phpweb
Active Member
من از اول عید تا الان، هر روز 2 ساعت با فتوشاپ کار می کنم. تا حالا شاید 1000 خودآموز رو کار کردم، و تقریبا با همه منوهاش آَنا هستم و همه فیلترها و مدها و ... رو می شناسم.
اما هنوز نمی تونم یه طرح درست و حسابی بزنم.
طریقه یادگیری من به این شکل هست که قبل از عید یه کتاب خوندم و بعد از عید تا حالا هر روز توی سایتها 10-20 خودآموز رو پیدا می کنم روی هرکدوم تمرین می کنم.
با تمام این کارها هنوز نمی تونم طرح خوبی بزنم.
بنظر شما این روشی که من استفاده می کنم ایراد داره یا اینکه هنوز باید کار کنم؟
مشکل اینجاست که من توی سه ماه تونستم css, html, php رو در حد نوشتن کدهای ساتده یادبگیرم ولی هنوز فتوشاپ رو یاد نگرفتم. الان توی برنامه نویسی حرفه ای هستم ولی توی فتوشاپ !
لطفا در مورد روشی که برای یادگیری فتوشاپ استفاده می کنم راهنماییم کنید.
در ضمن می دونم که باید وقت زیادی (حداقل 6-4 ماه) برای یادگیری فتوشاپ بذارم، می خوام با توجه به نظرات شما از این وقتم به بهترین شکل ممکن استفاده کنم.
اما هنوز نمی تونم یه طرح درست و حسابی بزنم.
طریقه یادگیری من به این شکل هست که قبل از عید یه کتاب خوندم و بعد از عید تا حالا هر روز توی سایتها 10-20 خودآموز رو پیدا می کنم روی هرکدوم تمرین می کنم.
با تمام این کارها هنوز نمی تونم طرح خوبی بزنم.
بنظر شما این روشی که من استفاده می کنم ایراد داره یا اینکه هنوز باید کار کنم؟
مشکل اینجاست که من توی سه ماه تونستم css, html, php رو در حد نوشتن کدهای ساتده یادبگیرم ولی هنوز فتوشاپ رو یاد نگرفتم. الان توی برنامه نویسی حرفه ای هستم ولی توی فتوشاپ !
لطفا در مورد روشی که برای یادگیری فتوشاپ استفاده می کنم راهنماییم کنید.
در ضمن می دونم که باید وقت زیادی (حداقل 6-4 ماه) برای یادگیری فتوشاپ بذارم، می خوام با توجه به نظرات شما از این وقتم به بهترین شکل ممکن استفاده کنم.