چرا سیستمم با رم سوخته بالا میاد؟

سلام خدمت شما یه اتفاق برام افتاد نمیدونم والا سرتون رو درد نمیارم میگم.
آقا ما سیستممون یدفعه بالا نیومد بردمش خدمات کامپیوتریه محل یارو گفت رمش سوخته منم یه رم 228 خریدم بعد سیستمم درست میومد بالا.
بعد از یکی دو روز ما کامپیوتر رو شات دان کردیم باز نیومد بالا باز پیش خودم گفتم شاید از رم باشه بعد این رم نو رو در اوردم اون رمی که یارو گفت سوخته رو انداختم به سیستم بالا اومد.
نمیدونم چرا اون رم نو رو میندازم سیستمم بالا نمیاد؟
اون رم که تابلو هست سوخته از لبه رم که سیاه شده معلومه سوخته اونو الان انداختم سیستمم میاد بالا؟
جفت رم ها رو هم با هم میندازم بالا نمیاد سیستم
میشه بگید مشکل من پچیه؟
shut.jpg

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز سوالاتون به هم وابسته نيست ، كمي عجيبه .
اما در مورد رم ! رم به اين راحتي نمي سوزه . اگرم بسوزه كه ديگه كار نميكنه
معمولا رم ها به دليل هاي مختلف مثل مچ نشدن با هم در كنار هم باعث مي شوند سيستم لود نشه .
اما مشكل شما رو چون سخت افزاري ممكنه باشه بايد ديد كه به چه صورت عمل ميكنه . همچنين خدمات رايانه اي كه برديداز كجا فهميده مشكل از رم هست .
از بوغ مداوم يا حس ششم
موفق باشيد

Amoo.net

Member
اگه رمت سوخته بود که اصلا سیستم از همون ابتدا بوت نمی شد که بخواد حالا به این مرحله برسه.
منظورت رو از 228 نفهمیدم ولی در کل باس رم از باس مادربرد نباید بیشتر باشه. یا باید باهم برابر باشن یا باس رم پایین تر از مقدار باس مادربردت باشه...
ولی در کل ایراد فقط تو رمت نیست.

hossein_ir

Member
دوست عزيز در بازار نرم افزار هايي وجود داره كه ميتوني رم سيستم رو تست كني
اين نرم افزار ها در پكيج هاي بوت موجود هستند
با اين ها تست كن اگه مشكل داشته باشه حتما نشون ميده
اين كار مطمعن ترين راهه

sepi90

Member
مشکلاحتمالا از مادربوردته ، اگر رم جديد رو به کل نشناخته بود يه چيزي ولي اينکه دوروزم کار کرده و اينکه يه بار رم قديميو ميشناسه يه بار بالا نمياد مشکل احتمالا از مادربورد باشه .

معمولا رم ها به دليل هاي مختلف مثل مچ نشدن با هم در كنار هم باعث مي شوند سيستم لود نشه .
اما مشكل شما رو چون سخت افزاري ممكنه باشه بايد ديد كه به چه صورت عمل ميكنه . همچنين خدمات رايانه اي كه برديداز كجا فهميده مشكل از رم هست .
از بوغ مداوم يا حس ششم
صدای بوغ میومد اره از بوغش فهمید.
مشکلاحتمالا از مادربوردته ، اگر رم جديد رو به کل نشناخته بود يه چيزي ولي اينکه دوروزم کار کرده و اينکه يه بار رم قديميو ميشناسه يه بار بالا نمياد مشکل احتمالا از مادربورد باشه .
میگما اون رمی که خریدم باهاش دو روزی کار کردم شات دان کردم دیگه با اون بالا نیومد حالا اون رم که یارو گفت سوخته
رو انداختم با این بالا میاد.
دوست عزيز در بازار نرم افزار هايي وجود داره كه ميتوني رم سيستم رو تست كني
تو نت نیست دانلود کنیم>؟

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز من شك دارم زا رم يا چيز ديگري باشه . چون نديدم نميتونم بگم .
اما شما يكار ديگم بكن چون مشكلات راه هاي مختلف داره براي حل
بگيرين يك با سيموس مادربورد را خالي كنيد ( نه تنها باطري رو دربياريد بلكه از جمپر مخصوص اين كار هم استفاده كنيد كه بر روي مادربور است )
بعد دوباره باطري رو بزاريد و كامپيوتر رو روشن كنيد . در مرحله بعد اگر مشكلي نباشه احتمالا از شما مي خواهيد كه تنظيمات ستاپ را انجام دهيد بر روي f1 كليك كنيد كه معمولا اين گزينه در بيشتر مادر برد ها مياد .
تنظيمات رو كاملا دوباره انجام بديد و بعد از ذخيره سيستم را راه اندازي كنيد .
اگر وارد ويندوز شد كه هيچ اما اگر مرحله ستاپ رو پشت سر گذاشت اما موقع انتخواب ويندوز سيستم مشكل پيدا كرد اگر نرم افزار باشه از ويندوز و اگر سخت افزاري باشه احتمالا هارد شما بد سكتور گرفته .
در مورد نرم افزار هاي تست من زياد كار نميكنم چون كمي اشتباحات در اين نرم افزار ها بسيار بالاست .
اما اگر خواستين برنامه SiSoftware Sandra Pro را در گوگل سرچ كنيد ، يكي از بهترين نرم افزار ها در اين زمينه هست
موفق باشيد

دادا دمت گرم... بدسکتور احتمالا گرفته سیستمم.
خیلی دمتگرم کمک کردی.

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
خواهش يكنم عزيز . اميدوارم مشكلتون حل بشه .
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا