چرا تو xoops وقتی ( اسم و پسورد را میزنی ) بعد میزینی ورود وقتی که ...

bibal

Member
چرا تو xoops وقتی ( اسم و پسورد را میزنی ) بعد میزینی ورود وقتی که وارد میشی چرا در منوی شخصی باز نمیشه .... یا تو قسمت Who's Online اسم طرف رو نمی نویسه ///// البته ( بلوک منوی شخصی هم برای اعضا در قسمت مدیریت تعریف و قابل نمایش است ....

شما Php Debug را روشن کنید! ببینید خطایی چیزی میده! اگر داد خطا را اینجا بنویسید ولی اگر نداد, یک چک کنید بیبینید که بلوک منوی کاربر روی همه صفحات باشه! درضمن اگر اینجوری هست, شما چجوری وارد قسمت مدیریت میشی؟ آدرس رو می نویسی؟

bibal

Member
اينم متن (Error ) :

Notice
PHP:
: Use of undefined constant _MI_COUNT_DESC - assumed '_MI_COUNT_DESC' in file modules/count/xoops_version.php line 23
Notice [PHP]: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in file include/jdf.php line 45
Notice [PHP]: Undefined variable: result in file include/jdf.php line 180

1- شما لاگین هستی اصلا؟
چون ممکنه بنویسه خوش آمدید و از این حرفا ولی لاگین نباشی
اگه لاگین کرده باشی منوی شخصی رو میبینی
2- بلاک افراد آنلاین باید برای همه از مهمان قابل دسترسی باشه چک کنید
3- از هر جایی لاگین کنی وارد همون صفحه میشی مثلا اگه تو خبر باشی و لاگین کنی وارد اخبار میشی و ....

bibal

Member
من وقتي لوگين مي كنم - ( به قسمت مديريت هم دسترسي دارم ) ولي از طريق تايپ كردن آدرس فايل Admin.php من از داخل سايت نمي تونم - قبلا منوي شخصي باز مي شد كه داخل اون يه قسمت بنام منوي مديريت داشت ( حالا ديگه منوي شخصي باز نميشه ) حتي براي Admin سايت . ... تازه در قسمت Who's Online هم بعضي وقتها نشون نميده كه يه كابر در داخل سايت هست ... < ؟؟؟؟

برو در قسمت بلاک ها ببین منوی کاربر یا user menu تو همه صفحات و ماژول ها ویزیبل هستش؟
تنظیم بلاکها رو شاید دست زدی
در مورد افراد آنلاین باید بگم این بستگی به ترافیک سایت شما داره که چقدر سریع به روز بشه هر چی تو صفحات بیشتری باشه بلاکش و برای افراد بیشتری بتونن بازدید کننش سریعتر افراد آنلاین به روز میشن

جدیدترین ارسال ها

بالا