چرا سرما انقدر رو كامپيوتر تاثير داره؟

BNC

Member
من يه سيستم دارم كه هر وقت ميخوام ويندوز ايكس پى sp2 نصب كنم درست نصب نميشه ميبرمش جلوي كولر گازى ميزارمش قشنگ نصب ميكنه بدونه اينكه جيك بزنه
برام جالبه اگه اينقدر تاثير داره هر چه سريعتر يه كولر گازى براي سرورم بخرم ها!؟

paramond

Member
حتماً کامپيوتر شما از قطب شمال اومده و به گرما حساسيت داره

desperado

Member
فن سی پی یو را حتما حتما ببین ممکنه از کار افتاده باشه اگه از کار بیوفته بیچاره میشی

بافی

Member
8O ...مشكل فن داري...همون طور كه وقتي هوا گرم باشه مغز ما درست كار نمي كنه كامپيوتر هم همين جوره... :wink:

BNC

Member
دوسته عزيز سي پي يو من 2تا فن داره منظورم يكه كه ذو خودش هست يه دونه ديگه خود كيس داشته و مستقيما به سي پي يو بادش ميخوره و اين مشكل فقط روي رم هم بوجود مي يا طوري كه فكر ميكنين رم خرابه

Hwt

Active Member
عزيز مشكل فن داري يه دونه گيگا بكير حالشو ببر !

AliReza26

Active Member
BNC گفت:
دوسته عزيز سي پي يو من 2تا فن داره منظورم يكه كه ذو خودش هست يه دونه ديگه خود كيس داشته و مستقيما به سي پي يو بادش ميخوره و اين مشكل فقط روي رم هم بوجود مي يا طوري كه فكر ميكنين رم خرابه

منظور اين بود كه فنت خرابه نه اين كه فن نداي..... :wink:

anti-life

Active Member
مشكل شما به خاطر اينكه cpu هست كه براي پردازش زياد اينجور گرم ميشه و شروع ميكنه به قاطي كردن.

درست مثل كامپيوتر من ... ولي شركت سوني كه كامپيوتر من رو ساخته اين مشكل رو حل كرده اونم اينكه وقتي cpu گرم كنه دور گردش فن ميره بالا و cpu رو خنك نگه ميداره .... پس همون كولر گازي كه گفتي بهترين فكر بوده ..... !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا