چرا سایت های ایرانی توانای جذب تبلیغ ویا .... ندراند

Mandana

Active Member
در اادامه صحبت آنتي لايف عزيز عرض ميكنم كه وقتي يك شركت در ايران تبليغ ميكنه همه ميگن حتما كسي ازشون خريد نميكنه يا محصولاتش آضغاله كه اومده به پاي مشتري افتاده ازش خريد كنن.البته حق هم دارن چون تبليغهاي ايراني يكجوريه كه انگار ميگن تورو خدا از ما خريد كنيد.در عوض تبليغات حارجي هيچ وقت بطور مستقيم همچين كاري نميكنن بلكه با ترفندهاي جالب مشتري رو وادار به خريد ميكنن.
بعلاوه راست ميگه توي ايران كرديت كارت و اينجور چيزا جا نيافتاده.من خودم عاشق يك بازي هستم كه تا مرحله 46 كه بري بعد پوليه.حاضرم بالاش پول بدم ولي...
بعلاوه وجه رايج ما براي اين چيزا خيلي كمه.مثلا 1 دلار اونها ميشه حدود 1000 تومان ما.حالا ببينيد كي مياد بالاي يك نرم افزار مثلا 600 هزار تومان پول بده؟منكه نميدم:mrgreen:بيخيال بحث رو عوض نميكنم.ادامه بديد.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
در كل اين موارد من مشكلات اساسي مي بينم

1 نبود كارتهاي اعتباري در ايران و همچنين مشكل خريد افراد خارج كشور (الان اكثره سايتهاي ما فيش بانكي اسكن شده مي خوان )

2 روي آوردن ايراني ها به تبليغاته سنتي

3 نبود اطلاعات كافي در مورد تجارت الكترونيك و محدوديتهاي موجود در ايران كه خيلي روي تبليغات تاثير منفي گذاشته

4 نبود دسترسي عموم مردم به شبكه جهاني اينتر نت

5 عدم اعتماد مردم به تبليغات اينترنتي

6 عدم پشتيباني قوي در ايران

7 .عدم حمايت دولت از تبليغات و شركت هاي ايراني

8. محدوديت تبليغات در ايران

Ghamnevis

Well-Known Member
آنتي جان دقيقا !

همه نكاتي كه گفته درسته ! اما بلآخره بايد از يكجايي شروع كرد ! ما هم بازاريابش را داريم هم گرافيست ماهر...

بايد اين را بين جامعه و براي جامعه جا بندازيم كه تبليغات چه نقش موثري را ايفا ميكنه..

ادامه بديد...

بحث خوبيه..

سايان

oxygenws

Active Member
چند مورد هم اضافه کنbepar عزیز:
(البته این موارد مستقیما به تبلیغات مربوط نمی شه)

- نداشتن یک سیستم یکپارچه تبلیغات (شاید مثل پارس ادز در داخل و گوگل در اونور)
- خودخواهی ایرانی جماعت برای زدن سیستم تبلیغات شخصی :) (عمرا اگه رو به حسن دات کام برای تبلیغاتم پول بدم، ضعف داره)
- نداشتن تخصص مدیران سیستم های تبلیغات (این یکی رو به هیچ عنوان ساده نگیرید)

موفق باشید، امید

H-assan

Well-Known Member
حالا به نظر شما راه کار چیه یعنی چه بر نامه ریزی باید بشه خدا رو چه دیدی شاید یک موقع شدیم تحول در صنعت تبلیغات الکترونیکی

ممنون از همه که ارسال دادید

oxygenws

Active Member
راه حل:
۱- ایجاد فرهنگ
تازه ۱۰-۱۵ سالی می شه که تبلیغات تلویزیون جدی گرفته شده. دورانی یادم میاد که طرف از بچه اش فیلم می گرفت برای تلویزیون می فرستاد و ... نباید انتظار داشت که به این طودی تبلیغ اینترنتی هم جا بیفته!!
۲- گسترش اینترنت در بین اقشار مختلف
مثلا خانم های خانه دار مورد مفیدی برای جذب تبلیغ هستند!! شما تا حالا تبلیغ شامپوی فلان رو تو اینترنت دیدید؟ قشری که با اینترنت کار می کنه خیلی محدوده (تو ۳-۴ ساله اخیر خیلی رشد داشته، چیزی حدود ۲۰۰۰ درصد)
۳- ایجاد یک سیستم قابل اعتماد برای تبلیغات
نمونه قوی اون می تونه سیستم تبلیغات گوگل باشه. که هم اینکه ما همچین سیستمی نداریم و دیگه اینکه مسئولانی که این سیستم ها رو طراحی می کنند انسان های چندان متخصصی نیستند.

موفق باشید، امید

daryvary

Member
خود شما گفتيد كه اكثرا از سن 14 سالگي تويه چت ياهو ميچرخن و ...
خوب توجه بكنيد. ياهو تونسته اين جمعيت رو بكشونه طرف خودش.
شما جمعيت اينترنت رو تويه سايت مجيدآنلاين يا سايتهاي تخصصي ميبينيد. با اينكه شايد عده افرادي كه تويه سايتهاي تخصصي فعاليت ميكنن حتي به 10.000 نفر نرسه. با اينكه جمعيت اينترنت در ايران طبق آمارهايي كه دادن 6 ميليون هست.
اين 10.000 نفر حتي يك ده هزارم جمعيت اينترنت هم نميشن.

براي اثبات اين موضوع ميتونيد بريد يه آمار از رهگذرهاي ميدان ولي عصر بگيريد و يه آمار هم از 10 تا مدرسه.
ببينيد جدا سن استفاده از اينترنت چقدره!!!!

خوب سايتي با 10.000 بازديد كننده ميتونه خيلي مطرح باشه و آيا ارزش سرمايه گذاري بزرگ رو داره؟

تويه تلويزيون هم كه تبليغ پخش ميشه شايد 20 ميليونش زير 18 سال باشن. ولي 40 ميليون ديگه بالاي 18 سال هستن و شركتهاي بزرگ ميان و تبليغ ميكنن.

فكر ميكنيد چرا يك سايت آژانس املاك مياد تويه ياهو تبليغ ميكنه؟
چون ميدونه كه فروش داره از اين تبليغ.
ولي سايتي مثل پستو دات كام تويه سايتهاي تفريحي تبليغش نيست. چون واضحه كه براش بازده نداره.

به نظر من بهتره به جاي اينكه به فكر ايجاد سايت هاي خيلي بزرگ باشيم اول خارج از اينترنت مردم رو با اينترنت آشنا كنيم.
وقتي در حال حاظر تويه برنامه هاي تلويزيوني ميان ميگن اينترنت به درد نميخوره و اينترنت فلانه و اينترنت بيساره!!! معلومه كه اينترنت به عنوان يه محل تجاري روش حساب نميشه.

اين حرف جالبيه:
می شه این قضیه رو اینطوری هم مطرح کرد که صاحبان صنعت و کار عموما سن های بالا دارند که از اینترنت چیزی سر در نمیارند

اين حرف كاملا درسته.
بايد سعي كنيم اول مردم رو با اينترنت به عنوان يه محل تجاري آشنا كنيم. بعد به فكر ايجاد سايتهاي بزرگ باشيم.

Ghamnevis

Well-Known Member
دري وري جان (اگر اشتباه نكنم رضا جان ;) )

شما بازهم داري اشتبا ميكني ! دليل نميشه چون من بالاي 18 سال هستم وارد سايتهاي علمي بشم و فعاليت عمده بكنم توي اونها ! الآن اكثر انجمنهاي بزرگ امكاناتشون را بدون ثبت كاربر براي همه مهيا كرده اند ! و يكنفر هم ممكنه كه دلش نخواد عضو بشه ! كافيه نگاهي به كاربران فعال اين سايت طي 24 ساعت بزنيد و نگاهي هم به آمار بازديد كننده ها ! مطمينا تعداد كاربراي فعال اين سايت در طي 24 ساعت به 100 نميرسه ! و اين يعني اينكه اين 100 نفر هر كدوم 200 تا صفحه را ببينند در طول روز ! (آمار ميانگين سايت تقريبا روزي 17 تا 20 هزار هستش توي اين چند وقته اخير !

در ضمن ما نبايد تبليغات را صرفا محدود به كالاهاي الكترونيك بكنيم ! مثلا فروش چيپس !! :)lol:) خوب اين را همه اقشار شريف مملكت تناول ميكنند و چه بسا افراد زير 18 سال بيشتر !

نگاهي به آمار آقا اميد بندازيد ! 2000 درصد طي چند سال اخير ! و به قول خود شما 6000000 ميليون كاربر اينترنت ! اين بستگي به سياست كاري مبلغ يا تبليغات كننده داره كه بازارش رو از كجا و از چه قشري پيدا كنه !
اينم فراموش نكنيد كه حرف بچه ها توي خونه خيلي مهمه ! :)

به هر حال بازم جاي بحث هست...

موفق باشيد
سايان

daryvary

Member
سايان جان
(اسم من حامده ;) )

خوب فكر نكنم كسي بياد براي تبليغ چيپس پول زيادي بده!!!! براي هيچ شركتي صرف نميكنه كه بياد تبليغ چيپس بكنه تويه سايتي با بازديد كننده بالا (و قيمت تبليغ بالا)

درسته كه تويه خونه حرف بچه ها خيلي مهمه! ولي بازم به اينترنت توجه زيادي نميشه. اينترنت رو همه يه جور بازي ميدونن. هيچ كس بهش اعتماد تجاري نميكنه.

Ghamnevis

Well-Known Member
حامد جان شرمنده :D اسمتونو عوضي گفتم .

چيپس كه مثال واقعي نبود.

ببينيد الآن همه مدارس كشور را وادار كردند كه براي دسترسي به اينترنت شرايط را فراهم كنند. به همه معلمين و مدرسين همه مقاطع تحصيلي كشور دستور داده شده كه طي يك دوره زماني مباحث پايه اي اينترنت را ياد بگيرند ( + برنامه هايي كه باهاش سر و كار دارند مثل پاور پوينت و ورد و ...) خوب همگي خوب ميدنيم كه آموزش و پرورش وسيع ترين كادر اداري را در سراسر ايران داره !

جداي از آموزش و پرورش اين دستوران به اكثر ارگانهاي دولتي هم ابلاغ شده ! حالا شركتهاي خصوصي به كنار كه اصل كارشون با اينترنت هستش !

پس اگر يه دو دوتا چهرا تا بكنيم پيش خودمون ميبينيم كه ديگه گذشت اونروزي كه اينترنت به عنوان يك منبع فساد و ابتذال و يه چيز بدرد نخور و ... (در كل از حالت لولو خور خوره بودن!!) در اومده و به چشم يك منبع اطلاع رساني قوي نگاه ميكنند ! درسته كه هنوز زواياي پتهان اين دنياي سايبر و مجازي براي همه شناخته شده نيست و شايدم هيچ وقت روشن نشه اما ! اما اينترنت چه بخوايم چه نخوايم داره جزيي از زندگي ما ميشه ! حتي توي همين ايران ! و بدونيد كساني در زمينه تجارت الكترونيك (البته به قول دوستان) موفق هستند كه كار را از حالا و قبل از جا افتادن كل قضايا براي همه شروع بكنند.

وقتي كه مرغ فروش سر محل ما از من ميخواد بيام و بهش طريقه ايجاد يك ميل و استفاده از اون را بهش ياد بدم تا با اتحاديه و اصناف در ارتباط باشه.. يا وقتي كه فلاني از من ميخواد متن دادخواستش را براي سرويس الكترونيك دادگستري ميل كنم (كمكش كنم تا بفرسته!) خوب شما باز هم ميفرماييد كه جمعيت زير 18 سال هستند و ..

الآن ديگه كوپن فروش هم ميدونه كه استفاده از اينترنت براش به صرفه تره ، چون هم هزينه كمتري ميبره هم خيلي سريعتر كارش انجام ميشه.

خوب اين از اقشار مختلف با رده هاي سني مختلف !

حالا برسيم كه چه ربطي داره !
وقتي يك كارمند نشسته و داره كارهاش را مثلا براي اداره كل ميل ميكنه و منتظره تا مثلا فايل ها پيوست بشن ! خواه ناخواه بيكار نميشينه ! ميره توي يك سايت ديگه و به گشت و گذار ميپردازه و ..

حالا من ميگم چيكار كنيم ؟ من ميگم كه با همياري و همكاري همديگه يك سيستم يكپارچه براي تبليغات ايجاد كنيم ! ما ميتونيم يك دايركتوري بزرگ از سايت هاي فارسي زبان و ايراني (نه صرفا فارسي) ايجاد كنيم ! مثل ياهو ! (اما تعداد اين سايت ها به مراتب كمتر هستند) بعد براي تبليغات هم دسته بندي كنيم و از سفارش دهنده بخوايم كه دسته بندي را كه مدنظرش هست انتحاب كنه و ... (به جزييات نميپردازم!)

خوب اينطوري يواش يواش بقيه سايت هاي هم كه ايجاد ميشن تمايل خودشون را براي ثبت سايتشون در اين دايركتوري ما اعلام ميكنند و اينطوري كم كم اين سايت گسترش پيدا ميكنه !

ميتونيم در نامه هاي تبليغاتي براي فلان شركت ليست اوراق بهادار و .. را بفرستيم و در كنارش يك تبليغ هم ... (فقط مثال بود)

باز هم ادامه بديد...

موفق باشيد
سايان

H-assan

Well-Known Member
باز هم ممنون از همه

من یک جاهای با سایان موافقم ولی نمی شه سایت ها رده بندی کرد دلیل اش هم اینه که مثلا یک سایت فقط فورم هست بعد بخاطر عوض شدن سایت اش یک سری تغییرات اساسی می کنه که برای مدتی بالاست بعد ممکنه یک اتفاق بی افته به هر دلیل ممکنه کاربراش به هم مشکل پیدا کنن و از رده خارج بشه البته همه این مشکلات مال سایت های فارسی زبان هست علت اش هم ممکنه خودتون بدونید ولی نمی شه سایت ها دست بندی کرد
شاید نظر من اشتباه باشه ولی هیچ سایتی رو نمی شه در رده یک سایت دیگه قرار داد آیا می شه یاهو رو با ام اس ان یا هات میل در یک رده قرار داد نه ! فقط می شه نوعی از خدماتشون رو در یک رده قرار داد مثلا خدمات میل یاهو با هات میل رو می شه یک جور های در یک رده قرار داد ولی نمیشه کل سایت رو دریک رده قرار داد!

به هر حال مشکل به نظر من سر آموزش هست نمی دونم به چه شکلی ولی باید حتمی این مشکل حل بشه کار یک سایت و دوسایت نیست این امر مربوط میشه به دولت و باید روی این امر برنامه ریزی کنه تا اون چیزی که افراد جامع در مورد اینترنت فکر می کنن عوض بشه مثلا اصلا به نظر من درست نیست که همه وقت روی چت باشه برای چی خوب هی بگم دوست دارم دوستم داری یا هر چرته دیگه که آخرش هیچی نیست نمی گم چت بده ولی هر چیزی خارج از حداش نامناسب هست !
حال می رسیم سر سایت های مستهجن ( ببخشید که می گم ولی فقط هدفم پیدا کردن راه کار هست ) من نظرم اینه که پروکسی کردن اش بی خوده چون بعد از یک مدت یک راه حل پیش می یاد مثلا این پروکسی که میلیون یا میلیارد براش پول دادن از کجا معلوم بعد از یک مدت ات زرت اش غم صور نشه یعنی اینکه بعد از یک سال از کار بی افته این چیز ها فایده نداره باید اموزش بدن نه هی پروکسی کنن اگر کسی بخواد کاری بکنه بدون اینترنت هم می تونه سراغ چیز های مستهجن بره !

اگر آموزش بدن دیگه نمی خواد خودشون رو توی دردسر بندازن ای آقا حالا فلان سایت سکسی رو بدو پروکسی کن بجای خرج چند میلیاردی که کردن فقط و فقط با خرج کمتر از یک میلیارد می تونستن طرز استفاده از اینترنت رو یاد بدن به هر حال منظورم از این همه توضیح اینه که باید اموزش داده شود نه به امون خدا ولش کنن تا یک روزی خود ش درست بشه ! و بین مردم جامعه خودش بعد از گذشت چند سال جا بی افته در آینده نه خیلی دور دیگه توی ایران هم همه مجبورن از اینترنت استفاده کنند ولی ذهنیت که ازش دارند متفاوت هست

چند وقت پیش یک موجود تک سلولی به من گفت اینترنت بچه چه درد بچه ای به سن تو می خوره گفتم که من جوابت رو نمی دم گفت چون جوابی نداری که بدی فقط بلدی چت کنی وبری توی سایت .... حالا همیچن موجودی که این چنین طرز فکری داره چطوری می تونه خودش رو با اینترنت وقف بده چه برسه تبلیغات سایت روش اثر بذاره تنها و تنها کاری که می شه کرد اینه که بر نامه ریزی رو غشر تحصیل کرده و دبیرستانی باشه چون بقیه ازشون گذشته تنها وتنها مشکل آموزش هست اگر من بتونم دریغ نمی کنم ولی مسئله اصلی برنامه ریزی برای دوش دولت هست

ما می تونیم که یک درخواست بدیم که یک سری آموزش بدن ولی بشخصه نمی تونیم تاثیر گذاری چندانی روی افراد که از اینترنت به عنوان یک مرکز تفریحی و فساد یاد می کنن تاثیری بذاریم ما فقط تاثیری که در حال حاضر می تونیم بذاریم روی افرادی هست که در اینتر نت هستن و باهاش چت یا هر کار دیگه ای می کنن !

درسته ! اگر اشتباه می کنم ممنون می شم راهنمای بکنید

Ghamnevis

Well-Known Member
آسان جان با حرفات زياد موافق نيستم !

همونطور كه گفتم الآن در دستور كار همه مدارس هست استفاده از اينترنت ! و اين يعني فرهنگ سازي ! ابلاغيه به اكثرا ارگانهاي دولتي رسيده براي آموزش پرسنل ! و اين يعني فرهنگ سازي...

در مورد فيلترينگ بنظرم بهترين كار ممكنه همين بود ! شما ميخواي در محيط بسته ما پشت تريبون مجلس در مورد سكس و عوارض شرعي و جسمي و ... صحبت بشه !؟
مطمينا كساني كه ميليونها يا به قول شما دوستان ميلياردها (من شك دارم چون از سيستمش آگاهم ! ) خرج كردن بي دليل خرج نكرده اند و مطمين باشيد كه اين فيلترازيسيون به اين سادگي ها و با ترفند هاي ساده از بين نميره .

و اما آموزش ! من گفتم كه آموزش هم در همون مدارس حل ميشه ! آموزش چيزي نيست كه دولت بتونه براش هزينه كنه ! چون اينترنت در انحصار دولت نيست !!! درسته كه خصوصي هم نيست اما ISP جز ارگانهاي دولتي به حساب نمياد ! اما بازهم دولت امسال باز هم يك گام به جلو برداشته و تدريس مباني علوم كاكپيوتر را از سال سوم متوسطه به دوم متوسطه تغيير داده و طول دوره هم از يكسال تحصيلي به دو سال افزايش پيدا كرده و اين بازهم در آشنايي دانش آموزان نقش مهمي داره !

بحث سر آموزش نيست ! سر سرمايه گذاري هستش ! بحث ما تبليغات هستش و تبليغات خودش ميتونه فرهنگ ساز باشه ! (اشاره ميكنم به تبليغات ماهواره اي كه چقدر روي خود جامعه ما تاثير گذار بوده و نتيجه ي چه خوب چه بد از خودش به جا گذاشته ! مد هم يكنوع فرهنگ غربي هستش !... فقط مثال زدم لطفا در مورد اين موضوع ادامه نديد ، چون بحث منحرف ميشه!)

مسلما ايران و ايراني خيلي بايد منتظر بمونه تا بتونه معناي اينترنت را اونطور كه در جوامع غربي مثل آمريكا هستش بفهمه ! چرا ؟
چون من كاربر بايد براي سرعت 30 كيلو بايت در ثانيه ساعتي 500 تومان بپردازم ! (درسته كه در كلان شهر ها به دليل وجود چند ده ISP قيمتها و همينطور كيفيتها به مراتب بهتر و مقرون به صرفه تره اما فراموش نكنيد كه همه كاربران در كلان شهرها نيستند !

تا وقتي كه اينترنت به عنوان يك رسانه پويا همگاني نشه مشكلاتي كه شما ميفرماييد هست ! اما ما داريم در مورد شرايط فعلي و مقتضيات زماني فعلي بحث ميكنيم ! ما ميخوايم الآن اينكار را انجام بديم...

(منتظر ادامه بحث در اين مورد ميمونم ! اگر كسي دنبال ميكنه بحث را ;) )

و اما سيستمي كه من گفتم !

آسان جان ! شما بايد ابتدا تعريف دقيقي از تبليغ و تبليغات بدونيد و بعد دست به اين كار بزنيد ! در مورد سيستم رده بندي من همچين حرفي نزدم ! من حرف از دسته بندي زدم نه رده بندي ! با اين حال حرفي كه شما ميزنيد درست نيست !

يك مثال بزنم :

تا شما درخواست نديد سايت شما در دسته بنديهاي ياهو جايي پيدا نميكنه ! يا مثلا در سيستم پرشين بلاگ شما وقتي يك اكانت ميسازيد از شما نوع فعاليتتون را ميپرسه (كه در كدوم گروه فعاليت : شعر و موسيقي ، عرفان ، ادب و...) اونها مسوول دسته بندي هستند نه محتويات و تغييرات بلاگ شما !

اين درسته كه ممكنه يك سايت تغيير بكنه اما هيچ وقت اهدافش 180 درجه تغيير نميكنه ! مثلا سايتي با انجمنهاي گل و گياه يك دفعه كارش را به قطعات كامپيوتر تغيير نميده ! اما ممكنه كه در راستاي اهدافش به جاي گل وگياه صرف به جنگل كاري روي بياره :D .

سيستم هاي راهنما يا دايركتوري ها مثل موتورهاي جستجو به كليد واژه ها خيلي اهميت ميدن و سيستم دسته بنديشون بر اين اساس پايه ريزي شده !

مثلا ممكنه سايتي در زمينه فوتوشاپ باشه كه شما بهش احتياج داريد ! نه به آموزش فوتوشاپ بلكه به يكسري آيكون با فرمت PSD ! شما ميتوني اين را در گوگل سرچ كني ! مطمين باش با بهتريين كليد واژه ها هم بهت جواب درست نميدن ! ممكنه يك سايت توي كليدواژه خيلي به اين موارد اهميت بده ولي خبري ازش نباشه و فقط ترفندي محسوب ميشه واسه كسب تعداد كاربر بيشتر ! اما در يك دايركتوري اين خود شما هستيد كه دنبال يك چيز ميگرديد و خودتون هستيد كه موضوعي را انتخاب ميكنيد . مثلا به ترتيب IT & E-Learning و بعد مثلا Graphic و بعد Photoshop و ابزارها يا .. و.. و.. تا به چيزي كه نياز داريد برسيد ! ممكنه بهترين سايت كه با علايق شما ست باشه در پايين ترين سطح باشه و همينطور بالعكس !
من و (هركس مايل باشه ) ميخوايم همچين كاري كنيم براي سايت هاي ايراني + سيستم اطلاع رساني خودمون ! يعني كاربر تلفيقي از سرچ و راهنما داشته باشه ! مثلا كاري كه سايت InformationOutBox انجام ميده (البته نه به اون صورت).

اين هم توضيح بيشتر در مورد كاري كه من مد نظرم بود.

نكته آخر بازهم بر سر سن بازديد كننده است !

تبليغات سن نميشناسه ! يعني نميشه براش سن تعيين كرد ! هيچ جا ! نميشه يك تبليغ را محدود به قشر خاصي كرد و گفت فقط اين قشر حق ديدن داره ! كما اينكه فقط به درد همون قشر بخوره ! شما ميتونيد به من بگيد تبليغ يك بازي جديد مختص چه سني هستش ؟ طيف وسيعي از علاقه مندان بازي بزگسال ها هستند (منظور بالاي 18 سال و يا بهتر بگم 24 سال هستند ! نه انحصارا ايران ، در سراسر دنيا ! ) ..

از همه دوستان شرمنده كه حرفام پراكنده بود.. مجبور بودم همه را يكجا توضيح بدم و فقط در جواب دوستان (70 ٪ حرفاهام هم غير مفيد بود در رابطه با موضوع تاپيك! ) دوستان لطفا بحث را بيش از اين به بيراهه نكشيد ! اگر مايل به بحث در موارد ديگه هستيد بهتره كه تاپيك ديگه اي ايجاد بشه.

موفق باشيد
سايان

H-assan

Well-Known Member
در پایان هر کسی نظر قطعی خودش رو بده بعد از بحث و گفتگو های که دید تا یک نیجه گیری کلی بکنیم درضما ممنون از سایان یک جاهای نظرم عوض شد ممنون

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم

آسان جان ما هنوز به جايي نرسيديم كه بخوايم نتيجه گيري كنيم.

بايد باز هم روش فكر كرد..

موفق باشي
سايان

H-assan

Well-Known Member
سایان جان یک بار دیگه دقیق بخون من چی گفتم متوجه می شی من نگفتم بحث تموم شده

Ghamnevis

Well-Known Member
آسان جان

در موقع بحث كردن هيچ چيز قطعي نيست ! چون اگر قطعي بود بحث كاملا يك چيز بيهوده است.

پيشنهاد ميكنم باز هم بحث را ادامه بديم بجاي دادن نظر قطعي ;)

من منظورم اين بود آسان جان.

نظر قطعي را فقط در پايان بحث ميشه داد.

موفق باشي
سايان

AliReza26

Active Member
بايد اعتماد مردم را بالا برد نسبت به تبليغ توي اينترنت.........

حالا چه طوري اينم يه بحث ميطلبه.........

جدیدترین ارسال ها

بالا