ممنون از همه دوستانیكه لطف میكنن و تو بحث شركت میكنن .
اما من چند وقت پیش از استاد دانشگاهمون پرشیدم كه فرق این دو تا چیه ؟ گفت تو ایران هیچ فرقی ندارن اما در كل كارایی میشه با دات نت كرد كه با پی اچ پی نمیشه .
البته خودم كنجكاو شدم و اگه دوباره دیدمش حتما میخوام بپرسم منظورش ازین حرف چی بوده ولی خواستم بدونم دوستان چیزی درین مورد میدونن یا نه ؟
دوست عزیز شما درست میگین
متاسفانه ( جسارت به اساتید محترم نشه ) ولی اکثریت اساتید دانشگاهی ما در زمینه تکنولوژیهای جدید بسیار ضعیف و کم اطلاع هستن. به همین دلیل من خودم به شخصه هیچوقت به حرف یه استاد برنامه نویسی اعتماد نمیکنم و تا خودم به یه نتیجه ای نرسم موضوعی رو قبول نمیکنم.
این حرکت شما هم قابل تحسینه که خودتون دنبال جواب میگردین.
متاسفانه بحث درباره زبانهای تحت وب هیچوقت به نتیجه ای نمیرسه چون هر فردی از زبانی که خودش کار میکنه با تعصب شدید دفاع میکنه.
بهتره اگر وقت دارین خودتون هر دو رو امحان کنین. زبانی که خودتون باهاش راحتتر هستین بهترین زبان برای شماس.
درباره گفته استادتون هم فکر نمیکنم کاری وجود داشته باشه که با ASP.NET بشه انجام داد و با PHP نه و یا برعکس.
تنها تفاوت اینه که مایکروسافت همه تنولوژیهای وب رو برای خودش شخصی سازی کرده و همه رو در قالب ویژوال استودیو داده بیرون. مثلا کسی که فقط ASP.NET کار کرده به احتمال 90 درصد چیز زیادی از Ajax ، و یا CSS و فریم وورکهای جاوااسکریپت و نحوه کار کردن با اینا نمیدونه. چون همه رو بصورت ابزاری توی ویژوال استودیو در دسترس داره.
ولی کسی که PHP کار میکنه یا کلا اوپن سورس کار میکنه دیگه این ابزار آماده رو نداره و مجبوره خودش همه رو کار کنه. شاید تنها دلیلی هم که مثلا منو از ASP.NET کشوند سمت PHP همین موضوع بود که باید هفت هشت تا زبون و تکنولوژی رو یاد بگیری و دامنه معلومات رو شدیدا زیاد میکنه.
قصدم از اینهایی که گفتم پایین آوردن ارزش زبان و برنامه نویسهای ASP نبود فقط نظر شخصیم بود.
موفق باشین