چرا توی مسیر یادگیری فتوشاپ به خوبی جلو نمی رم.

phpweb

Active Member
من از اول عید تا الان، هر روز 2 ساعت با فتوشاپ کار می کنم. تا حالا شاید 1000 خودآموز رو کار کردم، و تقریبا با همه منوهاش آَنا هستم و همه فیلترها و مدها و ... رو می شناسم.

اما هنوز نمی تونم یه طرح درست و حسابی بزنم.

طریقه یادگیری من به این شکل هست که قبل از عید یه کتاب خوندم و بعد از عید تا حالا هر روز توی سایتها 10-20 خودآموز رو پیدا می کنم روی هرکدوم تمرین می کنم.

با تمام این کارها هنوز نمی تونم طرح خوبی بزنم.

بنظر شما این روشی که من استفاده می کنم ایراد داره یا اینکه هنوز باید کار کنم؟

مشکل اینجاست که من توی سه ماه تونستم css, html, php رو در حد نوشتن کدهای ساتده یادبگیرم ولی هنوز فتوشاپ رو یاد نگرفتم. الان توی برنامه نویسی حرفه ای هستم ولی توی فتوشاپ !

لطفا در مورد روشی که برای یادگیری فتوشاپ استفاده می کنم راهنماییم کنید.

در ضمن می دونم که باید وقت زیادی (حداقل 6-4 ماه) برای یادگیری فتوشاپ بذارم، می خوام با توجه به نظرات شما از این وقتم به بهترین شکل ممکن استفاده کنم.

SajadCG

کاربر فعال
سلام دوست عزیز.
حالتی که واسه تو پیش امده 5 سال پیش واسه خودم پیش امده بود.من هم رشته تحصیلی ام کامپیوتر هست و قبلا خیلی برنامه نویسی می کردم(c#) و الان 5سال هست که بطور جدی و حرفه ای در زمینه گرافیک 2 بعدی و 3 بعدی فعالیت میکنم .
باید خدمتت عرض کنم که گرافیک اصلا مثل برنامه نویس نیست چندتا دستور را یا بگیری و شروع به برنامه نویسی کنی
توی گرافیک چند چیز مهمه منل سلیقه-خلاقیت-تجربه و علم به نرم افزار .
من خودم هم 4 ماه اول سردر گم بودم که باید از کجا شروع کنم و چی رو یاد بگیرم .بعد یک مدت با مجموعه های آموزشی فتوشاپ مال شرکت های اروپایی اشنا شدم بخصوص لیندا که واقعا حرف نداره .
به شما دوست گرامی پیشنهاد میکنم حتما از این مجموعه ها که توی فروشگاه های اینترنتی ریخته حتما استفاده کن چون فرد را به صورت اصولی با فتوشاپ اشنا می کنه .

the_king

مدیرکل انجمن
طراحی یک هنره، یه عالمه اصول و قواعد زیبایی شناسی هم داره که ربطی به فتوشاپ و کار کردن با ابزار های
طراحی نداره. اون کسی که اصول طراحی رو یادگرفته، می دونه که کجا از چه رنگی استفاده کنه، اجزاء رو در
چه موقعیتی قرار بده، کجا ها رو تیره و روشن کنه و تناسب اجزاء رو رعایت می کنه و ...

باید هنر طراحی رو یاد بگیرید، وگرنه یادگرفتن کار با فتوشاپ کافی نیست. فتوشاپ فقط یک ابزاره،
مثل اینه که فقط بدونید چطوری قلم رو تو دست بگیرید و سایه روشن بزنید. اینها فقط مراحل مقدماتی یه
و برای اینکه بتوانید یک طراحی جذاب بکنید کفایت نمی کنه.

الان شما کار کردن با ابزار طراحی رو یادگرفته اید و احتمالا اگه یک طرح آماده رو بهتون نشون بدهند می توانید در
فتوشاپ همون طرح رو مجددا بکشید. اما اگه بخواهید خودتون یک طرح جدید رو بدون الگو برداری خلق کنید،
چون اصول طراحی رو نمی دونید نتیجه رضایت بخش نیست.

phpweb

Active Member
سلام دوست عزیز.
حالتی که واسه تو پیش امده 5 سال پیش واسه خودم پیش امده بود.من هم رشته تحصیلی ام کامپیوتر هست و قبلا خیلی برنامه نویسی می کردم(c#) و الان 5سال هست که بطور جدی و حرفه ای در زمینه گرافیک 2 بعدی و 3 بعدی فعالیت میکنم .
باید خدمتت عرض کنم که گرافیک اصلا مثل برنامه نویس نیست چندتا دستور را یا بگیری و شروع به برنامه نویسی کنی
توی گرافیک چند چیز مهمه منل سلیقه-خلاقیت-تجربه و علم به نرم افزار .
من خودم هم 4 ماه اول سردر گم بودم که باید از کجا شروع کنم و چی رو یاد بگیرم .بعد یک مدت با مجموعه های آموزشی فتوشاپ مال شرکت های اروپایی اشنا شدم بخصوص لیندا که واقعا حرف نداره .
به شما دوست گرامی پیشنهاد میکنم حتما از این مجموعه ها که توی فروشگاه های اینترنتی ریخته حتما استفاده کن چون فرد را به صورت اصولی با فتوشاپ اشنا می کنه .
من تاپ سکرت رو دیدم و استفاده کردم.

مجموعه نرم افزاری لیندا برای چه کاری مناسب هست؟ برای طراحی وب سایت مناسب هست یا برای همه کارهای گرافیکی هست؟

main

Well-Known Member
بله ...
اولش همه ههمین طور هستنتد. سعی کن یخوده با دست کار کنی و یه طرح (مثلا لوگو واسه خودت) روی یه کاغذ بکشی
بعد فتوشاپو باز کنی و همون طرح رو پیاده کن.
این طوری حداقل یکم اعتماد به نفس پیدا میکنی .
موفق باشی

phpweb

Active Member
بله ...
اولش همه ههمین طور هستنتد. سعی کن یخوده با دست کار کنی و یه طرح (مثلا لوگو واسه خودت) روی یه کاغذ بکشی
بعد فتوشاپو باز کنی و همون طرح رو پیاده کن.
این طوری حداقل یکم اعتماد به نفس پیدا میکنی .
موفق باشی
آخه کار از باز کردن و کار کردن با فتوشاپ گذشته.

آیا هنوز هم باید به کار کردن با این خودآموزها ادامه بدم یا اینکه خودم کار کنم و تصویر بسازم؟

بنظر خودم باید وقت زیادی روی این خودآموزها گذاشت تا بشه تکنیکهای فتوشاپ رو یادگرفت.

نظر شما چیه؟

main

Well-Known Member
آخه کار از باز کردن و کار کردن با فتوشاپ گذشته.

آیا هنوز هم باید به کار کردن با این خودآموزها ادامه بدم یا اینکه خودم کار کنم و تصویر بسازم؟

بنظر خودم باید وقت زیادی روی این خودآموزها گذاشت تا بشه تکنیکهای فتوشاپ رو یادگرفت.

نظر شما چیه؟

خوب دوست من ،من کاملا شما رو درک میکنم.به نظر من باید شروع کنی به طرح زدن های خلاقانه چون فکر میکنم شما به آموزش ها واصولا تقلید عادت کردی ...
من بعد از یه مدت که از آموزش ها تقلید کردم شروع کردم به نکته برداری و استفاده تو طرح های خودم.
به هر حال من اینطوری این مشکل رو تو خودم حل کردم...
راستی هر کاری که با فتوشاپ انجام دادی حتما تو قسمت نظر خواهی سایت بذار
دوستان زیادی هستند که با نقد کار های بچه ها خیلی به بهتر شدن کار ها
کمک میکنند حداقل واسه من که این طور بوده.
راستی یکم به خودت اعتماد داشته باش.
موفق باشی

hdnsoft

Well-Known Member
من هم با نظر دوست خوبم Main عزیز کاملا موافقم
من خودم هم در زمینه برنامه نویسی کار میکنم اما از وقتی اومدم مجید آنلاین به گرافیک علاقمند شدم
و الان دارم تمرین میکنم و تمرینات خودم رو که با فتو شاپ انجام میدم رو تو انجمن میذارم و البته دوستان هم حسابی ابراز لطف داشتن
و واقعا حرف ها و نظراتشون سازنده بوده و هست
به شما پیشنهاد میکنم طراحی کنین و بعد داخل سایت بذارید
قطعا موثر خواهد بود :paint:

phpweb

Active Member
من هم با نظر دوست خوبم main عزیز کاملا موافقم
من خودم هم در زمینه برنامه نویسی کار میکنم اما از وقتی اومدم مجید آنلاین به گرافیک علاقمند شدم
و الان دارم تمرین میکنم و تمرینات خودم رو که با فتو شاپ انجام میدم رو تو انجمن میذارم و البته دوستان هم حسابی ابراز لطف داشتن
و واقعا حرف ها و نظراتشون سازنده بوده و هست
به شما پیشنهاد میکنم طراحی کنین و بعد داخل سایت بذارید
قطعا موثر خواهد بود :paint:
می شه لینک چندتا از تاپکهایی که با همین منظور ایجاد کردید رو برام بفرستید.

من می خوام از وقتم بهترین استفاده رو بکنم. خوشحال می شم با روش تمرین کردن دوستان آشنا بشم.

Milad

Well-Known Member
به نظر من باید تعداد زیادی نمونه توی کاری که میخوای انجام بدی ببینی ؛ اول سعی کن نمونه ها رو کپی کنی اگر تونستی یعنی کاملا مسلطی . بعد سعی کن از نمونه ها الگو بگیری ، با هم ترکیپشون کنی و یا ...

the_king عزیز کاملا درست فرمودند . آموزش های لیندا خوب هستند ولی بهت هنر خلق اثر رو یاد نمیدن ، من تقریبا تمام مجموعه های فتوشاپش رو دارم ، خوبن ولی برای یادگیری نحوه استفاده . یک مجموعه طراحی سایت هم داره ، ولی روی طرح سایت کار نمیکنند .

SajadCG

کاربر فعال
لیندا آموزش هر نرم افزاری را که فکرش رو بکنی در هر زمینه ای که بخوای داره.درضمن شرکت kellboy هم خیلی خوبه .
اگه یه سری به سایتهاشون بزنی خودت متوجه میشی.

phpweb

Active Member
لیندا آموزش هر نرم افزاری را که فکرش رو بکنی در هر زمینه ای که بخوای داره.درضمن شرکت kellboy هم خیلی خوبه .
اگه یه سری به سایتهاشون بزنی خودت متوجه میشی.
من سایت لیندا رو دیدم، یه سری آموزش آنلاین در مورد فتوشاپ داره. این لینکش هست.

سی دی هاش رو از کجا می تونم بخرم؟ البته فارسی باید باشن و بصورت اختصاصی در مورد طراحی گرافیک وب باشه.

hdnsoft

Well-Known Member
دوست عزیز، تمرین های که من انجام دادم خیلی سطحشون پایینه
اما کلا منطورم این بود بر ترستون غلبه کنین
و شروع کنین به طراحی و تمرین
و نتایج کارتون رو تو سایت بذارین
مطمئن باشین به کمک دوستان و راهنمایی هاشون والبته با پشتکار خودتون به لطف خدا حتما پیشرفت خواهین کرد :paint:

phpweb

Active Member
به نظر من باید تعداد زیادی نمونه توی کاری که میخوای انجام بدی ببینی ؛ اول سعی کن نمونه ها رو کپی کنی اگر تونستی یعنی کاملا مسلطی . بعد سعی کن از نمونه ها الگو بگیری ، با هم ترکیپشون کنی و یا ...

The_king عزیز کاملا درست فرمودند . آموزش های لیندا خوب هستند ولی بهت هنر خلق اثر رو یاد نمیدن ، من تقریبا تمام مجموعه های فتوشاپش رو دارم ، خوبن ولی برای یادگیری نحوه استفاده . یک مجموعه طراحی سایت هم داره ، ولی روی طرح سایت کار نمیکنند .
من تاپ سکرت رو استفاده کردم. تاپ سکرت یه آموزش در مورد طراحی سایت داره و دیگه به این مطلب توجه نکرده.

آموزشهای لیندا همونها هستن که توی سایتش قرار می ده یا اینکه باید سی دی هاش رو تهیه کرد؟

Leoric

Member
اینکه چقدر رو فتوشاپ تسلط داری به نظر من 10% کاره . با کمال احترام خدمت دوستان نظر شخصیم اینه به جا رفتن سراغ Cd و Dvd

آموزشی شبیه سازی کن ! یعنی هر طرحی رو که دور و برت می بینی یا تو تخیلت تصور میکنی اجرا کن . این کار واسه من که خیلی لذت

بخشه . مثلا تو ذهنم میاد که اگه بال داشتم چه شکلی میشدم ! فوری میرم سمت فتوشاپ با همون چیزایی که بلدم تخیلم رو تصویر می

کنم . امتحان کن . خلاقیت وسلیقه 90% تسلط 10% . از دیدگاه من

علاقه خیلی مهمه
وقتی واقعا علاقه نداشته باشی و به زور بخوای طراح بشی میشه گفت غیر ممکنه !

phpweb

Active Member
اینکه چقدر رو فتوشاپ تسلط داری به نظر من 10% کاره . با کمال احترام خدمت دوستان نظر شخصیم اینه به جا رفتن سراغ cd و dvd

آموزشی شبیه سازی کن ! یعنی هر طرحی رو که دور و برت می بینی یا تو تخیلت تصور میکنی اجرا کن . این کار واسه من که خیلی لذت

بخشه . مثلا تو ذهنم میاد که اگه بال داشتم چه شکلی میشدم ! فوری میرم سمت فتوشاپ با همون چیزایی که بلدم تخیلم رو تصویر می

کنم . امتحان کن . خلاقیت وسلیقه 90% تسلط 10% . از دیدگاه من
من برخلاف شما عقیده دارم که اول باید ابزار کار رو به خوبی شناخت و بعد به سراغ کار کردن رفت.

Leoric

Member
من برخلاف شما عقیده دارم که اول باید ابزار کار رو به خوبی شناخت و بعد به سراغ کار کردن رفت.

چند وقت پیش از کسی شنیدم که تو یوتوب فایل تصویری پخش شد که طرح لبخند ژکوند داوینچی رو یک طراح در برنامه

ی نقاشی ویندوز!!!! کشیده .

هر کسی یه دیدگاهی داره اما به نظر من اگه آدم خلاق باشه فتوشاپ که جا خودش با Paint ویندوز هم می تونه

طراحی کنه در حالی که نقاشی با Paint نیاز به تسلط خاصی نداره و همه تقریبا بلدن . چرا راه دور میرین همین

Andrew -Videocopilot که من سنگشرو به سینه می زنم توی آموزش Tracking که در پایین لینکش رو گذاشتم با یک

براش ساده تو همون افتر نقاشی اسکلت می کشه و ازش روی زمین استفاده می کنه و شما اگه طرح و از قبل ندیده

باشی باورت نمیشه که این رو با براش کشیده . حالا این کار ابزار و تسلط خاصی می خواد ! .... ؟

PHP:
http://www.videocopilot.net/tutorials/magic_tracking/

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    75.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Milad

Well-Known Member
من تاپ سکرت رو استفاده کردم. تاپ سکرت یه آموزش در مورد طراحی سایت داره و دیگه به این مطلب توجه نکرده.

آموزشهای لیندا همونها هستن که توی سایتش قرار می ده یا اینکه باید سی دی هاش رو تهیه ک

اون 30 دقیقه آموزش تاپ سکرت درباره گرافیک وب1000 برابر بهتر از 7 ساعت آموزش لینداست :دی ، توی سایتش تنها میتونی بعضی از درس ها رو ببینی ، فارسیشون گیر نمیاد ( من ندیدم تا حالا ) .

پیشنهادم رو فراموش نکن ، الان فقط خودت میدتونی سطحت رو ببری بالاتر نه آموزشا ...

phpweb

Active Member
چند وقت پیش از کسی شنیدم که تو یوتوب فایل تصویری پخش شد که طرح لبخند ژکوند داوینچی رو یک طراح در برنامه

ی نقاشی ویندوز!!!! کشیده .

هر کسی یه دیدگاهی داره اما به نظر من اگه آدم خلاق باشه فتوشاپ که جا خودش با paint ویندوز هم می تونه

طراحی کنه در حالی که نقاشی با paint نیاز به تسلط خاصی نداره و همه تقریبا بلدن . چرا راه دور میرین همین

andrew -videocopilot که من سنگشرو به سینه می زنم توی آموزش tracking که در پایین لینکش رو گذاشتم با یک

براش ساده تو همون افتر نقاشی اسکلت می کشه و ازش روی زمین استفاده می کنه و شما اگه طرح و از قبل ندیده

باشی باورت نمیشه که این رو با براش کشیده . حالا این کار ابزار و تسلط خاصی می خواد ! .... ؟

PHP:
http://www.videocopilot.net/tutorials/magic_tracking/
منکه نمی خوام برم دانشگاه و توی رشته هنر ادامه تحصیل بدم. یکی از دوستام که نقاش هم هست با برنامه پینت یه منظره کشیده که واقعا دیدن داره.

منکه نقاش نیستم. ابزار فتوشاپ رو می خوام یاد بگیرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا