HIEROGLYPH
New Member
سلام اگه شنیده باشین برای چاپ عکس میگن باید روزلیشن عکس391 باشه و برای صفحات html باید روزلیشن عکس72 باشه چرا این ارقام و چرا یک رقم رند استفاده نمیشه مگه این 1 رقم در کیفیت چاپ چه تأثیری داره؟
دوست عزیز شما اشتباه شنیدید رزولیشن چاپ باید 300 DPI باشهHIEROGLYPH گفت:سلام متشکرم از جوابتون ولی من از چند نفر شنیدم که روزلیشن چاپ باید 391 باشه تو اینترنت هم چند جایی خوندم ولی چرا 391 یا همون چیزی که شما گفتین چرا 300 مگه پرینتر های الان قدرت بیشتری نسبت به قبل برای چاپ پیدا نکردن... این مقدار روزلیشن بخاطر قدرت پرینتره یا جنس کاغذ یا... نمیدونم ، نمیدونم چرااااا در ضمن اگه راهی برای انتقال این مطالب به بخش چاپ هم هست منو راهنمایی کنین؟؟
برین تو سایت گوگل سرچ کنین چاپ 391 کلی مطلب فارسی پیدا میکنین تو این زمینه ولی هیچکس در مورد اینکه چرا این عدد چیزی نگفته من میخام بدونم چرا این عدد و اون یه رقم آخری چی میکنه در ضمن من به یه مورد که آقای قبادی تو همین سایت هم گذاشتن برخورد کردم که برام جالبه اون هم همین رو گفته بودghobadi گفت:براي چاپ كارت ويزيت بهترين اندازه 8.7*4.8 مي باشد و بهترين رزوليشن 391 مي باشد همچنين رنگهاي سورمه اي و بنفش ممكن است در چاپ آنگونه كه ما انتظار داريم در نيايد پس بهتر است در انتخاب رنگ براي چاپ نيز دقت كنيم . در كارت ويزيت هايي با جنس كتان و سلفون مات دقت در انتخاب رنگ بالاتر مي رود .
اگر نظر جديدي در اين مورد باشد خوشحال ميشوم بشنوم