چرا بعضی وقت ها گوشه های تصویر برداری در فتوشاپ یا ایلوستریتور هم پیکسلی میشه

هر کارمی کنم نمی تونم صاف در بیارم باز یه جایی ناصاف می شه پیکسل ها معلوم می شه نمیدونم رزولیشن رو از 72 بزارم بالاتر یا کاردیگه ای کنم یه ساله من سوال گذاشتم تو انجمن ایلوستریتور هنوز کسی جواب نداده
نمی فهمم چطوریه که کار تمیز نمی شه
یه راه حل بدید که همیشه چیزی که درست می کنم واسه مانیتور یا هر چیز دیگه ای صاف بشه

پیوست ها

• t (113).png
    t (113).png
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 9874.png
    9874.png
    239.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
والا یادم نیس اینها رو اکسپند کردم یا نه
ولی یه اکسپند شده نگاه کردم دیدم این جوریه فرقی نمیکنه
معمولاً دست بهش نمی زنم اگر فیلتر زده باشم اکسپندنمیکنم ولی گفتم که اکسپند شده ها هم این طوریه بعضی وقت ها که حتماً بایداکسپند کنم فکر نکنم به اکسپند ربطی داشته باشه
اکسپند کنم یانکنم
فتوشاپ چی

س
ببین ما میخوایم مثلا" برای یک آرم یا چیز دیگه یه وکتور بسازیم که لبه ها توش خراب نشن
خوب - با نرم افزار فتوشاپ نمیشه چون نوم افزار پیکسلیه باید با ایلوسترایتور این کار رو کرد
مثلا" ما دیروز میخواستیم آرم یه چیزی رو توی یه روزنامه قرار بدیم
تصویر رو بردم تو ایلوستریتور و این کار ها رو کردم:

Untitled-1.jpg
Untitled-2.jpg
Untitled-4.jpg
هرجاشو متوجه نشدی باز بپرس در خدمتتیم

شمایه طرح رو بردی تو ایلوستریتور تریس کردی خب معلومه کیفیتش بهترمی شه ولی من بیشتر طرحهایی که خودم می زنم حتی با ایلوستریتور صاف نیس
شایدم شما منظورتون اینه که من تصویری که حتی با ایلوستریتور ساختم رو تریس کنم

یه راه بگین هر چی درست کنم صاف بشه گندش درنیاد حتی با فتوشاپ با رزولیشن 72

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام دوست عزیز.

من فکر نمیکنم مشکل از Illustrator باشه. حتماً مشکل از تنظیمات پنجره Export شماست.
به تصویر زیر توجه کنید دو خروجی رو در کنار هم قرار دادم. تصویر سمت راست Anti-Alias شده و تصویر سمت چپ Anti-Alias نشده.
alias.jpg

شما هنگام Export تنظیمات تصویر زیر رو انجام بدید . احتمالا مشکلتون برطرف میشه. ( تیک گزینه Anti-Alias روشن باشد )
alias seting.jpg

اگر هم این مشکل رنجه شدن و پیکسل شدن لبه ها رو در داخل محیط کار Illustrator دارید ( قبل از اکسپورت ) احتمالا گزینه Pixel Preview در منوی View روشن شده.
موفق باشید.

من معمولاً خروجی png می گیرم
یه کم تو سی اس 6 فرق کرده خروجی جی پگ

png یه گزینه اینترلیس هم داره که من فکر می کنم زوج وفرد افترافکته اینترلیس یعنیاول ردیف پیکسل های فرد و بعد ردیف زوج رو پخش کنه حالا نمی دونم متاسفانه Capture.JPG
png.JPG

ولی بازم فکر نکنم بخاطر اینا باشه ممنون از جوابتون

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما سندتون چه سایزی هست ؟ سایز این دایره های شما چند پیکسله و با چه ابزاری رسمشون میکنید ؟
خروجی png میخواید بگیرید ؟
این الان من با سی سی میزنم رو همون dpi 72 یک نمونه میزارم براتون ببینید سی اس 6 هم همینه فرق نمیکنه

برای نداشتن رنجه هم شما باید از نرم افزار ایلوستریت استفاده کنی مخصوصا اگر سایز خیلی پایین میخوای کار کنی

پیوست ها

• rounded.jpg
    rounded.jpg
    194.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7
میدونی چیکارکن؟ اول همون چیزتو تو ایلوستریتور طراحی کن
بعد خروجی بصورت eps بگیر من اینجوری خروجی میگیرم خوب در میاد
جالب اینه که روی عکس هم ذخیره میکنم همونجوری در میاد که شما میگین
یا علی

مثل اینکه نگرفتید من دوتا عکسی که گذاشتم رو توی ایلویستریتور طراحی کردم شاید ما چون نرم افزار مفت استفاده می کنیم اینجوری می شن ولی موندم چرا با اینکه من سریال کیجن ایکس فورس رو زدم اینطوری شده
من سایزو از پرزت وب زده بودم تا سنگین نشه یا سایز 800 در 600 می زنم یا 600 در600 یا 500 در500 واسه تمرین و طراحی همین جوری ولی شکل ها رو بزرگ کشیدم یکی از طرحها هم بزرگ کشیدم کوچک کردم دپلیکیت کردم
به هر حال از همه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا