کبکبه دبدبه هاش شک کرد.البته به بعضی توانایی هاش
توی فلش با استفاده از دستورات socket می تونید یه فایل رو به هاست ftp یا معمولی بفرستین.من به ftp فرستادم ...
توی گوگل ،as3 socket server send file to server رو سرچ کن...دستوراتش دم دستم نی وگرنه همینجا می ذاشتم و البته وقتی هم برا گشتنش ندارم...بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا