آسان جان با حرفات زياد موافق نيستم !
همونطور كه گفتم الآن در دستور كار همه مدارس هست استفاده از اينترنت ! و اين يعني فرهنگ سازي ! ابلاغيه به اكثرا ارگانهاي دولتي رسيده براي آموزش پرسنل ! و اين يعني فرهنگ سازي...
در مورد فيلترينگ بنظرم بهترين كار ممكنه همين بود ! شما ميخواي در محيط بسته ما پشت تريبون مجلس در مورد سكس و عوارض شرعي و جسمي و ... صحبت بشه !؟
مطمينا كساني كه ميليونها يا به قول شما دوستان ميلياردها (من شك دارم چون از سيستمش آگاهم ! ) خرج كردن بي دليل خرج نكرده اند و مطمين باشيد كه اين فيلترازيسيون به اين سادگي ها و با ترفند هاي ساده از بين نميره .
و اما آموزش ! من گفتم كه آموزش هم در همون مدارس حل ميشه ! آموزش چيزي نيست كه دولت بتونه براش هزينه كنه ! چون اينترنت در انحصار دولت نيست !!! درسته كه خصوصي هم نيست اما ISP جز ارگانهاي دولتي به حساب نمياد ! اما بازهم دولت امسال باز هم يك گام به جلو برداشته و تدريس مباني علوم كاكپيوتر را از سال سوم متوسطه به دوم متوسطه تغيير داده و طول دوره هم از يكسال تحصيلي به دو سال افزايش پيدا كرده و اين بازهم در آشنايي دانش آموزان نقش مهمي داره !
بحث سر آموزش نيست ! سر سرمايه گذاري هستش ! بحث ما تبليغات هستش و تبليغات خودش ميتونه فرهنگ ساز باشه ! (اشاره ميكنم به تبليغات ماهواره اي كه چقدر روي خود جامعه ما تاثير گذار بوده و نتيجه ي چه خوب چه بد از خودش به جا گذاشته ! مد هم يكنوع فرهنگ غربي هستش !... فقط مثال زدم لطفا در مورد اين موضوع ادامه نديد ، چون بحث منحرف ميشه!)
مسلما ايران و ايراني خيلي بايد منتظر بمونه تا بتونه معناي اينترنت را اونطور كه در جوامع غربي مثل آمريكا هستش بفهمه ! چرا ؟
چون من كاربر بايد براي سرعت 30 كيلو بايت در ثانيه ساعتي 500 تومان بپردازم ! (درسته كه در كلان شهر ها به دليل وجود چند ده ISP قيمتها و همينطور كيفيتها به مراتب بهتر و مقرون به صرفه تره اما فراموش نكنيد كه همه كاربران در كلان شهرها نيستند !
تا وقتي كه اينترنت به عنوان يك رسانه پويا همگاني نشه مشكلاتي كه شما ميفرماييد هست ! اما ما داريم در مورد شرايط فعلي و مقتضيات زماني فعلي بحث ميكنيم ! ما ميخوايم الآن اينكار را انجام بديم...
(منتظر ادامه بحث در اين مورد ميمونم ! اگر كسي دنبال ميكنه بحث را

)
و اما سيستمي كه من گفتم !
آسان جان ! شما بايد ابتدا تعريف دقيقي از تبليغ و تبليغات بدونيد و بعد دست به اين كار بزنيد ! در مورد سيستم رده بندي من همچين حرفي نزدم ! من حرف از دسته بندي زدم نه رده بندي ! با اين حال حرفي كه شما ميزنيد درست نيست !
يك مثال بزنم :
تا شما درخواست نديد سايت شما در دسته بنديهاي ياهو جايي پيدا نميكنه ! يا مثلا در سيستم پرشين بلاگ شما وقتي يك اكانت ميسازيد از شما نوع فعاليتتون را ميپرسه (كه در كدوم گروه فعاليت : شعر و موسيقي ، عرفان ، ادب و...) اونها مسوول دسته بندي هستند نه محتويات و تغييرات بلاگ شما !
اين درسته كه ممكنه يك سايت تغيير بكنه اما هيچ وقت اهدافش 180 درجه تغيير نميكنه ! مثلا سايتي با انجمنهاي گل و گياه يك دفعه كارش را به قطعات كامپيوتر تغيير نميده ! اما ممكنه كه در راستاي اهدافش به جاي گل وگياه صرف به جنگل كاري روي بياره

.
سيستم هاي راهنما يا دايركتوري ها مثل موتورهاي جستجو به كليد واژه ها خيلي اهميت ميدن و سيستم دسته بنديشون بر اين اساس پايه ريزي شده !
مثلا ممكنه سايتي در زمينه فوتوشاپ باشه كه شما بهش احتياج داريد ! نه به آموزش فوتوشاپ بلكه به يكسري آيكون با فرمت PSD ! شما ميتوني اين را در گوگل سرچ كني ! مطمين باش با بهتريين كليد واژه ها هم بهت جواب درست نميدن ! ممكنه يك سايت توي كليدواژه خيلي به اين موارد اهميت بده ولي خبري ازش نباشه و فقط ترفندي محسوب ميشه واسه كسب تعداد كاربر بيشتر ! اما در يك دايركتوري اين خود شما هستيد كه دنبال يك چيز ميگرديد و خودتون هستيد كه موضوعي را انتخاب ميكنيد . مثلا به ترتيب IT & E-Learning و بعد مثلا Graphic و بعد Photoshop و ابزارها يا .. و.. و.. تا به چيزي كه نياز داريد برسيد ! ممكنه بهترين سايت كه با علايق شما ست باشه در پايين ترين سطح باشه و همينطور بالعكس !
من و (هركس مايل باشه ) ميخوايم همچين كاري كنيم براي سايت هاي ايراني + سيستم اطلاع رساني خودمون ! يعني كاربر تلفيقي از سرچ و راهنما داشته باشه ! مثلا كاري كه سايت InformationOutBox انجام ميده (البته نه به اون صورت).
اين هم توضيح بيشتر در مورد كاري كه من مد نظرم بود.
نكته آخر بازهم بر سر سن بازديد كننده است !
تبليغات سن نميشناسه ! يعني نميشه براش سن تعيين كرد ! هيچ جا ! نميشه يك تبليغ را محدود به قشر خاصي كرد و گفت فقط اين قشر حق ديدن داره ! كما اينكه فقط به درد همون قشر بخوره ! شما ميتونيد به من بگيد تبليغ يك بازي جديد مختص چه سني هستش ؟ طيف وسيعي از علاقه مندان بازي بزگسال ها هستند (منظور بالاي 18 سال و يا بهتر بگم 24 سال هستند ! نه انحصارا ايران ، در سراسر دنيا ! ) ..
از همه دوستان شرمنده كه حرفام پراكنده بود.. مجبور بودم همه را يكجا توضيح بدم و فقط در جواب دوستان (70 ٪ حرفاهام هم غير مفيد بود در رابطه با موضوع تاپيك! ) دوستان لطفا بحث را بيش از اين به بيراهه نكشيد ! اگر مايل به بحث در موارد ديگه هستيد بهتره كه تاپيك ديگه اي ايجاد بشه.
موفق باشيد
سايان